"odznaczony" tzn. że nie będzie problemu z przyznaniem cashbacku?U nas na forum jest kilka kont z Twojego IP, więc domyślam się, że w Betclic ten adres jest "odznaczony".
Tak trudno znaleźć?Czy jest jakiś określony minimalny kurs ako i kurs minimalny 1 zdarzenia?
To mój pierwszy post na forum. Witam wszystkich.
Mam problem z promocją cashback w Betclick.
Skuszony promocją zamieszczoną na tym forum skorzystałem z tej promocji cashback w betclick.
Niestety mój pierwszy zakład okazał się przegrany.
Otrzymałem zwrot cashback, ale tylko na chwilę.
Zabrano mi cashback, twierdząc, że ktoś już logował się z mojego IP.
Korzystam z internetu z telefonu. Telefon służy jako router WiFi.
Jak mam udowodnić, że ani ja, ani nikt z mojej rodziny nie korzystał z tej promocji?
Z przykrością informujemy, że Twoje konto nie może zostać objęte tym bonusem. Powodem odmowy jest fakt, że wcześniej z tej promocji skorzystała inna osoba, logując się z tego samego adresu IP. Zgodnie z Regulaminem Serwisu w Twoim wypadku oferta powitalna (Cashback) została usunięta z tego konta.
Czuje się oszukany, gdyż przed postawieniem zakładu rozmawiałem na chacie z konsultantem, który nie miał żadnych uwag co do mojego statusu.
Czy stoję na przegranej pozycji?
Mogę jakoś udowodnić, że nie korzystałem z tej promocji?
Z góry dziękuje za pomoc.
nie wiem, logowałem się z komórki.czyniu, masz zmienne ip?
Kolejna osoba widze kombinuje to ma.....Ludzie nie zakladajcie na to samo IP malo tego ze beda bany to i wam pieniedzy nie oddadza nie po to zmienili licencje na gibraltar.....Zeby miec spokoj z LGA.....Witam , mam problem z bonusem . założyłem konto wszystko zrobiłem zgodnie z regulaminem postawiłem swój pierwszy zakład niestety nie wszedł zwrócili mi pieniądze i tu zaczyna się problem poszedłem do kolegi i na jego komputerze wypłaciłem pieniądze na swoje konto po czym nie dostałem żadnych informacji że pieniądze zostały wypłacone więc napisałem na chat - online i tam mi Pani odpisała że pieniądze zostały cofnięte z powodu tego samego ip co już wcześniej korzystało z promocji. Napisałem reklamację a to odp :
"Uprzejmie informujemy, że zgodnie z informacją uzyskaną z Działu Reklamacji, nie możemy przyznać Ci bonusu CASHBACK. Rejestrując się w naszym serwisie, zaakceptowałeś znajomość warunków, m.in. regulamin dotyczący przyznawania bonusów: „Jeden powitalny bonus od depozytu/ powitalny cashback/ freebet/ cashback przypada na jednego gracza, jeden adres e-mailowy, jedno gospodarstwo domowe, jedną kartę, jedno konto bankowe, jeden adres IP i jeden komputer.” Zarejestrowałeś się z komputera lub adresu IP, które jest połączone z kontem innego gracza, który skorzystał już z tej promocji. Do obowiązku gracza należało skorzystać z komputera/IP który by spełniał warunki promocji"
Ale ja nie zakładałem konta na to samo ip zrobiłem to u siebie w domu pierwszy raz a po prostu u kolegi wypłaciłem na swoje konto z powrotemKolejna osoba widze kombinuje to ma.....Ludzie nie zakladajcie na to samo IP malo tego ze beda bany to i wam pieniedzy nie oddadza nie po to zmienili licencje na gibraltar.....Zeby miec spokoj z LGA.....
Takich przypadkow jak ty jak czytam byl z 50 jak nie lepiej.....I nie licz ze betclic/expekt sie ugnie.....5 lat temu moze bylo inaczej ale nie teraz generalnie firma nastawila sie na zysk i rekreacyjnych klientow i suma sumarum nic nie wskurasz.....
Powiem tylko tyle ze ode mnie jak zagralem surka mimo iz mialem konto zweryfikowane zawolali zdjecie twarzy jak trzymam dowod mimo iz zadnego bonus nie bralem.....Nie uwazacie ze tj chore!!!!I mega przegiecie!!!
I to wystarczylo kazde IP podlega u nich przegladaniu kolega logowal sie na innym IP i miej zal sam do siebie to firma krzak sie zrobila wg mnie!!!!Nie polecam tam zakladac konta!!!Ja osobiscie nie gram tam mimo iz maja nie raz ciekawe kursy!!!Ale ja nie zakładałem konta na to samo ip zrobiłem to u siebie w domu pierwszy raz a po prostu u kolegi wypłaciłem na swoje konto z powrotem
weź kolego poczytaj najpierw co to firma krzak i przestań wszędzie walić wykrzyknikami po oczach, strasznie emocjonalny jesteś...I to wystarczylo kazde IP podlega u nich przegladaniu kolega logowal sie na innym IP i miej zal sam do siebie to firma krzak sie zrobila wg mnie!!!!Nie polecam tam zakladac konta!!!Ja osobiscie nie gram tam mimo iz maja nie raz ciekawe kursy!!!
ja mam zmienne ip od plusa i nie miałem żadnych problemów, znajomi także.eżeli ktoś ma neostradę, a tam jest zmienne IP to jak jest ze zwrotem cashbacku?