A co z kasą? Mi napisali że moge podać nr konta bankowego do wypłaty środków... Ale przecież nie mogę przelać kasy na konto bankowe :/Dzisiaj zamknęli mi konto, bez żadnego ostrzeżenia, oj nieładnie :cholerniezly:
Teraz będzie haracz , także dziękuję bardzo :dntlck:
Z takim podatkiem 12% to niema różnicy czy zagrasz w sts czy betclicu dlatego proponuje nie grać w takich bukachPrzydałby się bo to naprawdę dobry bukmacher
Kiedyś ofertę mieli dobrą i kursy w miarę dobre. Konkurencja byłaby wśród bukmacherówZ takim podatkiem 12% to niema różnicy czy zagrasz w sts czy betclicu dlatego proponuje nie grać w takich bukach
Jaka konkurencja z polskimi podatkami gra jest kompletnie pozbawiona sensu bo i tak stracisz.Kiedyś ofertę mieli dobrą i kursy w miarę dobre. Konkurencja byłaby wśród bukmacherów
To po co wchodzić na forum i szukać sensu tej gry , skoro jesteś nastawiony na nie ? Lepiej od razu sobie odpuścić!Jaka konkurencja z polskimi podatkami gra jest kompletnie pozbawiona sensu bo i tak stracisz.
Oczywiście że nic się nie zmieni bo mamy takie społeczeństwo które nic samo nie potrafi sobie wywalczyć jedynie czeka na pieniądze od państwa które to państwo im wcześniej je zabiera biorąc dla siebie a resztki im oddając. O jakich zmianach my mówimy skoro w wyborach na najlepszego sportowca niejakim mecenasem sportu zostaje jeden z buków z tym złodziejskim podatkiem przecież to jest żart. Tym owym pariasem jesteśmy na własne życzenie nie potrafiąc sobie nic wywalczyćBez podatku bycie na plusie było nie lada wyczynem, a z tym złodziejskim podatkiem to może nieliczni coś ugrają. W kwestii podatków nic się nie zmieni, bo kasa musi być na te rozdawnictwo które oferuje rząd za głosy, ale zresztą co tu się dziwić skoro jesteśmy Pariasem Europy z zarobkami głodowymi.
Wchodzić choćby po to żeby uświadamiać naiwnych że gra w polskich bukach z tymi podatkami nie ma sensu.To po co wchodzić na forum i szukać sensu tej gry , skoro jesteś nastawiony na nie ? Lepiej od razu sobie odpuścić!
Kto ma odrobinę wiedzy to wie że ten stan rzeczy który obowiązuje w Polsce z podatkami to jeden wielki żart łagodnie mówiąc. No ale co tu sie dziwić że nic się nie zmienia jak mniemam nawet ludzie piszący tutaj obstawiający u buków uważają że nie jest tak źle przecież jedynie trudniej to o czym my mówimy. Dodając do tego polską mentalność o której pisałem wcześniej czyli nie potrafienie się zorganizować i walczyć o swoje to jest jak jest. W dodatku wybieranie takich a nie innych polityków którzy wraz z mediami karmią polaków bzdurami w tv to nic się nie zmieni.Uświadomcie sobie,że 12% podatek obrotowy plus 10% od wygranej powyżej 2280zł.jest najwyższy na ŚWIECIE! W Europie średnia tego podatku to połowa polskiego.W Niemczech,gdzie gram to 5%,w innych krajach od 1,5% do 8%)wiele buków ten podatek bierze na siebie,np.w Niemczech.W paru krajach brak podatku(model duński).Jeśli więc ktoś broni ten feudalny podatek,twierdząc,że nie jest taki zły,jest albo z natury niewolnikiem,albo idiotą.
Nie napisałem że nie jest tak źle tylko że obstawianie ma sens a to różnica. A to że nas odzierają z podatku no to rzeczywiście wielka przesada . Polska jest w czołówce.Kto ma odrobinę wiedzy to wie że ten stan rzeczy który obowiązuje w Polsce z podatkami to jeden wielki żart łagodnie mówiąc. No ale co tu sie dziwić że nic się nie zmienia jak mniemam nawet ludzie piszący tutaj obstawiający u buków uważają że nie jest tak źle przecież jedynie trudniej to o czym my mówimy. Dodając do tego polską mentalność o której pisałem wcześniej czyli nie potrafienie się zorganizować i walczyć o swoje to jest jak jest. W dodatku wybieranie takich a nie innych polityków którzy wraz z mediami karmią polaków bzdurami w tv to nic się nie zmieni.
Wskaż mi tego który broni ten podatek? To zjebię go jak psa.Uświadomcie sobie,że 12% podatek obrotowy plus 10% od wygranej powyżej 2280zł.jest najwyższy na ŚWIECIE! W Europie średnia tego podatku to połowa polskiego.W Niemczech,gdzie gram to 5%,w innych krajach od 1,5% do 8%)wiele buków ten podatek bierze na siebie,np.w Niemczech.W paru krajach brak podatku(model duński).Jeśli więc ktoś broni ten feudalny podatek,twierdząc,że nie jest taki zły,jest albo z natury niewolnikiem,albo idiotą.