>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Betclic I Liga - Dyskusja, Typy, Newsy, Zakłady Długoterminowe - w sezonie 2025/2026

N 28,7K

norbertb

Użytkownik
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na Wisłę Kraków są tak duże kursy mimo tego, iż gra u siebie? Szanujmy się - Wisła Kraków to hegemon tej ligi a Wieczysta Kraków jako beniaminek oraz jako gość nie sprawia wrażenia na podstawie którego kursy miałyby się rozkładać w granicach 55%-45% bycia faworytem dla Wisły.

sunxl 2,7M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/1. Liga
Godzina: 19:00
Spotkanie: Wieczysta Kraków vs Wisła Kraków
Typ: obie drużyny strzelą gola w obu połowach
Kurs: 9.75
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:

Trzeba zerknąć na Reymonta, bo szykuje nam się prawdziwy hit. Wieczysta z Wisłą zapowiada się znakomicie i mam nadzieję, że piłkarze nie zawiodą. Obie drużyny nastawione mocno ofensywnie. Ostatnio Wisła trochę underowa pod kątem bramek, myślę, że fajerwerki zostawili na dzisiaj. Wieczysta w weekend z Ruchem Chorzów pokryła BTTS w obu połowach, czy też niedawno z Polonią Bytom. Wisła po raz ostatni w meczu z Odrą Opole. Jasne, jest to mocno wariacki zakład, ale jak widzimy w tej kampanii zdarzały się już takie spotkania Wieczystej i Wisły.

Psychosocial 1,8M

Psychosocial

Ekspert - Irlandzka Piłka
Członek Załogi
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego na Wisłę Kraków są tak duże kursy mimo tego, iż gra u siebie? Szanujmy się - Wisła Kraków to hegemon tej ligi a Wieczysta Kraków jako beniaminek oraz jako gość nie sprawia wrażenia na podstawie którego kursy miałyby się rozkładać w granicach 55%-45% bycia faworytem dla Wisły.
Hegemon? Wieczysta tylko 4 punkty straty. Wisła w ostatnich 4 kolejkach nie potrafiła wygrać z nikim więcej niż dwoma golami, remisując przy tym i przegrywając. Czyli zdobyła tyle samo punktów co Wieczysta. Jak taki hegemon to stawiaj dom za te 2,25 bo dla mnie kurs jest dobrze oszacowany i wcale nie taki wysoki. Oglądałem ostatnio Pazdana i spółkę na żywo właśnie na wyjeździe i mieli bardzo dobrze zorganizowaną defensywę i dyscyplinę w grze.
Biała Gwiazda i owszem faworytem ale czy takim wielkim?

Ardnas 107,4K

Ardnas

Użytkownik
"W dniu 25 czerwca 2025 roku, w siedzibie Urzędu Miasta Krakowa, odbyło się spotkanie z udziałem przedstawicieli: Miasta Krakowa, Klubu Wieczysta Kraków, Klubu Wisła Kraków oraz Zarządu Infrastruktury Sportowej. Strony doszły do porozumienia w sprawie dotyczącej rozgrywania swoich meczów domowych przez Wieczystą Kraków na Stadionie Miejskim im. Henryka Reymana w Krakowie. Wieczysta Kraków i Wisła Kraków będą współpracować aby klub z Wieczystej mógł rozgrywać mecze domowe w Krakowie w rundzie wiosennej" — można było przeczytać we wspólnym piśmie obu klubów.
Źródło: https://przegladsportowy.onet.pl/pi...wieczystej-uciesza-kibicow-w-krakowie/hj1sx78

Na papierze to spotkanie fajnie wygląda to prawda, jak i sama otoczka wokół niego, ale w moich oczach nie jest to mecz do typowania. Jedyne co mi w tym meczu przychodzi na myśl to BTS YES = marne okolice 1,50 jak nie mniej. Jeżeli już kluby współpracują i oba mają REALNE szanse na awans do Ekstraklasy, gdzie zapewne będą się bić o ten awans również pewnie ze Śląskiem to w moich oczach podzielą się punktami i mam tu na myśli, raz wygra Wieczysta, raz Wisła, ale to tylko moja osobista opinia z cyklu teorie spiskowe. 🙃

Otrzymane punkty reputacji: +622
N 28,7K

norbertb

Użytkownik
Hegemon? Wieczysta tylko 4 punkty straty. Wisła w ostatnich 4 kolejkach nie potrafiła wygrać z nikim więcej niż dwoma golami, remisując przy tym i przegrywając. Czyli zdobyła tyle samo punktów co Wieczysta. Jak taki hegemon to stawiaj dom za te 2,25 bo dla mnie kurs jest dobrze oszacowany i wcale nie taki wysoki. Oglądałem ostatnio Pazdana i spółkę na żywo właśnie na wyjeździe i mieli bardzo dobrze zorganizowaną defensywę i dyscyplinę w grze.
Biała Gwiazda i owszem faworytem ale czy takim wielkim?
Jak ostatnio Wieczysta podejmowała ŁKS Łódź to kursy były 51-49 na korzyść Łodzi a tu kursy gdy podejmuje Wisłę są już tylko 55-45 na korzyść Wisły. Chyba nie powiesz mi, że Wisła jest trochę gorsza od ŁKSu?

Do góry Bottom