coś takiego wyczytałem w regulaminie, czyli co jak wykorzystałem już ten drugi bonus to już mogę sobie darować gre? :zy3ou:W przypadku wszystkich darmowych stawek na zakłady lub gry oraz bonusów marketingowych obowiązuje zasada, że przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę na zakłady/bonus marketingowy. Dopiero po upływie tego terminu można realizować dalsze darmowe stawki na zakłady lub gry/bonusy marketingowe. Jeśli zostanie uzyskana wygrana, a przy tym zostanie naruszony przepis o 60-dniowej karencji dla darmowych stawek na zakłady lub gry/bonusów marketingowych, spółka zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranej.
Ja z natury jestem człowiekiem nie ufnym, do tego jestem nie wierzący. Możesz mi to udowodnić? :wink:ja ugralem z tego bonu 16 zl przez okres 2 h 128 zl Very Happy
Mi się wydaje, że blokują tym graczom którzy łamią regulamin. Powiedz mi, jak można kogoś zablokować skoro nie łamię regulaminu?ale ja mysle ze blokuja tylko tym co nie wplacili jeszcze kasy na konto BAW a graja sobie na bonie
A no widzisz.no w sumie jesli kazda mozliwosc darmowego zakladu traktujemy jako bonus to tak Rolling Eyes
W przypadku wszystkich darmowych stawek na zakłady lub gry oraz bonusów marketingowych obowiązuje zasada, że przez okres 60 dni jedna osoba może zrealizować tylko jedną darmową stawkę na zakłady/bonus marketingowy. Dopiero po upływie tego terminu można realizować dalsze darmowe stawki na zakłady lub gry/bonusy marketingowe. Jeśli zostanie uzyskana wygrana, a przy tym zostanie naruszony przepis o 60-dniowej karencji dla darmowych stawek na zakłady lub gry/bonusów marketingowych, spółka zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranej.