>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

bet365 bonus lojalsnościowy - 50 zl free

A 53

artur18

Użytkownik
Witam dostalem takiego emaila.

Witaj Artur
W ten weekend odbędą się fantastyczne wydarzenia na żywo, w tym mecz Ekstraklasy: Ruch Chorzów v Lech Poznań i mecz angielskiej Premier League: Liverpool v Chelsea. Chcielibyśmy Ci pomóc w dobrej zabawie, oferując darmowy bonus w wysokości 50 PLN. Depozyt nie jest wymagany, nie ma żadnych dodatkowych zobowiązań. Aby ubiegać się o bonus, wpisz kod oferty ****** wybierając Użytkownicy, Oferty, a następnie Wprowadź kod oferty. Pamiętaj, że będziesz musiał zagrać za kwotę bonusu trzy razy, przed dokonaniem wypłaty.

Po wpisaniu kodu stan konta 50 zl

P 1,8K

patced

Użytkownik
Tradycyjnie bonus za dokonany obrót ???? dbają o swoich klientów jednak jak widzą że grasz dużo przegrywasz i masz to gdzieś to sobie zapominają :p nie mniej jednak kto dużo obraca tam rzędu kilka tyś miesięcznie może na taki bonus liczyć.

kondor 28

kondor

Użytkownik
Ale Wy macie różne tezy, w ogóle nie grałem w tym miesiącu(co dopiero tyg) ba.nawet dwóch,a 10zł dostałem, wtedy kiedy miałem obroty duże dostaweł piękne nic, więc niezbyt Was rozumiem.

J 0

januszek

Użytkownik
czyli jak to działa? ja nie mam i nie miałem konta na bet365. Jak się zarejestruję dostanę 50 zł bez składania depozytu? Jak to zrobić?

unique- 32

unique-

Użytkownik
Zacznijmy od tego, ze takie bonusy dostaja osoby na minusie albo osoby, ktore obracaja takimi kwotami od niedlugiego czasu (max kilka miesiecy).
Nie wmowicie mi, ze ludzie, ktorzy na biezaco wygrywaja dostaja lojalka od bet365... Sam obracalem tam sporymi kwotami i zamiast bonusa to dostalem limity i brak udzialu we wszelkich innych promocjach np ostatni bonus komorkowy moglem ominac szerokim lukiem ????

F 5

fatamorgana

Użytkownik
Zacznijmy od tego, ze takie bonusy dostaja osoby na minusie albo osoby, ktore obracaja takimi kwotami od niedlugiego czasu (max kilka miesiecy).
Nie wmowicie mi, ze ludzie, ktorzy na biezaco wygrywaja dostaja lojalka od bet365... Sam obracalem tam sporymi kwotami i zamiast bonusa to dostalem limity i brak udzialu we wszelkich innych promocjach np ostatni bonus komorkowy moglem ominac szerokim lukiem ????
Ja u nich gram od kilku lat. Na minusie nie jestem. Zdarza się , że bonusy dostaję co środę.
Gram przeważnie na live , stawki do 1k i do tyle mogę bez problemów śmigać.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Ja u nich gram od kilku lat. Na minusie nie jestem. Zdarza się , że bonusy dostaję co środę.
Dziwne, bo konto mam tam od trzech lat. Od poltora roku gram surebety wykorzystujac miedzy innymi bet365 i niestety po seriach wygranych dostalem &quot;bana&quot;. Stawki max do 1000 zl. Tak nagle &quot;ban&quot;?
By the way- skad macie info, ze za obrot 5k jest bonus? Ktos rozmawial z LC?

L 209

lukbor10

Użytkownik
Dziwne, bo konto mam tam od trzech lat. Od poltora roku gram surebety wykorzystujac miedzy innymi bet365 i niestety po seriach wygranych dostalem &quot;bana&quot;. Stawki max do 1000 zl. Tak nagle &quot;ban&quot;?
By the way- skad macie info, ze za obrot 5k jest bonus? Ktos rozmawial z LC?
to zmienia postać rzeczy.
jesli wyrabiacie obroty na kilkanascie tys miesiecznie to w sportingbecie co miesiac mozna dostac spokojnie 800-1000zł w dwóch freebetach

Do góry Bottom