>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bet365 czy Unibet

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Witam. Chciałbym się spytać który z tych buków proponujecie wybrać do luźnej gry, raczej niskimi stawkami. Na początek pograłem trochę na bah, ale porównując czasami inne buki bah miał mniej ciekawych zakładów.
Czy na bet365/unibet trzeba weryfikować konto wcześniej niż przed samą wypłatą, czy normalnie tak jak na bah? Bo jeśli i wyjdzie i tak że nic nie ugram to nie chce mi się im wysyłać skanów swoich dokumentów.
Jeszcze mam pytanie. O co chodzi z tym depozytem w bet365?

misterfister 2

misterfister

Użytkownik
Tadzin jeśli nie wnosisz nic do tematu to po co się udzielasz?
Po prostu nie chce buka u którego będę musiał wysyłać skany itp. dużo wcześniej niż przed samą wpłatą. Jeśli nic nie ugram nie chcę żeby coś takiego posiadali.
A więc teraz jak możesz to wytłumacz czemu mam dać sobie spokój...

bonaventura 270

bonaventura

Użytkownik
Cześć MisterFister,
Nie jest trudnym zauważyć, że sporo ludzi na bukmacherce przegrywa. A później muszą się gdzieś wyżyć, także polecam zapoznanie się z opcją &quot;dodaj do czarnej listy&quot; - bardzo ułatwia ????
Przechodząc do pytania, oczywiście może zdarzyć się wyjątek i bukmacher może zamrozić Twoje konto do czasu aż nie podeślesz odpowiednich dokumentów, ale regułą jest, że możesz grać bez wysyłania dokumentów, a dopiero przy zlecaniu wypłaty jesteś o nie poproszony. Taki mechanizm jest zarówno w bet-at-home, jak i bet365 czy unibet. Co do wyboru między tą dwójką, zdecydowanie większa ilość graczy preferuje bet365. Natomiast odnośnie depozytów, musisz założyć konto portfela elektronicznego Skrill, bo same w sobie przelewy24 nie funkcjonują.

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Szersza oferta zakładów i lepsze kursy,lepszy live to Bet365
Jeśli tylko nie chcesz wysyłać dokumentów to wybrałbym Unibet,tam masz przelew24 i możesz grać do bólu,dokumenty dopiero przy wypłacie ewentualnie.

R 2

ramzej7

Użytkownik
Osobiście polecam Bet365. Zaczynałem od tego buka i to na nim są praktycznie wszystkie zakłady, które mnie interesują włącznie z szerokim wachlarzem zakładów live.

Do góry Bottom