www.betaland.com
10 free spinow dla kazdego nowych i starych graczy na Dead Or Alive
10 free spinow dla kazdego nowych i starych graczy na Dead Or Alive
U mnie też się nie włącza.U mnie strona sie wogole nie chce otworzyc. Tez tak macie? :?
mi tez na poczatku nie chciala sie otworzyc i zanim sprawdzilem promo i napisalem ten temat probowalem z 15 min wbic na stronke ale pozniej dzialala dorze teraz znow zamula, co do obrotu nie jestem pewien ale chyba 25 razy dla pewnosci radze kontaktowac sie z LCewidentnie mają jakieś problemy z serwerem, raz działa, raz nie działa.
Np. zacznij hasło z wielkiej litery, musi być kombinacja liter, przynajmniej jedna wielka.Wchodzę przez link od sadam666 ale przy rejestracji jakiś dziwny błąd i nie da się hasła wpisać, coś w stylu: The password must include at least one uppercase letter . Hasła wpisuję na wiele możliwości literki cyferki kilkanascie znaków i błąd pozostaje. Ktoś ma podobnie?
pin musi mieć minimum 5 cyfr i nie może zaczynać się od 0Np. zacznij hasło z wielkiej litery, musi być kombinacja liter, przynajmniej jedna wielka.
potwierdź adres email, masz go w skrzynce :grin:ktos mial podobny problem, ze po rejestracji nie mogl sie zalgowac ? ( poprawnie wpisuje wielkosc liter )