zle sie wyrazilem, nie mam zablokowanego konta tylko zlimitowane do kilku funtow na zakladnie, chodzilo raczej o zaklady/sposob gry/a najpewniej wysokie stawki rzedu 1k funtow
zle sie wyrazilem, nie mam zablokowanego konta tylko zlimitowane do kilku funtow na zakladnie, chodzilo raczej o zaklady/sposob gry/a najpewniej wysokie stawki rzedu 1k funtow
Zbyt dobre typy masz :]zle sie wyrazilem, nie mam zablokowanego konta tylko zlimitowane do kilku funtow na zaklad
Uważałbym na usługi ruskich osób, wiele się słyszało o wałkach. Prześledź w internecie ich działalność przed skorzystaniemMam pytanie do wtajemniczonych. Korzystal ktos z usług [email protected] ?
Uwazaj z tym, to podrabianie dowodu a za to mozna miec nie male konsekwencje prawne...Zdecydowanie odradzam.Mam pytanie do wtajemniczonych. Korzystal ktos z usług [email protected] ?
Prawnie, dowody kolekcjonerskie nie są zabronione, dopiero ich użycie w celach innych owszem ale pewnie koledze bardziej zależy na zagranicznych dokumencie potwierdzającym konto niż branie pożyczek lub posługiwanie się zagranicznym skanem.Uwazaj z tym, to podrabianie dowodu a za to mozna miec nie male konsekwencje prawne...Zdecydowanie odradzam.
Ja dostałem limit po dwóch betach na ostatnim i to było na mężczyznę - kwoty około 300-400 EUR.
Bardzo często jest weryfikacja, gdzie trzeba wysłać selfi oraz list, który się od nich otrzymało ????Ciekawe kiedy bet wprowadzi weryfikacje kamerką internetową, aby wyłapac oszustów ????
akurat to nic nowego..a ja miałem na mysli nową metodę..coś rewolucyjnego jak na betBardzo często jest weryfikacja, gdzie trzeba wysłać selfi oraz list, który się od nich otrzymało ????
Jeśli wygrywasz najlepsze co może Cię spotkać to limit do paru EURO na zakład. Często weryfikacje nie mają konca - zdjęcia przy twarzy z dowodem itd - a jeśli przegrywasz możesz grać nawet na zmarłą babcie.Ciekawe kiedy bet wprowadzi weryfikacje kamerką internetową, aby wyłapac oszustów ????
Połowę jakoś wyjdzie.Grasz płatne typy?
Dobrze ujęte, niestety taka prawda. Przegrywać możesz do bólu a jak za dobrze idzie - niespodzianka. Min dzięki temu mają takie zyski jakie mają.Jeśli wygrywasz najlepsze co może Cię spotkać to limit do paru EURO na zakład. Często weryfikacje nie mają konca - zdjęcia przy twarzy z dowodem itd - a jeśli przegrywasz możesz grać nawet na zmarłą babcie.
Po czasie nawet podwyższą Ci limit, żebyś przegrywał jeszcze więcej.
i Kto tu jest oszustem, gracz czy bukmacher?
Nie wiem czy po roku te pieniądze nie przepadają jak ma to miejsce jak otrzymasz ACSTA, tak było to wcześniej więc i tak warto jeszcze próbować :]napisałem jednocześnie na forum i bezpośredniego maila :>
bez urazy, chłopie.
To, że Polska wyjdzie to 1.57 i max bet - 6562.50 EUR.Witam Panow..Mam takie pytanko...Czy ma z was ktos konto w bet365 ??? Chcialbym postawic brubiej na awanse z grup MS w bet365 ale nie mam konta jeszcze a widze ze oni maja najlepsze kursy.Nie wiem jak sprawdzic limit czyli ile maksymalnie mozna postawic na to wydazenie bo nie chce otwierac konta a potem sie okaze ze limit to np.500 euro.Czy moze ktos z was pomoc mi w tej kwestii ???? Pozdrawiam...
Witam. Jaki czas zajmuje wyplata na bet365 ? Wpłacam skrillem ale wypłacać jeszcze nie wypłacałem konto mam 2 dni
Witam. Jaki czas zajmuje wyplata na bet365 ? Wpłacam skrillem ale wypłacać jeszcze nie wypłacałem konto mam 2 dni