>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betano - bonus 100% do 100zł!

Status
Zamknięty.
fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Powiem tak jeżeli nadal będzie wszystko przebiegało prawidłowo i nie będzie szybkich limitów ten buk będzie moim nr 1.

betano 12

betano

Użytkownik
Z jednej strony bardzo dziękujemy za pozytywne opinie, z drugiej jednak poproszę o odrobinę konstruktywnej krytyki, bo w centrali zaczynają podejrzewać, że sami te komentarze piszemy ;)

K 1

kosmos1987

Użytkownik
to w takim razie skoro jest taka potrzeba to skrytykuje ???? Bonus nie zostal mi dopisany automatycznie, dopiero po napisaniu maila problem zalatwiony bardzo szybko i sprawnie ????

betano 12

betano

Użytkownik
to w takim razie skoro jest taka potrzeba to skrytykuje ???? Bonus nie zostal mi dopisany automatycznie, dopiero po napisaniu maila problem zalatwiony bardzo szybko i sprawnie ????
Czyli jednak znowu szybko i sprawnie? ;)

A tak poważniej to którą metodę płatności wybrałeś?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Z jednej strony bardzo dziękujemy za pozytywne opinie, z drugiej jednak poproszę o odrobinę konstruktywnej krytyki, bo w centrali zaczynają podejrzewać, że sami te komentarze piszemy ;)
Póki co wszystko wygląda bardzo fajnie. Dla mnie miłym zaskoczeniem, poza tym co koledzy już pisali, jest co jakiś czas mecz z rynkiem, gdzie nie ma żadnej marży.

Ja od siebie też mogę dodać, że weryfikacja bezproblemowa.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Zaklady z oferty live liczą się do obrotu? Jakie kursy są w stosunku do konkurencji?
Jeśli chodzi o tenisa na live to bardzo podobne do Bet365, czasami nawet wyższe. Pre-match w tenisie też bardzo podobne do Bet365, na faworytów te samy kursy, na dogi wyższe kursy.

Ooo i żeby było się do czegoś doczepić to brak kursów pre-match na siatkówkę plażową w Qatar Open.

Sam też nie narzekam, wczoraj zlecona wypłata w nocy, czekam na autoryzacje i zobaczymy ile idzie Wypłata.

Panie BETANO pieniądze wysyłacie z konta z Polski czy maltańskiego?

czoker 137,3K

czoker

Użytkownik
Czy można grać zakłady specjalne z marżą 0% w czasie obracania bonusa?
Tzn wiem że nie będą one wliczane w obrót, ale czy nie przysporzy nam to dodatkowych problemów? ????

E 293

emarco

Użytkownik
Wczoraj z samego rana zleciłem drugą wypłatę na konto Skrill. Nie doszła w zapowiadane 24 godzin ;) Ale spokojnie poczekam.
Moim zdaniem np. w przypadku porfeli internetowych typu Skrill powinniście Państwo tak sobie organizować pracę aby wpłacać codziennie o ustalonej porze, np w godzinach 17-18 i już. Tak jak robi to np. SportingBet, codziennie wypłacają o ok. 13 - 13.30 i koniec i kropka. Wówczas jest taki bukmacher przewidywalny i jak sobie zaplanujemy wypłatę to wiemy że ona dotrze punktualnie.
A teraz macie dobrą reklamę to roboty będzie mnóstwo. Pamiętajcie, że ja np. osobiście wolę wpłacić do bukmachera z trochę słabszą ofertą, może ciut słabszymi kursami, ale do takiego, z którego swoje środki bardzo szybko, sprawnie, o ustalonej porze przerzucę np. do innego bukmachera, bo trafi się dobry typ.
To tyle przemyśleń i z mojej strony konstruktywnej krytyki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
betano 12

betano

Użytkownik
Czy można grać zakłady specjalne z marżą 0% w czasie obracania bonusa?
Tzn wiem że nie będą one wliczane w obrót, ale czy nie przysporzy nam to dodatkowych problemów? ????
Można, przy czym tak jak napisałeś tylko z własnych środków.

bazak 603

bazak

Użytkownik
Dobrze rozumem punkt 7 regulaminu, że jak na kupnie będę miał mecz np. 1X to nie będzie liczył się do obrotu i mogę mieć cofnięty bonus przez taki zakład? A co z dnb?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom