A mi raz napisali meila że jak wpłace minimum 20zl to dostane 50zl więc tak zrobiłem i dostałem .Wczoraj nic nie miałem a dzis wbijam na pocztę i przysłali mi wiadomość
A dosłownie raz do niech wpłacałem drogą MB 20zl chyba 3 miechy temu
Witaj Marek
Wiele wydarzeń na żywo z finałów Wimbledonu i MOTO
GP z Laguna Seca.. Abyś mógł bawić się jeszcze lepiej, chcielibyśmy zaproponować Ci darmowy bonus 20 PLN. Nie ma żadnych gwiazdek, ani wymagananych depozytów. Aby ubiegać się o swój bonus, po prostu wpisz Kod oferty zakończony na XXXX, który wysłaliśmy do Ciebie emailem, odwiedzając strefę Użytkownicy, wybierając Oferty zakładów sportowych, a następnie Wprowadź kod oferty.
Jeśli chcesz, abyśmy ponownie wysłali do Ciebie mail zawierający Kod oferty, kliknij na powyższe menu rozwijane i wybierz Oferty. Pamiętaj, że będziesz musiał obrócić swoim bonusem 3 razy, przed dokonaniem wypłaty.
Adres e-mail, który jest zarejestrowany na Twoim koncie, to XXXXXXXXXXXX. Jeśli chcesz zaktualizować swój adres e-mail kliknij tutaj.
Jeżeli masz dalsze pytania dotyczące tej lub jakiejkolwiek innej sprawy, prosimy o kontakt. Nasz zespół jest dostępny w godzinach od 10:00 do 23:00 poprzez Czat na żywo, e-mail, Prosze dzwonic na darmowy numer +800 12 365 365 lub ewentualnie na numer +44 1782 684632 i z przyjemnością udzieli Ci wszelkiej pomocy.
Pozdrawiamy,
Zespół bet365
edit. moim zdaniem to najlepszy buk jest juz dostałem z 4 prezenty tego typu za 1 wpłatę