>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

bet365 bonus lojalsnościowy - 50 zl free

bonk87 15

bonk87

Użytkownik
Cytat: Napisał unique- -&gt; Dziwne, bo konto mam tam od trzech lat. Od poltora roku gram surebety wykorzystujac miedzy innymi Bet365 i niestety po seriach wygranych dostalem &quot;bana&quot;. Stawki max do 1000 zl. Tak nagle &quot;ban&quot;? By the way- skad macie info, ze za obrot 5k jest bonus? Ktos rozmawial z LC? to zmienia postać rzeczy. jesli wyrabiacie obroty na kilkanascie tys miesiecznie to w sportingbecie co miesiac mozna dostac spokojnie 800-1000zł w dwóch freebetach
Możesz rozwinąć wątek?

unique- 32

unique-

Użytkownik
to zmienia postać rzeczy.
jesli wyrabiacie obroty na kilkanascie tys miesiecznie to w sportingbecie co miesiac mozna dostac spokojnie 800-1000zł w dwóch freebetach
Bez przesady. Wydaje mi sie, ze max w 5k-6k sie miescilem w ciagu miesiaca. Przeciez nie gralem surebetow tylko w tym bukmacherze. Glownie byl wykorzystywany do koszykowki bo jest &quot;ruchome&quot; handi i under/over.
Ja swoja dzialalnosc moge udokumentowac skanami, bajek nie pisze. Zastanawiam mnie polityka bet365 i sposob dawania limitow, ograniczenia do bonusow i rozdawania lojalek stad moje posty w tym temacie.
Sportingbet ma za duza marze. Czasami cos jest z surebetow ale to rzadkosc.

L 209

lukbor10

Użytkownik
no na sportingbecie jest cos takiego jak klub gracza, w którym zdobywa sie punkty. za określona ilość punktów zdobywa sie freebeta. (od 20zł do 350zł). przy miesiecznym obrocie 20tys freebeta 350zł zdobywamy juz po jakims tygodniu. oprócz tego gdy osiągniemy juz tego najwyższego freebeta to punkty sa naliczane dalej i dla tych osób jest jeszcze jedna klasyfikacja z następnymi nagrodami (ranking liderów). nie liczylem dokladnie sumy swoich stawek, ale gram kupony do max 200zł, czasami kilkanascie dziennie, a czasami kilka dziennie i za pazdziernik dostałem freebety 350zł + 448zł.
http://pl.sportingbet.com/t/promos/rewards/rewards.aspx - klub gracza
http://pl.sportingbet.com/t/promos/betting-league-rank.aspx?WT.ac=PL-Offers-home-Body-AkoMistrz - ranking liderów

unique- 32

unique-

Użytkownik
no na sportingbecie jest cos takiego jak klub gracza, w którym zdobywa sie punkty. za określona ilość punktów zdobywa sie freebeta. (od 20zł do 350zł). przy miesiecznym obrocie 20tys freebeta 350zł zdobywamy juz po jakims tygodniu. oprócz tego gdy osiągniemy juz tego najwyższego freebeta to punkty sa naliczane dalej i dla tych osób jest jeszcze jedna klasyfikacja z następnymi nagrodami (ranking liderów). nie liczylem dokladnie sumy swoich stawek, ale gram kupony do max 200zł, czasami kilkanascie dziennie, a czasami kilka dziennie i za pazdziernik dostałem freebety 350zł + 448zł.
http://pl.sportingbet.com/t/promos/rewards/rewards.aspx - klub gracza
http://pl.sportingbet.com/t/promos/betting-league-rank.aspx?WT.ac=PL-Offers-home-Body-AkoMistrz - ranking liderów
Doskonale wiem o czym mowisz. Bardzo ciekawie to wymyslili ale jak juz mowilem sportingbet nie nadaje sie na dluzsza mete do surebetow. Maja wielki plus za to promo u wielu specow + jasno i klarownie wszystko wyjasnione w regulaminach, mozna sie czyms podeprzec w razie nieporozumien.
Bet365 ma, jak dla mnie, dziwna polityke z bonusami, nie informuja na biezaco o &quot;statusie&quot; naszego konta, a szkoda, bo firma jest u mnie w czolowce.

L 209

lukbor10

Użytkownik
o sportingbecie napisałem do kolegi wyżej, który poprosił o rozwinięcie tematu.
nie jestem w temacie z surebetami, więc pewnie masz rację, chociaż faktycznie trochę dziwne że Cie tak zlimitowali przy takich stawkach, bo myślałem, że bet365 pozwala troche pograć.
natomiast jeśli ktoś gra podobnie do mnie. sporo kuponów, stawki 100-200zł (lub wyższe) i nie tylko single, ale często po kilka spotkań na kuponie (ma to znaczenie przy liczeniu punktów w klubie gracza) to jeśli chodzi o bonusy za gre u danego buka to sportingbet bije na głowe wszystkich.

L 209

lukbor10

Użytkownik
lukbor10 ale livebetting w b365 a sportingbecie to niebo, a ziemia.
Ja w b365 90% zakładów gram na live.
jestes pewny?
95% moich kuponów jest granych na live i wlasnie ostatnio sie przerzuciłem z bet365 do sportingbetu, który ma naprawde bardzo bogatą oferte na żywo.
no mają jeden mały minus. po bramce potrafią zablokowac oferte na dany mecz na kilka minut, albo blokuja przy rzutach wolnych itp.. ale idzie sie do tego przyzwyczaic i nie sprawia to jakos duzego problemu.
spokojnie mozna grac akumulatory, łączyc praktycznie wszystkie zakłady, duzo pierdółek typu &quot;następny punkt&quot; itd..
tez do niedawna myslałem, ze bet365 swoim live jest bezkonkurencyjny, ale przerzuciłem sie na sportingbet i bardzo sobie chwale.

Do góry Bottom