>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet365 - łatwo dostać limit za granie singlii?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Troche sie bawilem w overy 0,5 i radzilbym nie grac przed meczem tylko poczekac z 20 minut i juz masz kurs ok 1,10. I na pewno nie 300 zdarzen a po prostu do podwojenia stawki badz ewentualnie do ako 3. Tym sposobem jak masz chlodna glowe i wyczucie jestes w stanie cos ugrac ale moze byc i tak ze 2 czy 3 razy z rzedu trafisz 0-0 i po zabawie i kasie.

M 53

marekz

Użytkownik
Czytałem i nie znalazłem by ktoś grał tak jak planuje czyli jeden mecz dziennie. Zawsze to było kilka i w tym senk. Spróbuje i zobaczmy. Grunt to to by 20 razy trafić,wtedy będzie już z górki, bo nawet jak przegram, to będę na plusie.

Grając tamto 30 dni 300 zdarzeń na trafiłem 100 zdarzeń pod rząd bez kłopotu. Po stu postanowiłem zrobić tak jak teraz pisze, bo ten tysiąc mam z właśnie tamtego grania.

Ja czekam do maks 10 minuty, bo gram takie ligi gdzie co drugi mecz to gol przed 10 minutą.
Dokładnie - chłodna głowa. Wszyscy grali kilka meczy dziennie i to największy błąd.

M 53

marekz

Użytkownik
No tak, bo po 20 zdarzeniach nie będzie tego stresu, ze jak przegram, to będę na minusie.
20 zdarzeń razu 50 zł = 1000 zł, więc po 20 będę miał podwojenie. Jak przegram 21 mecz, to wyjde na 0, czyli ani nie wygram, ani nie przegram.

M 53

marekz

Użytkownik
Nie. Gram cały czas ze stawką 1000 zł. To co wygram zostaje na koncie. Np. po 20 meczach będę miał 2000 zł na buku. 1 tys włożony jeden wygrany. I gram dalej: 21 mecz, 22 itd. Aż do 300. Po 300 spotkaniach powinno być 16 tys na buku. 15 wygranych, jeden włożony.
Wyodrębniłem te pierwsze 20, bo po 20 będę miał dopiero podwojenie kapitału, przez co nawet jak przegram dalej, to nic nie stracę.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Ale co Ty bedziesz mial za luz jak dalej bedziesz gral za calosc budzetu?Bo z tego co pisaesz tego tysiaca zarobionego nie odlozysz. Wiec nie rozumiem luzu...

S 440

straszaksam

Użytkownik
Dawczan, nie rozumiesz.

Koleś gra za 1000zł zawsze, bez względu na to, ile ma na koncie. Po tych 20 typach, będzie miał (w założeniach) 2000zł, ale jego stawka będzie nadal stała - 1000zł.

Przynajmniej tyle zrozumiałem, z tego co napisał... :roll:

M 53

marekz

Użytkownik
Dokładnie tak jak StraszakSam napisał.
Stawka od pierwszego do ostatniego [300] meczu będzie taka sama czyli 1000 zł ;)

cock 756

cock

Użytkownik
Co to jest senk?
Skoro to dział dla początkujących, to może nie 1000zł na start, a 10zł.
Nauczysz się... pokory w grze. Później podziekujesz. ;)
Z 10zł zrób 1000zł. Wiem, że zero chce być przed przecinkiem, ale łatwiej bedzie ukraść tą kasę jak wygrać tym sposobem. Stawka nie jest gwarantem. Jak rzucisz mocniej kostką nie musi paść większy wynik...

M 53

marekz

Użytkownik
Oj sęk no ????

To jest zbyt długotrwałe by bawić się w stawki po 10 zł. 1500 zł zysku na 300 dni, to nie jest dużo. Granie za 10 zł, gdzie wygrana to 50 gr brzmi śmiesznie.

Gram od kilku lat, więc pokorę mam. Stąd też te 300 dni, a nie jak wcześniej 30. Gram dla zabawy.
Wygrałem ten tysiąc, więc jak przegram,to nie będzie szkoda.

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
To jest zbyt długotrwałe by bawić się w stawki po 10 zł.
ta lepiej od razu przegrac 1tys niz 10zl. racja.
1500 zł zysku na 300 dni, to nie jest dużo. Granie za 10 zł, gdzie wygrana to 50 gr brzmi śmiesznie.
to zacznij testy od 10tys a nei 1tys. granie za 1tys i wygrywanie 50 zl jest smieszne.
Gram od kilku lat, więc pokorę mam. Stąd też te 300 dni, a nie jak wcześniej 30. Gram dla zabawy.
Wygrałem ten tysiąc, więc jak przegram,to nie będzie szkoda.
jak widac te 4 lata nauki za duzo cie nie nauczyly.
wygralem tysiaka, wiec moge go sobie teraz spuscic w wc. swietne podejscie ???? nic tylko pogratulowac

cock 756

cock

Użytkownik
Gram od kilku lat, więc pokorę mam.
Grasz od kilku lat i piszesz &quot;bukmaherka&quot;... Czyli nawet nie wiesz komu nosisz swoje pieniądze. Nie znasz zatem nawet z ogólnej nazwy swojego &quot;wroga&quot;. Chłopie widzisz czubek nosa co najwyżej. Swojego. Pokora... ;)
Jajo niesiesz o limity, a prędzej by nie zrezygnować raz na miesiąc dostaniesz bonusy i freebety.
Chcesz tak grać, graj. Tacy też są potrzebni. Nawet bardzo.

M 53

marekz

Użytkownik
To właśnie Wy widzicie czubek swego nosa,bo tylko pieniądze Wam w głowie ????
To po co grace, jak od razu zakładacie, ze przegracie?
Gram dla zabawy, bo jak już pisałem wcześniej,dla zysku gram u stacjonarnych , bo się nie martwie pierdołami typu podatki. Pokora mnie nauczyła, ze jeśli chce się wygrać, to lepiej u stacjonarnych. Bo przez internet mamy wygraną od raz i korci by postawić dziś jeszcze coś. A jak przegramy, to człowiek chciałby szybko odzyskać. A w stacjonarnych tego nie ma.
Grałem najpierw kontry na rożne i to fajny, bo skuteczny sposób. A teraz chce tak.
Grajcie sobie dalej po 2 zł kupon - powodzenia ????

T 22,8K

tadzin

Użytkownik
co za bezczelny i &quot;tempy&quot; janusz, nie dosc ze madrzejsi mu daja rady to ten jeszcze raczy swoje nic nie znaczace 3 grosze wsadzic, typowy polaczek ktoremu nie warto w niczym pomoc. ja miesiecznie obracam po 100-150 tys pln to tak dla twojej januszowej wiadomosci, a 1tys pln to dwie plaskie stawki..
swoim januszowym zachowaniem uwtierdziles mnie jedynie ze nieudacznikom nie warto pomagac. totalnie syzyfowa praca. jak ktos bedzie chcial to sie nauczy. jak nie bedzie to &quot;po 4 latach grania&quot; bedzie wymyslal glupoty w stylu overa 0,5 po 1tys na zaklad a nie po 1 pln bo dla 50 groszy nei warto zachodu ????.
szkoda zdrowia na januszostwo. bez hp widze przebywanie na tym forum to jedynie strata czasu, 95% userow to taki szlachetne typy jak ten powyzej. w skrocie sponsorzy bukow.

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 440

straszaksam

Użytkownik
Myślałem, żeby skończyć czytać po tym:
dla zysku gram u stacjonarnych
ale jednak postanowiłem się przemóc i przeczytałem całość...

Gram dla zabawy, bo jak już pisałem wcześniej,dla zysku gram u stacjonarnych , bo się nie martwie pierdołami typu podatki. Pokora mnie nauczyła, ze jeśli chce się wygrać, to lepiej u stacjonarnych. Bo przez internet mamy wygraną od raz i korci by postawić dziś jeszcze coś. A jak przegramy, to człowiek chciałby szybko odzyskać. A w stacjonarnych tego nie ma.
i nie żałowałem :-D

cock 756

cock

Użytkownik
To po co grace, jak od razu zakładacie, ze przegracie?
Gram żeby wygrać. Więcej o ten podatek. Słyszałeś o czyms takim jak dywersyfikacja? A slyszałeś, że nie wklada się wszystkich jaj do jednego koszyka, ani nie pakuje wszystkich naczelnych polityków do jednego samolotu? To pchaj 1000zł w 1,05...
Gram dla zabawy, bo jak już pisałem wcześniej,dla zysku gram u stacjonarnych , bo się nie martwie pierdołami typu podatki.
Hue hue hue. Drogie zabawki masz. Hue hue hue.
Bo przez internet mamy wygraną od raz i korci by postawić dziś jeszcze coś.
I to jest to twoje doswiadczenie? A znasz kolejne przydatne pojęcie jak umiar.
Grajcie sobie dalej po 2 zł kupon - powodzenia
Nie patrz na cudzy stan posiadania, tylko na jego wiedzę. Nie szanujesz 1000zł nie jesteś wart 1gr. Zapraszam z tym 1000zł na Betfair i do Pinnacle.
Bez odbioru. Doświadczaj dalej.
CYA

Otrzymane punkty reputacji: +13
_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Panowie, ale czym się przejmujecie.
Kolega chce przeznaczyć kase na dofinansowanie naszych przyjaciół ( kompletnie nie rozumiem czemu buka nazwać wrogiem skoro tyle mi sponsoruje ???? ), to niech to robi.
O limity nie masz co się martwić. A jak dostaniesz to ja Ci chętnie przyjmę wszystkie takie zakłady po kursach z bet365 ;)

Do góry Bottom