Problem polega na limicie nowego konta. Grałem na swoim koncie i gdzieś koło października dostałem limit. Mogłem tam zagrać za maksymalnie 15 zł. Założyłem 3 dni temu konto na brata i pierwszego dnia wszystko działało normalnie. Niestety, drugiego dnia konto dostało limit na trzy kategorie, bardzo podobny jak na pierwszym koncie.
Następnie postanowiłem zalogować się na konto kolegi, żeby sprawdzić, czy tam mogę postawić zakłady (3 tygodnie temu normalnie wszystko działało). Wpłaciłem 20 zł i sytuacja była taka sama jak z kontem numer 1 i 2.
Pytanie moje: czy ktoś może orientuje się, dlaczego tak się stało i jak można temu zapobiec? Czy może jest to związane po prostu z adresem IP lub urządzeniem?
Z góry dziękuję za pomoc.
Następnie postanowiłem zalogować się na konto kolegi, żeby sprawdzić, czy tam mogę postawić zakłady (3 tygodnie temu normalnie wszystko działało). Wpłaciłem 20 zł i sytuacja była taka sama jak z kontem numer 1 i 2.
Pytanie moje: czy ktoś może orientuje się, dlaczego tak się stało i jak można temu zapobiec? Czy może jest to związane po prostu z adresem IP lub urządzeniem?
Z góry dziękuję za pomoc.