M
0
maggiepa1111
Użytkownik
Witam.Otoz mam taki problem.Od jakichs 2 lat korzystam z bet365 , przegralam tam sporo kasy jako ze obecnie jestem w UK i w takiej walucie tez gram.Od jakiegos czas gram tez w pokera , a ze mialam srodki na koncie poniewaz stawialam tam na koszykowke glownie , zaczelam grac ze znajomym w pokera na pieniadze , oczywiscie on mial osobne swoje konto , przegral troche pieniedzy zemna , wkoncu gra to gra , wygrane pieniadze przetransferowalam do sportow i obstawilam koszykowke wygralam cos dodatkowego okolo 200 funtow , stan konta wynosil wtedy 1014.77 , za kilka godzin dostalam email ze moje konto poker jest zawieszone , kasa zostala cofnieta ze sportow do stanu konta na pokerze jednak cala kwota jaka rowniez wygralam poprzez zakalad na koszykowke , no i kwota jest zablokowana to znaczy ze widnieje na moim koncie ale nie moge jej ruszyc.Kontaktowalam sie z polskim supportem wiele razy jednak ciagle ten sam email mniej wiecej o tresci ze nie otrzymalismy od Pani wystarczajacych wyjasnien ,napisalam im jak wyglada sytuacja a oni odpisali ze wykryli gre typu Collusion czy jakos tak polegajaca na przekazywanie pieniedzy ,to juz trwa od kilku miesiecy i nie wiem gdzie mam sie z tym zglosic ,Pomijam juz fakt ze wiele razy zarobili na mnie jezeli chodzi o zaklady live gdzie podawali bledny wynik , nie szanuja klijentow i nie chcem im popuscic tego zwlaszcza ze na koncie mam 1014.77 funtow.Moze ktos pomoc gdzie sie z tym zwrocic lub co zrobic bo jestem juz bezradna , nie moze byc tak ze okradaja ludzi na pieniadze
Dzieki z gory za odpowiedzi
Dzieki z gory za odpowiedzi