sven@
Użytkownik
Cóż za odkrycie :razz:Działa
Ale brawo dla kolejnego "Beciarza" :]
Cóż za odkrycie :razz:Działa
Czyli skan dowodu osobistego z adresem zameldowania w PL nie przejdzie :/ Robił ktos w Wordzie zaświadczenie o zameldowaniu w UK z pieczątka z ziemniaka :v ? Chwalić się tu tacie ????Jak masz potwierdzenie adresu tam gdzie można grać, z UK czy Niemiec na przykład to bez problemu.
Chodziło mi o drugi dokument, który potwierdzi pobyt/zamieszkanie, jeśli taki będziesz posiadał lub zdobędziesz to wtedy zweryfikują Ci normalnie konto :]Czyli skan dowodu osobistego z adresem zameldowania w PL nie przejdzie :/ Robił ktos w Wordzie zaświadczenie o zameldowaniu w UK z pieczątka z ziemniaka :v ? Chwalić się tu tacie ????
Już na początku 2017 ciężko było grać z UK lokalizacji za pomocą Norda, jak już chcesz koniecznie na nim to trochę zejdzie się nim znajdziesz taki adres, co pozwoli Ci się zalogować, możesz wybrać inne kraje, tam gdzie dostępny i spróbować.Czy można grać na b365 za pomocą NordVPN z angielskiej lokalizacji?
Sven dzięki za odpowiedź. Czy konto może zostać zablokowane jeśli zostało założone w Anglii a zawieranie zakładów na nimi będzie odbywać się głównie z lokalizacji hiszpańskiej za pomocą vpn?Już na początku 2017 ciężko było grać z UK lokalizacji za pomocą Norda, jak już chcesz koniecznie na nim to trochę zejdzie się nim znajdziesz taki adres, co pozwoli Ci się zalogować, możesz wybrać inne kraje, tam gdzie dostępny i spróbować.
Jednak lepiej zainwestować w VPS bądź kartę.
Jakiś problem w PW miałem, Hiszpania ma odpowiednik swój, czyli .es więc to jak w Grecji, inne zasady i tam na .com nie pograsz. Tam gdzie masz końcówkę bet365.COM to możesz łączyć się, ja czasami na wszystkie konta z UK, Irlandii, Chorwacji czy Niemiec tylko przez IP angielskie grałem.Sven dzięki za odpowiedź. Czy konto może zostać zablokowane jeśli zostało założone w Anglii a zawieranie zakładów na nimi będzie odbywać się głównie z lokalizacji hiszpańskiej za pomocą vpn?
No właśnie przekonałem się, że nie da rady zalogować się z Hiszpanii na bet.com. Co masz na myśli, że panują inne zasady w Hiszpanii lub Grecji? W ofercie mają 'mniej podejrzanych meczy? W takim razie jaki vpn da radę? Może jakiś dedykowany? (np ExpressVPn)Jakiś problem w PW miałem, Hiszpania ma odpowiednik swój, czyli .es więc to jak w Grecji, inne zasady i tam na .com nie pograsz. Tam gdzie masz końcówkę bet365.COM to możesz łączyć się, ja czasami na wszystkie konta z UK, Irlandii, Chorwacji czy Niemiec tylko przez IP angielskie grałem.
I zwykły VPN raczej nie da rady.