>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betandwin 16,43

Status
Zamknięty.
rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Moim zdaniem bez sensu jest to blokowanie kont ... ja ryzykuje i biore bonus na dwa konta ( na mame i tate ) i coś mi moga zrobic ?? .. złamałem w ten sposób jakis punkt regulaminu :|

baros 12,4K

baros

Użytkownik
no właśnie mi też teraz wyskakuje XXX
tzn. że koniiec promocji &gt;?

może ma ktoś zbdeny taki bonik albo 2 takie ?

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
już chyba wiem co jest przyczyną tego stanu rzeczy....
zapewne była określona pula kodów i zostały wykorzystane (wygenerowane jeden po drugim, ordynarnie)

A 0

andrew21

Użytkownik
W przypadku wszystkich darmowych stawek na zakłady lub gry oraz bonusów marketingowych obowiązuje zasada, że przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę na zakłady/bonus marketingowy. Dopiero po upływie tego terminu można realizować dalsze darmowe stawki na zakłady lub gry/bonusy marketingowe. Jeśli zostanie uzyskana wygrana, a przy tym zostanie naruszony przepis o 60-dniowej karencji dla darmowych stawek na zakłady lub gry/bonusów marketingowych, spółka zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranej.
coś takiego wyczytałem w regulaminie, czyli co jak wykorzystałem już ten drugi bonus to już mogę sobie darować gre? :zy3ou:

koper 29

koper

Użytkownik
czekam na odpowiedz, dzięki jak włochy zostaną mistrzem to wygram 220zł (promocja 20zł na mistrza siwta apo kursie 11zł) więc sie wstrzymam

damian77 34

damian77

Forum VIP
Mam 4 bony , do rozdania.....Jesli ktoś jest chetny to zapraszam na pw :!: Przypominam mam tylko 4 :!: Kto pierwszy , ten lepszy ;)

koper 29

koper

Użytkownik
Du har vundet et gavekort p&amp;aring; 30 kr.
Du vil snart modtage dit spille nyhedsbrev Betzoom.

Husk at bruge dit Betzoom gavekort. Gavekortet kan kun bruges hos Betandwin.com

Held og lykke.

takie coś wyskakuje, hmm

K 18

klakson

Użytkownik
ja ugralem z tego bonu 16 zl przez okres 2 h 128 zl ???? dobre ???? ale ja mysle ze blokuja tylko tym co nie wplacili jeszcze kasy na konto baw a graja sobie na bonie ???? i dlatego. ja ich w sumie rozumiem bo zerowanie takie jest nie fer :p wplaccie 40 zl i dobra :p

D 0

darek

Forum VIP
ja ugralem z tego bonu 16 zl przez okres 2 h 128 zl Very Happy
Ja z natury jestem człowiekiem nie ufnym, do tego jestem nie wierzący. Możesz mi to udowodnić? :wink:

ale ja mysle ze blokuja tylko tym co nie wplacili jeszcze kasy na konto BAW a graja sobie na bonie
Mi się wydaje, że blokują tym graczom którzy łamią regulamin. Powiedz mi, jak można kogoś zablokować skoro nie łamię regulaminu? ;)

K 18

klakson

Użytkownik
poprostu gralem na livebet na najwyzsze stawki caly czas i mialem farta do czasu :p do puki baw nie zrobil lekkiego walka ???? po tym rezygnuje z baw i przechodze na gamesbookera albo bah

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
to gnoje zablokowaly konto zarejestrowane na 1 z czlonkow rodziny - bylo ok. 60 pln (z bonu 27...) i postawiona Italia na zwyciezce MS 2006 (po kursie tylko 4.5) - powod? &quot;zgodnie z regulaminem oni nie musza sie tlumaczyc&quot;; dane osobowe oczywiście prawdziwe :|

wkur... takie &quot;widzimisie&quot;

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
no w sumie jesli kazda mozliwosc darmowego zakladu traktujemy jako bonus to tak :roll:
1) pojedynczy zaklad na MŚ 2006 (za 20 PLN)
2) bonus z kodu za 27 zl

D 0

darek

Forum VIP
no w sumie jesli kazda mozliwosc darmowego zakladu traktujemy jako bonus to tak Rolling Eyes
A no widzisz.

W przypadku wszystkich darmowych stawek na zakłady lub gry oraz bonusów marketingowych obowiązuje zasada, że przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę na zakłady/bonus marketingowy. Dopiero po upływie tego terminu można realizować dalsze darmowe stawki na zakłady lub gry/bonusy marketingowe. Jeśli zostanie uzyskana wygrana, a przy tym zostanie naruszony przepis o 60-dniowej karencji dla darmowych stawek na zakłady lub gry/bonusów marketingowych, spółka zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranej.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
ciekawe tylkoze tego jakos nie zacytowali... swoja droga mam prawo uwazac ze powinni z automatu blokowac wszelkie promocje dla tych co juz maja jedna (jakakolwiek) wykorzystana. niech sobie odejma cala ta kase, byleby odblokowali konto :?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom