>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

bet365 - skrill problem z wpłatą

M 0

mac-rum

Użytkownik
Witam, chciałbym sobie zacząć wypłacać kasiorę z beta na skrilla. Czytałem, że aby to zrobić najpierw musze dokonać jakiejś tam wpłaty ze skrilla, a potem mogę śmiało wpłacać właśnie tam.

Problem w tym, że jak chcę wpłacić coś przez Skrilla to wyskakuje mi taki komunikat:

&quot;Dostęp do Twojego konta jest ograniczony z powodów bezpieczeństwa. Udaj się na stronę Pomoc Skrill, w celu rozwiązania tego problemu.&quot;

Ktoś się z tym spotkał? Skrill jest jakiś dziwny, tam nie ma żadnych ustawień, nic co mógłbym pozmieniać, pokombinować.. Czytałem, że &quot;pomoc&quot; w Skrillu to tragedia, 100 lat czekania itd, może ktoś ma jakiś pomysł?

pozdrawiam.

R 36

rafal919

Użytkownik
Witam, chciałbym sobie zacząć wypłacać kasiorę z beta na skrilla. Czytałem, że aby to zrobić najpierw musze dokonać jakiejś tam wpłaty ze skrilla, a potem mogę śmiało wpłacać właśnie tam.

Problem w tym, że jak chcę wpłacić coś przez Skrilla to wyskakuje mi taki komunikat:

&quot;Dostęp do Twojego konta jest ograniczony z powodów bezpieczeństwa. Udaj się na stronę Pomoc Skrill, w celu rozwiązania tego problemu.&quot;

Ktoś się z tym spotkał? Skrill jest jakiś dziwny, tam nie ma żadnych ustawień, nic co mógłbym pozmieniać, pokombinować.. Czytałem, że &quot;pomoc&quot; w Skrillu to tragedia, 100 lat czekania itd, może ktoś ma jakiś pomysł?

pozdrawiam.
najlepiej zadzwoń na Polska infolinię.
By mi odblokowanie konto czekałem tydzień i się doczekać nie mogłem a jeden telefon i wszystko było załatwione.

+48 221 288 257

M 0

mac-rum

Użytkownik
OK, dziękuję. Wysłałem im e-maila po angielsku, więc może lepiej to potraktują niż po polsku. Niestety gadanie po angielsku u mnie kuleje mocno, więc dobrze, że jest opcja po polsku. Jak przez 2 dni nic nie odpiszą to zadzwonię. Myslisz, że to kwestia zablokowanego konta? Dlaczego w ogóle miałoby być zablokowane? Przecież jeszcze kompletnie nic nie zrobiłem.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
Sprawdź skrzynkę mailową czy czegoś nie chcą , jak dla mnie to musisz zweryfikować u nich swoją tożsamość.

K 12

kretol

Użytkownik
To nie działa w taki sposób, że coś sobie wpłacisz przez skrilla i będziesz mógł na niego wypłacać to co do tej pory wygrałeś.
Wygrane pieniądze wypłacasz w ten sposób w jaki wpłacałeś.
Ja dostałem coś takiego.
Szanowny Panie Lukasz,
Kiedy jest to tylko możliwe, wszystkie wypłaty będą przelewane na konto, z którego dokonano depozytu. Ponieważ Pańskie środki na koncie pochodzą z różnych rodzajów płatności, to jesteśmy zmuszeni zrealizować Pańską prośbę o wypłatę w sposób proporcjonalny, zgodnie z metodami płatności jakie użył Pan do złożenia depozytu.
W związku z tym, Pańską prośbę o wypłacenie kwoty 2,000.00 PLN, zrealizujemy w następujący sposób:
2,000.00 PLN przelana zostanie poprzez Karta debetowa zakończoną na ****9774.

max188 500

max188

Użytkownik
Ja miałem kiedyś problem z wypłaceniem kasy, poprosili o dowód i od razu przelali.
Mam trochę inne pytanie: chciałem się zalogować, dostałem inf żebym zmienił hasło bo dawno nie zmieniałem, dostałem maila kliknąłem i miałem dostać na telefon 6 cyfrowy kod, ale nie dotarł. Po kilku próbach został tylko kontakt...
Już od 2 tygodni czekam na odpowiedź na 3 maile....
Zadzwoniłem na &quot;Polską&quot; infolinie automat poprosił o nr ID? - jak go mogę dostać jak nie mam dostępu do konta a nie mam nigdzie zapisanego? ???? wpisałem jakiś numer i połączyło mnie po angielsku z informacją że nie ma suportu telefonicznego dla Polski - to jak tj jak wszędzie czytam że każdy załatwia takie rzeczy szybko przez telefon bo jest polski konsultant ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Zapytaj po prostu o której będzie dostępny konsultant rozmawiający po polsku i zadzwoń. Najlepiej kilkanaście minut później od wskazanej godziny, aby mieć pewność.

max188 500

max188

Użytkownik
No właśnie mój angielski nie jest rewelacyjny żebym tłumaczył co zrobiłem i że nie działa ????
Poinformował mnie że nie ma konsultanta polskiego. Powalczę jeszcze jutro.
Co do resetowania samemu, to jak pisałem po kilku próbach otrzymania smsa z kodem teraz już nie ma tej opcji tylko w mailu link do działu kontakt.

baron1988 931

baron1988

Użytkownik
+48 221 288 257
Kiedy bym nie zadzwonił a dzwoniłem kilka razy to zawsze od razu był polski konsultant a nie jakiś podrabianiec...
Sprawdź sobie w skrzynce pocztowej maile gdy wysyłałeś firmom bukmacherskim bądź to innym osobom na skrill pieniądze (w opisie transakcji masz tam swój nr klienta).

Otrzymane punkty reputacji: +10
max188 500

max188

Użytkownik
Ciekawostka:
zadzwoniłem jeszcze 2 razy i za KAŻDYM razem support w j. angielskim.
Już mnie coś trafiało a żona mówi zadzwoń z mojego telefonu i??? I POŁĄCZYŁO MNIE Z POLSKIM KONSULTANTEM. Czary jakieś? Nie wiem, ale konto odblokowane tylko zaczynam się zastanawiać gdzie mnie łączyło te 3 razy jak zawsze automat mówił po polsku a później konsultant po angielsku i ile za to zapłacę...

M 0

mac-rum

Użytkownik
Dzieki za odpowiedzi, tak jak ktoś napisał, chodzi o przesłanie dokumentów, dowodu czy coś, aby potwierdzili moje konto. W sumie w związku ze świętami zrobiłem sobie wolne od buka itd, ale odpisali mi na e-mail. Pytają się w jakim celu będę stosował konto skrill. Jeśli powiem, że do przelewania pieniędzy pomiędzy skrill - bet365 to może być coś złego? W końcu u nas to nie jest legalne.

Co do tego co mi ktoś wyżej napisał, wiem, że nie moge wpłacić na Skrilla tego co już wygrałem ???? Gadałem z supportem beta i ogólnie to co mam teraz przeleje na konto bakowe, wyczyszcze sobie beta do salda 0.00.. Potem przeleję przez skrilla i tyle. Inaczej się nie da. A jak raz przeleje na konto bankowe to nic się przecież nie stanie, to zaledwnie 300zł, dla banku to grosze groszy.

L 147

luminat

Użytkownik
Napisz, że do celów hazardowych, bo jeśli potwierdzisz, że do przelewów Skrill, to możesz mieć nadal zablokowane wpłaty i wypłaty do bukmacherów :grin:
Nie musisz się tłumaczyć do jakiego buka (legalny czy nielegalny), po prostu do celów związanych z hazardem ;)

Do góry Bottom