>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

BetClick - 50 zł na zakłady sportowe ;]

O 0

odil007

Użytkownik
Nie wiedziałem o tym, że u innych buków były inne kursy na to zdarzenie. Teraz kłucę się z nimi, żeby anulowali mój cały zakład a nie tylko jedno zdarzenie. To odpowiedzieli mi:
Zakład jest wiążący i zgodnie z naszym regulaminem nie możemy go w żaden sposób modyfikować.
Jak nie mogą go modyfikować to dlaczego zmodyfikowali kurs 2,20 na 1.0?

simons 646

simons

Forum VIP
odil007 to nie ten temat ...
A poza tym chyba na prawde sobie troche w kulki leca bo nie odpowiadaja mi na wczorajszego meila ...

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
ale wy jestescie debilie jest gra horse and jockey i dajesz na konia ze nie wygra po kursie 1,02 lub 1,01 czyli za 25zl wygrywasz ok 25 groszy fakt zysk do bani ale za to 50zl masz za free i z ryzkiem nie wielkim!!!

skrewdriver 3

skrewdriver

Użytkownik
ale wy jestescie debilie jest gra horse and jockey i dajesz na konia ze nie wygra po kursie 1,02 lub 1,01 czyli za 25zl wygrywasz ok 25 groszy fakt zysk do bani ale za to 50zl masz za free i z ryzkiem nie wielkim!!!
A jak wygra to co wtedy &quot;geniuszu&quot;?:-D

simons 646

simons

Forum VIP
Za to Ty jestes bardzo inteligentny ... Na to ze wyjdzie wyzsza karta od 2 albo nizsza od asa tez jest 1.01 bo masz chyba 4/56 szans ze przegrasz ... takze gratuluje nadludzkiego sprytu -_-

sliwa02 0

sliwa02

Użytkownik
Dziwi mnie trochę sprawa obrotu. W regulaminie pisze:

Bonus 50 zł nie może zostać użyty na obstawianie zakładów wielokrotnych, jeśli nie dokonałeś pierwszej wpłaty. Aby wypłacić bonus należy dokonać nim trzykrotnego obrotu na na zakładach i kursie minimalnym 1,20.

Przecież każdy kto otrzyma 50zł dokonał już pierwszej wpłaty...
Rozmawiał ktoś z supportem na ten temat?

artur202 4

artur202

Użytkownik
Dziwi mnie trochę sprawa obrotu. W regulaminie pisze:

Bonus 50 zł nie może zostać użyty na obstawianie zakładów wielokrotnych, jeśli nie dokonałeś pierwszej wpłaty. Aby wypłacić bonus należy dokonać nim trzykrotnego obrotu na na zakładach i kursie minimalnym 1,20.

Przecież każdy kto otrzyma 50zł dokonał już pierwszej wpłaty...
Rozmawiał ktoś z supportem na ten temat?

Nie koniecznie, kto otrzyma 50zł dokonał pierwszej wpłaty, np jeśli ktos wygrał w turnieju pokerowym (freeroll) 30zł, zagrał w dziale gry za 25 zł i również otrzyma bonus z tym,że nie będzie mógł grać zakładów wielokrotnych tylko single, bo nie dokonał depozytu.

sliwa02 0

sliwa02

Użytkownik
Nie koniecznie, kto otrzyma 50zł dokonał pierwszej wpłaty, np jeśli ktos wygrał w turnieju pokerowym (freeroll) 30zł, zagrał w dziale gry za 25 zł i również otrzyma bonus z tym,że nie będzie mógł grać zakładów wielokrotnych tylko single, bo nie dokonał depozytu.
I o to chodziło. Dzięki.
przeczytaj ze zrozumieniem, bo sam sobie odpowiadasz na pytanie nie wiedząc o tym ;)
A widzisz. Ze zrozumieniem czytam, ale nie pomyślałem, że pieniądze zdobyć można w inny sposób. To Ty nie zrozumiałeś mojego &quot;pytania&quot;.

babyboy 0

babyboy

Użytkownik
Ktoś otrzymał już te 50 złotych ?
Mi napisali :
&quot;Dziękujemy za email.
Uprzejmie informuję, iż jeśli otrzymałeś od nas mail&#39;a z promocją i spełniłeś warunki oferty, bonus zostanie dopisany do Twojego konta w dniu dzisiejszym.
Mamy nadzieję, że ta informacja była pomocna i życzymy miłego dnia.
&quot;

T 11,3K

termii

Użytkownik
Napisali mi w mailu, ze byl blad, ze do 14 weryfikowali konta, a po 14 beda dopisywac kase, jakby ktos jeszcze nie mial ????

Do góry Bottom