>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

bet365 uwaga na zamykanie zakladow

N 0

nicekk

Użytkownik
Prosze uwazajcie na zamykanie zakladow przed czasem w bet365. Ja dzisiaj w nocy chcialem zamknac zaklad przy 220f. Do wygrania mialem 236f. Zostal jeden mecz NBA over 188.5pkt. Polowa 4 kwarty, naciskam zamknij zaklad,strona nie reaguje. Po chwili ozywia sie z powrotem ale juz zakladu zamknac nie moge;] dziwny przypadek hehe. Pewnie to wina mojego internetu albo i moja. Bo co tam, bet365 ma oczywiscie w 100% nieskazitelny i uczciwy system. Ja przez 2 dni przed mialem z 3 sytucje kiedy zostawal mi jeden mecz i moem zamykac za okol 60-70% wygranej.zawsze czekalem do konca i niestety przegrywalem,wiec teraz postanowilem zapauzowac. Pierydoli mnie moja stawka, choc wlozylem na polskie 175zl. Na tych zlodzieji powinna spasc bomba za takie zachowanie

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Ja miałem kilka krotnie taki przypadek, dość często zamykam zakłady na becie.
Po zamknięciu zakładu po 2-3 minutach znów wróciło mi do zakładu tak jakby nie zamknęło poprzednio, choć kasa już była na koncie na becie. Trzeba uważać, zgadza się ale czy to ich wina że niby specjalnie? wątpię systemy się yebią zawsze nie ma nic bez usterek.

C 92

cebulka

Użytkownik
O czym Ty człowieku piszesz? Opcja zamknięcia zakładu nie jest dostępna cały czas, a najczęściej nieaktywna jest pod koniec zdarzenia lub gdy szansa na wygraną kuponu jest bardzo niska więc nie wiem o co te pretensje

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
O czym Ty człowieku piszesz? Opcja zamknięcia zakładu nie jest dostępna cały czas, a najczęściej nieaktywna jest pod koniec zdarzenia lub gdy szansa na wygraną kuponu jest bardzo niska więc nie wiem o co te pretensje
W głównej mierze zależy czy na live jest zakład ten który masz, jeżeli znika (a jest tak jak mówisz zazwyczaj w połowach 4q w koszu) to i twój zakład z zamnięcia znika pewno się spóźniłeś kologo wyżej o kilka sekund i lipa.

C 92

cebulka

Użytkownik
Ja sie koszem w ogóle nie interesuje, ale wiem że połowa 4 kwarty to praktycznie tak jakby w piłce była ~85 minuta i wtedy naturalna rzeczą jaka robi bet jest wycofywanie z oferty części zakładów i zostaje tylko kilka np kto zdobędzie 3 gola, a nie da sie już postawić na zwyciestwo gospodarza gdy prowadzi 2:0 Jeżeli nie mozesz postawic na 1x2 czy cokolwiek innego np ov 2,5 bo jedyna dostepna linia jest ov/un 1,5 to z automatu znika Ci mozliwosc zamkniecia zakładu. Dlatego pretensje mozesz miec tylko do siebie, że za późno zdecydowałeś się zamknac pozycje, a nie pisac o jakis teoriach spiskowych

S 440

straszaksam

Użytkownik
W głównej mierze zależy czy na live jest zakład ten który masz, jeżeli znika (a jest tak jak mówisz zazwyczaj w połowach 4q w koszu) to i twój zakład z zamnięcia znika pewno się spóźniłeś kologo wyżej o kilka sekund i lipa.
Otóż to ;)
nie twórz żadnych teorii bo to w 90% przypadków zależy właśnie od tego czy zakład jest i czy jest możliwość postawienia go normalnie, bo zamykanie zakladu polega na wyliczeniach stosunku kursu po ktorym zawarliśmy zaklad, a obecnym kursem na takie samo zdarzenie.

