Ktoś wcześniej pisał że zwiększyli obrót , czyli wypada go wykoonac i zobaczyc co odpowiedza wtedy , chyba ze sie myle ?a co ma pelny obrot do tego??
wypierd... stąd!!!! Nie masz tu interesu to na chu.. się wypowiadasz??? Zazdrościsz nam, bo mamy nadzieję na wyjęcie uczciwie wygranej kasy????Angello
Zeby przelac na pokera za pomoca takiego transferu trzeba miec konto na pokerze minimum 3 miesiace
A regulamin zmienili i mozecie ich pocalowac tam gdzie slonce nie dochodzi bo oni maja racje a nie wy
nie pisz głupot jak nie wiesz!!!.... ja normalnie przelewałem z kasyna na pokera i na zaklady ... jeszcze przed tą całą sprawąAngello
Zeby przelac na pokera za pomoca takiego transferu trzeba miec konto na pokerze minimum 3 miesiace
A regulamin zmienili i mozecie ich pocalowac tam gdzie slonce nie dochodzi bo oni maja racje a nie wy
potwierdzam mi też:spokodfhgfh:hmm, ciekawe co z tego bedzie, ja swoja kase na koncie trzymam i nie gram za nia, bo moze cos z tego jeszcze wyjdzie, mi tez odpisali to samo
też bym chętnie się dołaczył ale po tym jak mi oddali kase spowrotem na konto wszytsko poszło ...;-( ale jestem z wami!!!...dla zainteresowanych, ktorym betboo nie wyplacilo kasy,
napisalem dosc dluga wiadomosc do playtech z zalacznikami, screeny, rozmowy z czatow, jesli zrobiliscie screeny i moze wam sie przydac moja wiadomosc, to moge wam przeslac na maila kopie (w ilosci ludzi sila). Jesli ktos chce piszcie na priv
ja póki co nie mam odpowiedzi, ale czekam.Przed chwila dostalem odpowiedz z playtech, moze nie odpowiedz ale przyjecie do wiadomosci ale to znaczy ze cos tam moze robia w tej sprawie...
Dear Mr. xxxxxxxxxxx
Thanks for the extra info. I’ve passed it on with your original complaint. Someone is already looking into the matter and your latest mail should be useful in our inquiries.
Thank you again and I hope to have an answer for you soon.
Best Regards,
Abby Posen
Complaints Officer