>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

betboo wyplaty

S 24

snuz123

Użytkownik
W dodatku w tym cały tkwi ambaras, w bwin miałem identyko sytuację zablokowanie konta bez podania przyczyny, dobrze że już be kasy tam było bo bym się wkurzył. To odróżnia właśnie internetowe buki i kasyna od stsu np. Klikając I agree zgadzasz się na wszystko.

D 0

dawid-6804

Użytkownik
za długo to trwało żeby mogło być prawdziwe każdy by wypłacił po 500 euro z niczego tną w ***a jak sie da ja tez mam kase ponownie na koncie i ide zaraz do kasyna i zagram za wszystko aby dokonac pelnego obrotu x80 zobaczymy co potem powiedza , czy dalej beda krecic brudasy .

C 0

ciepeche

Użytkownik
a czy teraz wymagany znow jest jakis obrot aby wyplacic?? bo dali mi znow moje 570$ obrocilem juz niezle chyba a w tej chwiili mam juz ponad 1000

katoen 0

katoen

Użytkownik
cisza jak na razie
U mnie nic się nie zmienia, czyli:
withdrawal - CANCEL
stan konta - 0.00
czat (support) - BLOKADA
maile - NIE ODPISUJA
playtech - MILCZY

E 0

ej-no-xd

Użytkownik
Angello
Zeby przelac na pokera za pomoca takiego transferu trzeba miec konto na pokerze minimum 3 miesiace

A regulamin zmienili i mozecie ich pocalowac tam gdzie slonce nie dochodzi bo oni maja racje a nie wy

katoen 0

katoen

Użytkownik
Angello
Zeby przelac na pokera za pomoca takiego transferu trzeba miec konto na pokerze minimum 3 miesiace

A regulamin zmienili i mozecie ich pocalowac tam gdzie slonce nie dochodzi bo oni maja racje a nie wy
wypierd... stąd!!!! Nie masz tu interesu to na chu.. się wypowiadasz??? Zazdrościsz nam, bo mamy nadzieję na wyjęcie uczciwie wygranej kasy????
Ty psie ogrodnika idź stąd i nie wracaj! RAUS????

T 0

tomkasz

Użytkownik
na pokera też próbowałem teraz przelać. nic z tego. kasa jest nie do ruszenia w żaden sposób. cashier zwyczajnie jej nie widzi. co ciekawe w dniu, gdy zleciłem wypłatę możliwy był taki transfer. teraz żałuję, że go nie zrobiłem...

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Pogadajcie o tym z rafalem z innego forum (mecz) - powinien wam pomoc, gosc jest nieprzecietnie doswiadczony w tych sprawach.. ( gambling online , kasyna etc. .. hehe nie mylic z czyms innym)

S 0

samsung89

Użytkownik
Angello

nie pisz głupot jak nie wiesz!!!.... ja normalnie przelewałem z kasyna na pokera i na zaklady ... jeszcze przed tą całą sprawą

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Playtech mi odpisał :
Dear Mr. xxx,
Thank you for informing us of the difficulty that you have encountered at Betboo.
I have passed on your concern to the relevant party and I hope to have a response for you soon.
Please don&#39;t hesitate to contact me if you have any further queries or concerns.
Best Regards,
Abigail Posen
Complaints Officer

katoen 0

katoen

Użytkownik
hmm, ciekawe co z tego bedzie, ja swoja kase na koncie trzymam i nie gram za nia, bo moze cos z tego jeszcze wyjdzie, mi tez odpisali to samo
potwierdzam mi też:spokodfhgfh:

Dzisiaj rozmawiale znow z Eugenia i Majo i nic... Ciagle ta sama gadka! Jak poprosilem o ich dane personalne lub dane ich managera (supervisora) to mnie blokneli. Ja im tego nie puszcze lekko, jezeli nawet nie uda mi sie tych paru groszy wyrwac to bede im robil kolo dupy w necie, napisze na forach hakerskich aby przeprowadzili ataki i bede ich meczyl na czacie z innego IP tak wiec maja u mnie juz przegrane!????

ps. jezeli playtech nic nie zdziala to nie gram wiecej na ich sofcie, bo z tego wniosek ze nic nie moga i moze byc problem nawet z kasa ktora sie wplacilo.:kwasny4565:

S 0

samsung89

Użytkownik
dla zainteresowanych, ktorym betboo nie wyplacilo kasy,
napisalem dosc dluga wiadomosc do playtech z zalacznikami, screeny, rozmowy z czatow, jesli zrobiliscie screeny i moze wam sie przydac moja wiadomosc, to moge wam przeslac na maila kopie (w ilosci ludzi sila). Jesli ktos chce piszcie na priv
też bym chętnie się dołaczył ale po tym jak mi oddali kase spowrotem na konto wszytsko poszło ...;-( ale jestem z wami!!!...

katoen 0

katoen

Użytkownik
Przed chwila dostalem odpowiedz z playtech, moze nie odpowiedz ale przyjecie do wiadomosci ale to znaczy ze cos tam moze robia w tej sprawie...

Dear Mr. xxxxxxxxxxx

Thanks for the extra info. I’ve passed it on with your original complaint. Someone is already looking into the matter and your latest mail should be useful in our inquiries.

Thank you again and I hope to have an answer for you soon.

Best Regards,

Abby Posen

Complaints Officer
ja póki co nie mam odpowiedzi, ale czekam.

Waże, że coś się dzieje w tej sprawie, bo oszustów trzeba tępić.

Mam tylko głęboką nadzieję, że nie jest to tylko gra na czas i wodzenie za nos ze strony Playtechu.

Pozdrawiam:spokodfhgfh:

Do góry Bottom