N 0

nicekk

Użytkownik
Cebula madralo,nie wiesz to nie pisz bzdur. Pierw chcialem wycofac zaklad za 220f, nie dalo sie. Odswiezylem strone, moglem wycofac za 216f.znow sie nie dalo.potem rynki zostaly zamkniete.wiec po co mi piszecie o zamknieciu rynku przed koncem meczu skoro to nie o to chodzi?

C 92

cebulka

Użytkownik
LoL co za typ ... spróbuj na betfair pod koniec meczu zamknac wcześniej zakład tam co sekunde sie zmienia kurs i identyczna sytuacja jest na becie zanim odswieżyłeś strone kurs spadł i do wyciągniecia zamiast 220 miałes już tylko 216, zanim bet zaakceptuje zaklad musi minac kilka sekund i w tym czasie znowu kurs musial spasc i nie dało sie zamknac za 216, bo kolejne sekundy meczu leca, a kursy spadaja. Straszak Ci pisał jak jest rozliczane takie zamkniecie zakladu przed czasem to nic innego jak KONTRA po aktualnym kursie, a ze kursy pod koniec meczu leca na łeb na szyje to normalna rzecz i nikt tutaj Ciebie nie oszukał. Ja z zamykaniem zakładów w tej formie nigdy nie miałem najmniejszego problemu, ale nigdy też nie czekałem do ostatniej chwili tylko zamykałem je kiedy rynek był stabilny, ale niech Ci becie że Ciebie oszukano a 365 to najwieksze złodzieje :grin:

J 18

joepike

Użytkownik
U mnie był problem z zamknięciem zakładu przed rozpoczęciem meczu. Kurs na zdarzenie które obstawiłem poszedł mocno w dół więc wyświetlała się możliwość zamknięcia zakładu ze sporym zyskiem. Oczywiście nie było to możliwe, moim zdaniem te zamykanie zakładu to często taki pic na wodę. Zamknięcie jest możliwe tylko jeśli jest to na korzyść bukmachera.

J 18

joepike

Użytkownik
Oświeć mnie bo nawet pracownicy urzędujący na czacie nie potrafili tego zrobić. Żadne czyszczenie cookies i zmiana przeglądarki nie pomogła.

piotrex007 207,6K

piotrex007

Użytkownik
Oświeć mnie bo nawet pracownicy urzędujący na czacie nie potrafili tego zrobić. Żadne czyszczenie cookies i zmiana przeglądarki nie pomogła.
Skoro pograłeś np. na gospodarzy w piłkę nożną, a kurs mocno spadł, to automatycznie na remis i gości urósł. Jak ktoś wyżej pisał - zamykanie zakładu to nic innego, jak kontra, tylko całoroczny odejmuje od tego sporą marżę, więc jakbyś pomyślał, to mogłeś sam sobie obliczyć albo użyć istniejących kalkulatorów i pograć na X2 odpowiednią stawką tak, że byś miał ten zysk, z którym to mogłeś zamykać ten zakład, a nawet większy, bo jak pisałem przy zamykaniu bet odlicza sobie marżę. Rynek miałem stabilny, bo mecz się nie rozpoczął, więc wahań kursów nie było, mogłeś to tak rozwiązać, a wyszedłbyś na tym lepiej niż zamykając zakład.

J 18

joepike

Użytkownik
Obaj jesteście w błędzie. Miałem możliwość zamknięcia zakładu z zyskiem 40% stawki początkowej. Żaden zakład na przeciwników nie dawał takiego zysku. Gram surebety więc granie na przeciwników to pierwsza rzecz jaką robię... surebet został domknięty ale nie z zyskiem 40%, powód był prosty - linia handicapu na doga została znacznie podwyższona przez co kurs nie był tak atrakcyjny. Dograłem zakład na pinnacle gdzie był najwyższy kurs przy najniższej możliwej linii (przy korzystnym wyniku oba zakłady mogły zakończyć się sukcesem). Zamknięcie zakładu na bet365 było najkorzystniejsze i nie było możliwe na stronie, jeśli nadal uważacie że można było zamknąć zakład to proszę o informację jak to zrobić, a personalne wycieczki odnośnie oleju w głowie zachowajcie dla siebie.

Do góry Bottom