>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Bet365 - bonus na nowy sezon dla starych graczy!

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Nie ma się co cieszyć z 2 bonusów naraz, bo w bet365 , jest tak ,że zanim odpalisz 2 bonus itp, musisz obrocic i zakonczyc 1 bonus ???? Jeśli wpiszesz kod oferty i włączysz 2 bonus to 1 ci anulują jeśli nie zakończony(potwierdzon na lc)
Wpłacam 200zł korzystając z kodu 100% dostaje kolejne 200 i gram sobie spokojnie aż wykonam obrót i wypłacam lub przegrywam...przy kolejnej wpłacie korzystam z drugiego kodu i tyle
A kolejność nie ma znaczenia, jaki kod wybiore taką mam premię

M 0

maro369

Użytkownik
3. Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jeden raz w wybranych zakładach sportowych.
Czyli najpierw muszę wpłacić załóżmy 100zł, 1 raz obrócić, a dopiero potem wpisuję kod oferty i mi dopisują 100%?? Czy po prostu wpłacam, dostaję 100% i gram?

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Czyli najpierw muszę wpłacić załóżmy 100zł, 1 raz obrócić, a dopiero potem wpisuję kod oferty i mi dopisują 100%?? Czy po prostu wpłacam, dostaję 100% i gram?
raz musisz obrócić wpłatę i potem dostajesz 100%

sylar 87

sylar

Użytkownik
wpłacasz 100 zł wpisujesz kod oferty na koncie masz 200 ale żeby móc zagrać za 200 najpierw musisz postawić 100 i po chwili można zagrać za następną 100... jaśniej się już nie da...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom