Polska.A w jakim kraju bedziesz mieszkal ?
To szukaj zagranicy ????
Nie będzie żadnej weryfikacji, bo polskie konta zostają zamknięte i nie będzie możliwości otworzenia konta mieszkając w naszym kraju.Jak będzie wyglądała weryfikacja w Bet365 po 1 kwietnia?
Wejdz w rejestracje konta i sprawdz czy możesz wybrać dany kraj przy zakładaniu - nic prostszegoNie wiecie moze czy bet365 jest legalny w Niemczech i w Holandii??Czy mozna normalnie wchodzic na ich strone i otwierac konto??
Racja, dzieki za podpowiedz ????Wejdz w rejestracje konta i sprawdz czy możesz wybrać dany kraj przy zakładaniu - nic prostszego
W Holandii nie jest kolego, ja grałem przez VPN. Zresztą tutaj mało który buk jest dostępny..Nie wiecie moze czy bet365 jest legalny w Niemczech i w Holandii??Czy mozna normalnie wchodzic na ich strone i otwierac konto??
Nie beda banowane tylko podczas proby logowania jest komunikat ,ze w miejscu w ktorym sie znajdujesz , uslugi bet365 sa niedostepne. I Holandia na 100% odpada bo bet365 tam blokowany jestWszystko zależy od IP z którego sie logujesz.. Polskie muszą być banowane z urzędu.. bo kary do 0.5mln PLN.. i takie tam durnoty..
Żaden buk nie będzie ryzykować..
Wystarczy troche pokombinować
Szukałem informacji na ten temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć. W przypadku gdy pracuję w Danii posiadam numer CPR ale nie posiadam meldunku, z automatu jestem wykluczony z grania czy po prostu rejestruję się na nowo podaję swój CPR number i czekam aż NemID z kodami przyjdzie do Polski. Zarówno w Danii jak i w Polsce płacę podatki ale moim stałym miejscem zamieszkania jest Polska. Mogę się mylić ale czy w tym przypadku posiadanie CPR number nie jest bardziej wiążące ? Podobnie ma się sprawa z graniem na PokerStars przy korzystaniu z Duńskiego dostawcy internetu. Czy lepiej dogadać się z ziomkiem żeby podać jego adres a mój CPR. Rozumiem że przebywając w Polsce nie będę mógł wgl wejść na stronę Bet365 ale może orientujesz się ty lub ktoś inny jak to wygląda. Mogę się mylić ale czy przy rejestracji podaję numeru PESEL to w tym przypadku CPR powinien mi umożliwić grę w Danii.Nie będzie żadnej weryfikacji, bo polskie konta zostają zamknięte i nie będzie możliwości otworzenia konta mieszkając w naszym kraju.
MAsz konto w banku w DAnii , to bierzesz wydruk z konta z adresem i dzwonisz do beta prosisz zeby Ci zmienili meldunek na Danie , wysylas fote dowodu i tego wyciagu i dalej masz u nich kontoSzukałem informacji na ten temat ale nigdzie nie mogłem znaleźć. W przypadku gdy pracuję w Danii posiadam numer CPR ale nie posiadam meldunku, z automatu jestem wykluczony z grania czy po prostu rejestruję się na nowo podaję swój CPR number i czekam aż NemID z kodami przyjdzie do Polski. Zarówno w Danii jak i w Polsce płacę podatki ale moim stałym miejscem zamieszkania jest Polska. Mogę się mylić ale czy w tym przypadku posiadanie CPR number nie jest bardziej wiążące ? Podobnie ma się sprawa z graniem na PokerStars przy korzystaniu z Duńskiego dostawcy internetu. Czy lepiej dogadać się z ziomkiem żeby podać jego adres a mój CPR. Rozumiem że przebywając w Polsce nie będę mógł wgl wejść na stronę Bet365 ale może orientujesz się ty lub ktoś inny jak to wygląda. Mogę się mylić ale czy przy rejestracji podaję numeru PESEL to w tym przypadku CPR powinien mi umożliwić grę w Danii.
w niemczech moznaNie beda banowane tylko podczas proby logowania jest komunikat ,ze w miejscu w ktorym sie znajdujesz , uslugi bet365 sa niedostepne. I Holandia na 100% odpada bo bet365 tam blokowany jest