hahhahah czytaj ze zrozumieniem nie można bonusu obracać na Ruletce kościachtak się gra w ruletkę! xD ???? po takiej małej serii dalem ???? na czarne bo seria trwała by pewnie jeszcze dlugo
Jeśli masz radiówkę to zrób to co ja zalogować sie o 20:59:59sek. ja wtedy próbowałem sie zalogować ale tak naprawdę zalogowało mnie ok 21:00 6sek. i dostałem Panowie powiedzcie mi czy można ta kasę obracać na Back Jacku po 0.1$e no chłopaki widzę że jednak dają, ja niestety już nie mam neo tylko radio i mam słaby sprzęt, ale dziś kupiłem antenkę netusa i jutro będzie, przypuszczam że dziś może wieczorem też spróbuję, a niektórzy mówili że to jedna wielka lipa, pesymiści heh ????
no a czemu nie tylko jest jeden warunek np przez te 5 dni wszystkie bonusy zgarniesz to do 7 października musisz wszystko obrócić każde 10 E po 25x także nie polecam zbierać wszystkich bonusów i na końcu to wszystko obracaćNie tracisz.
A zalapal sie ktos 2 razy pod rzad bo ja wczoraj sie zalapalem i nie wiem czy dzis znow probowac.
jeśli ktoś grał na ruletce to powiedzcie mi czy za 1 razem wypadło wam czarne/ nieparzyste??
Bo mam przeczucie,że za 1 razem częściej wypadają czarne pola i w dodatku nieparzyste za 2 razem sa czerwone. I dzisiaj gram all in tym systemem.