Czolem, chcialem sie podzielic z Wami pewna sytuacja, dostalem wiadomosc od bet365 o freebecie na mecz City vs Liverpool, jak postawie 40 PLN pre na ten mecz to potem na live moge dograc zaklad na te sama kwote i dostane zwrot w razie wpadki. Wpadka nastapila, a pieniedzy na koncie nie ma. Skontaktowalem sie z konsultantem na czacie i o to rozmowa:
Rozmawia Pan/Pani z Iwona W
Iwona W Witam na Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Proszę podać czterocyfrowy numer bezpieczeństwa, jeżeli chce Pan/Pani porozmawiać o czymś szczególnym dotyczącym konta.
Boguslaw witam
Boguslaw nie moge sie polaczyc z czatem od promocji i ofert, wiec napisze do Pani, moj kod bezpieczenstwa to ****
Boguslaw postawilem zaklad na mecz manchester city - liverpool i mieli Panstwo oferte, ze jezeli postawie zaklad przedmeczowy do 40 zlotych na ten mecz, a potem zaklad na zywo za taka sama kwote i ten zaklad na zywo bedzie nie trafiony, to stawka zostanie zwrocona
Boguslaw moi znajomi dostali zwrot stawki, a ja niestety nie
Boguslaw moze Pani zerknac o co chodzi?
Iwona W Proszę o podanie numerów zakładów
Boguslaw momencik
Boguslaw przedmeczowy - JB5078015710I
Boguslaw na zywo - HB4755027010F
Iwona W Proszę o chwilę cierpliwości.
Iwona W Oferta nie jest dostępna na Pana koncie. Zgodnie z informacją jaką Pan otrzymał oferty i promocje dostępne dla Pana, zostaną ograniczone do regularnych ofert sportowych, które są dostępne dla wszystkich klientów: Oferta Channel 4/1, Wybrany wyścig, Oferta Sky Dogs 2/1, Najlepsze kursy gwarantowane, Specjalna oferta wyścigów, Bonus Futbolowy, Nie ma bramek? Zwrot, 100% Bonus Piłkarski, 50% Bonus Parlay i 50% Bonus Euro-Koszykówka.
Boguslaw to dlaczego wyslali mi Panstwo wiadomosc z oferta?
Boguslaw jezeli dostaje wiadomosc, ze mam mozliwosc postawienia zakladu i dostania takiego bonusu, a teraz mi Pani mowi, ze jednak nie moge dostac tego bonusu to to jest zwykle klamstwo i oszustwo
Boguslaw rozumiem, jezeli bym nie dostal wiadomosci, ale jezeli ja dostalem?
Boguslaw 40 PLN - Zakład na żywo na mecz: Man City v Liverpool
Wysłano
2014-08-22 10:16
Nr referencyjny
WMS0354717568
Iwona W Zgodnie z regulaminem ofert promocyjny bet365 zastrzega sobie prawo do zmiany, odwołania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji według własnego uznania.
Gdyby nie wyslali mi wiadomosci nie bylo by problemow, ale wiadomosc dostalem, wiec zwykle oszustwo.
Rozmawia Pan/Pani z Iwona W
Iwona W Witam na Czacie na żywo bet365. W czym mogę pomóc? Proszę podać czterocyfrowy numer bezpieczeństwa, jeżeli chce Pan/Pani porozmawiać o czymś szczególnym dotyczącym konta.
Boguslaw witam
Boguslaw nie moge sie polaczyc z czatem od promocji i ofert, wiec napisze do Pani, moj kod bezpieczenstwa to ****
Boguslaw postawilem zaklad na mecz manchester city - liverpool i mieli Panstwo oferte, ze jezeli postawie zaklad przedmeczowy do 40 zlotych na ten mecz, a potem zaklad na zywo za taka sama kwote i ten zaklad na zywo bedzie nie trafiony, to stawka zostanie zwrocona
Boguslaw moi znajomi dostali zwrot stawki, a ja niestety nie
Boguslaw moze Pani zerknac o co chodzi?
Iwona W Proszę o podanie numerów zakładów
Boguslaw momencik
Boguslaw przedmeczowy - JB5078015710I
Boguslaw na zywo - HB4755027010F
Iwona W Proszę o chwilę cierpliwości.
Iwona W Oferta nie jest dostępna na Pana koncie. Zgodnie z informacją jaką Pan otrzymał oferty i promocje dostępne dla Pana, zostaną ograniczone do regularnych ofert sportowych, które są dostępne dla wszystkich klientów: Oferta Channel 4/1, Wybrany wyścig, Oferta Sky Dogs 2/1, Najlepsze kursy gwarantowane, Specjalna oferta wyścigów, Bonus Futbolowy, Nie ma bramek? Zwrot, 100% Bonus Piłkarski, 50% Bonus Parlay i 50% Bonus Euro-Koszykówka.
Boguslaw to dlaczego wyslali mi Panstwo wiadomosc z oferta?
Boguslaw jezeli dostaje wiadomosc, ze mam mozliwosc postawienia zakladu i dostania takiego bonusu, a teraz mi Pani mowi, ze jednak nie moge dostac tego bonusu to to jest zwykle klamstwo i oszustwo
Boguslaw rozumiem, jezeli bym nie dostal wiadomosci, ale jezeli ja dostalem?
Boguslaw 40 PLN - Zakład na żywo na mecz: Man City v Liverpool
Wysłano
2014-08-22 10:16
Nr referencyjny
WMS0354717568
Iwona W Zgodnie z regulaminem ofert promocyjny bet365 zastrzega sobie prawo do zmiany, odwołania, odebrania lub odmowy jakiejkolwiek promocji według własnego uznania.
Gdyby nie wyslali mi wiadomosci nie bylo by problemow, ale wiadomosc dostalem, wiec zwykle oszustwo.