>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BET770 - Free bet do 70 Funtów

J 11

jaco69

Użytkownik
Panowie doczytałem się na stronie po rozwinięciu zakładki General conditions of this offer w informacji o bonusie
- To unblock winnings coming from your bonus, you need to bet at least three (3) times the bonus amount on events with odds of at least 2.50, on sports bets (single, combination) except system bets.

Nie trzeba tego obracać tak jak pisze? 3 razy po kursie 2.50
pozdro

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Wcześniej tego nie było,więc pewnie było bez żadnego obrotu.Pewnie zbytnio zaczeli tracić ze zmienili regulamin,maja do tego prawo. :]

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
@milanista7
Stary, tak ciężko wejść na chat i ich o to spytać? Albo napisać na adres supportu i poprosić o przekazanie do odpowiedniego działu? Niektórzy na tym forum to zadają pytania i czekają godzinami, dniami, aż ktoś odpisze, a w tym czasie mogliby się tego dowiedzieć w2 minuty na chacie lub w regulaminie np. jakiejś promocji. To nie jest atak na Ciebie, ale ogólna refleksja.
Żeby ograć bukmachera trzeba wykazać się niewyobrażalnym sprytem, przy czym 50% ludzi na tym forum nie ma sprytu nawet na poziomie przeciętnej krajowej, ale dzięki takim ludziom buki zarabiają kasę i częściej robią jakieś fajne promocje:grin: Więc dzięki✅

Wyślij na ten adres: [email protected]

Edit: Po prawie 4 dniach napisali mi, że zweryfikowali dokumenty i wkrótce powinienem otrzymać wypłatę. Co do rachunku to wysłałem im rachunek z danymi mamy i pismo urzędowe na moje nazwisko.

milanista7 25

milanista7

Użytkownik
Bet770 nie ma live chatu, a przynajmniej nie widzę nic takiego w dziale contact us, oprócz telefonu i maila, na który odpowiadają kiedy mają ochotę...

lukas155 11

lukas155

Użytkownik
Jak wejdziesz w &quot;Withdrawals&quot;(wypłaty) otworzy Ci się okno, w którym po prawej będzie odnościk do chatu.

Właśnie otrzymałem wypłatę na Moneybookers od Bet770 , czyli tak jak powiedziano wcześniej trochę przeciągają, ale zawsze wypłacą. Do weryfikacji potrzebny jest skan dowodu i rachunku. Na drugi dzień po założeniu konta dzwonił do mnie bez uprzedzenia ich support w celu potwierdzenia podstawowych danych. Myślę, że już wszystko jasne.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
czyli już trochę średniaweczka, żeby nie powiedzieć, że lipa, bo mało kto gra kupony pow. 2,50 ako, skutecznie oczywiście;-)

A 861

amigo007

Użytkownik
Jak widać firma nastawiona tylko i wyłącznie na zysk. Zauważyli, że zbyt wielu Polaków zaczęło się promocją interesować i wyciągać od nich pieniądze więc zmienili zasady :-|

A 6

akh

Użytkownik
Jak widać firma nastawiona tylko i wyłącznie na zysk. Zauważyli, że zbyt wielu Polaków zaczęło się promocją interesować i wyciągać od nich pieniądze więc zmienili zasady :-|
A dziwisz sie?! Przez to, ze pelno Polakow rejestruje sie u bukow tylko po to, zeby wysępić bonus i od razu wypłacić kase, juz teraz jestesmy wykluczeni z promocji u wiekszosci lepszych buków...

squnisz 13

squnisz

Użytkownik
tak dostępna
wchodzisz na ich stronę
i chyba nie da się tego nie zauważyć
Na stronie może jest ale mi odpisali
Thank you for your message and for choosing Bet770 !
We inform you that unfortunately you cannot benefit from this promotional offer as your player account has a status
that doesn&#39;t allow you to benefit of any promotional bonus.
Please note that this status has been imposed by our responsible department following your request on 31.05.2011.
Should you have any further questions or concerns, please feel free to contact us.
Best regards,

a do kasyna tylko wpłacałem

J 0

jacquer

Użytkownik
mam pytanie,
bo podczas czytania watku i info na forum wyczuwam rozbieznosc, a jeszcze konta nie zalozylem, wiec nie mam dostepu do live chatu - otoz - czy jest to

freebet, czyli dostaje sie tylko wygrana (ktora pozniej trzeba obrocic) bez samej stawki;

czy zwyczajny bonus, ktory trzeba obrocic aby wyplacic?

dzieki
pozdrawiam

C 8

crackp

Użytkownik
Czy miał ktoś problemy z wypłatą większej gotówki w tym buku?
Bo zebrała mi się tam spora suma i obawiam się czy wszystko będzie ok.

Do góry Bottom