To samo mnie interesuje... ale szybko sie nie dowiemy chyba ze ktos z forumka jest w kolejce i da wczesniej znac...Czy ktoś pytał 365 co z zakładami, które zostaną rozliczone po 30 marca? Jak zamykali komuś konto, a miał bety do przodu to normalnie rozliczali zakłady, czy teraz będzie tak samo czy zwroty na wszystko? Jak ktoś nie dopytywał to proszę nie wypisywać bzdur, tylko oficjalne informacje mnie interesują ????
Nie rozpocznie sie boom, będą tam grali wciąż tylko janusze i hazardziścino i rozpocznie sie boom na ziemniakow ????
jesteś januszem bukmacherki jak chcesz tam grać
Najbogatsza oferta, szybkie wypłaty i mega kursy. Czego chcesz więcej? ????jesteś januszem bukmacherki jak chcesz tam grać
Biedni Ci konsultanci na czacie, każdy pyta o to samo :grin:To samo mnie interesuje... ale szybko sie nie dowiemy chyba ze ktos z forumka jest w kolejce i da wczesniej znac...
bet365: Wszyscy nasi doradcy są w tej chwili zajęci. Jesteś (81) w kolejce Przewidywany czas oczekiwania to 0 godzin 49 minut 22 sekund
podatek 12%, podatek 12%, podatek 12%jesteś januszem bukmacherki jak chcesz tam grać
Żartuję chłopie, przecież wiem, że to jedno wielkie g.podatek 12%, podatek 12%, podatek 12%
co do oferty wcale nie taka bogata jak się dokładniej przyjrzysz, to już forbet dużo lepszy
Ladbrokers tez sie wycofal i mozna bylo wejsc wiec dziwne ze na bet365 nie bedzie mozna wejsc ale watpie ze bedzie mozna cos obejrzec....A jak sądzicie będzie mozna normalnie wejść na strone chociaz dla samych statystyk spotkan live?
Jak domena zostanie włączona w rejestr stron zabronionych i zostanie zablokowana przez operatora to z polskiego IP nie wejdziesz.Ladbrokers tez sie wycofal i mozna bylo wejsc wiec dziwne ze na Bet365 nie bedzie mozna wejsc ale watpie ze bedzie mozna cos obejrzec....
Utrata Bet365 boli mocno ????Jak domena zostanie włączona w rejestr stron zabronionych i zostanie zablokowana przez operatora to z polskiego IP nie wejdziesz.
Niech żyje cenzura. Nie o taką Polskę nasi ojcowie i dziadkowie walczyli...