Witam. Mam pytanie odnośnie wypłaty na
Betclic. Dokonałem 1 wpłaty przez konto bankowe ojca, natomiast konto zarejestrowane jest na mnie. I teraz nasuwa się pytanie , czy podczas wypłaty mam wysłać skan mojego dowodu czy dowodu mojego ojca (na którego konto przyjdzie wpłata)? Z góry dziekuję za odpowiedź. Pozdrawiam ????
Zasadnicze pytanie. Kto grał ? Ty czy Ojciec? Nie można u żadnego bukmachera zakładać konta na inne osoby, grać w ich imieniu lub dokonywać wpłat bezpośrednich od osób trzecich. Zapewne dokonywałes wpłaty przez p24 czyli nie bezpośrednio na rachunek betclik więc nie wiedzą do kogo należy konto z którego wpłacałeś. Jak im wyślesz dowód ojca to odrazu zablokują konto i anulują wygrane. Jeżeli będziesz wypłacał zrób to na swoje konto, możesz spróbować wypłacić na konto Ojca co może się udać jednak znając betclik mogą poprosić o wyciąg bankowy a wtedy dupa blada bo mają podstawy sądzić że złamałeś regulamin.
Nie mówię że zawsze tak jest bo w większości bukmacherów przechodza takie sztuczki ale
betclick to jeden z nielicznych bukmacherów którego prorytetem jest bezpieczeństwo graczy i ich pieniędzy dlatego ZAWSZE żąda weryfikacji przed pierwszą wypłatą i jest wyczulony na wszelkie nie prawidłowości.
I jeszcze jedna wskazówka
Nawca przelewu nie ma możliwości poznać danych odbiorcy więc jeżeli sam nie zdradzisz do kogo należy konto a nie poprosza o wyciąg bankowy wypłata dojdzie bez problemu.