ja mogę ale o co chodzi?cytat z dnia 7 października 2019 22:42 przez adam3333
czy laskawie moze ktos sie polaczyc z czatem i dowiedziec sie konkretnie?
.urwa mac
Wypłaciłeś już? Zagraj coś.cytat z dnia 7 października 2019 22:42 przez adam3333
czy laskawie moze ktos sie polaczyc z czatem i dowiedziec sie konkretnie?
.urwa mac
To nie ryzykuj tylko wypłać i sprawa będzie prostacytat z dnia 8 października 2019 13:37 przez adam3333
a gdzie Ja napisalem, ze nie moge wyplacac czy zagrac? chodzilo mi o to, ze nie chce sytuacji kiedy bede mial saldo grube, a z dupy bet mi zablokuje wyplate na skrilla.
Chodzi mi o termin konkretny do kiedy mozna wyplacac.
potem nie placz, i nie rob z siebie pośmiewiska bo teraz kozaczysz i strugasz cwaniaka, a za chwile bęzdiesz miał zonka jak pieniążki zostaną zamrożone, także lepiej zjedz snickera bo widze że palma do głowy obija. skoro jasno i klarownie napisali , nie licz na cud , bo to możę nastąpić z sekundy na sekunde, a zobaczymy kto wtedy będzie się smiał i prosił o rady. widze taki typowy polak sie trafił , ma jak krowie na rowie napisane, ale będzie kombinował co w końcu skończy się pretensjami do wszystkich tylko nie do samego siebie . pozdrawiam tych inteligentychcytat z dnia 8 października 2019 15:17 przez adam3333
masz jakies jeszcze dobre rady?
Wpłaty i wypłaty Revolutem to bardzo słaby pomysł. Revolut działa w Polsce praktycznie na zasadzie banku. W grudniu lub styczniu dostali licencje bankową i podlegają pod KNF. Czyli kazdy organ skarbowy, mając ku temu powodu może bez problemu przeswietlić dowolne konto i transakcję z Revoluta.cytat z dnia 9 października 2019 15:31 przez ranczo0123Z tego co slyszalem za pomoca revolut mozna wyplacac.