>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

bet24 voucher 25 zl promo - nie ND !!

K 0

kibic1920

Użytkownik
Ja w ogóle nie dostałem żadnego maila. Wejdźcie teraz na live support i jak zacznie rozmawiać z Wami Natalia to możecie pisać po Polsku. Przed chwilą dodała na moje konto 25zł. A jak odpisze ktoś inny to poproście o rozmowę z polskim operatorem. Bo reszta jakaś niedoinformowana jest.
??

Rok założenia: 2001
Kraj: Dania
Siedziba: Malta
mail: [email protected] (pon. - niedz. 10:00 -22:00)
Telefon: 00800 33 11 341 (bezpłatny)
Polska wersja strony: TAK
Polska waluta: TAK
Live Chat: NIE
Minimalna stawka na zakład: 1 zł

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
&quot;Pomoc

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, a nie znalazłeś na nie odpowiedzi w części FAQ, napisz maila na adres [email protected] lub zadzwoń na numer (bezpłatny dla połączeń z TP SA): 00800 33 11 341. Biuro obsługi pracuje w godzinach 9-21 CET.

» FAQ - Odpowiedzi na czesto zadawane pytania

» jak grać - Instrukcje krok po kroku jak robic zaklady

» BET24 TERMS AND CONDITIONS OF USE - The terms of service for play at Bet24

» Responsible Gambling Policy
» System Bezpieczeństwa Danych Osobowych i Finansowych&quot;

NO I GDZIE TU MASZ CZAT???

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
mi odpisali ze nie ma polakow i zeby emaila wyslac i ..ujj
No i dobrze napisali. Mi to samo. Trzeba wyslac na maila zagranicznego a nie do debilnego polskiego supportu.
---
PS - oplacalo sie 25zl obrocone na Wozniackiej, Benesovej, Verdasco, Tsondze, Kuznietsovej, Roddicku i DELPOTRO i lacznie 370zl wpadlo ????

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Ja pierd*** wyplacilem na konto bankowe 140zl z Bet24 i przyszlo mi 100zl bo zekomo 40zl to jakas prowizja! Co za pierdzielony szajski buk! Jak mozna naliczyc prowizje 40zl od 140zl?????? Bylo cos mowione o prowizji ale myslalem ze bedzie to z 2 zl

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Powinni poinformowac jaka kwota jest pobierana jako prowizja.. Boooze z tym bukiem zawsze musza byc jakies problemy.. Ale przynajmniej sie od nich uwolnilem i nikomu strony nie polecam????

K 0

kibic1920

Użytkownik
wypłatę robiłem w sumie 67 euro, na konto moneybookers nie wiem jak nie wiem czemu doszło mi tylko 120 zł ... nawet gdyby mi zabrali prowizje ( lecz wypłaty na konto w mb nie biorą ) kasy powinno byc więcej, gdy kogoś łapię na czacie, po mojej rozmowie i napisaniu jaka jest sytuacja każdy milczy, a szczególnie pani Natalia wali głupa. wstyd i dno

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Najzwyklejsi oszusci.. To po prostu jest jakas dziecinada z tymi ludzmi ktorzy tam pracuja. Moze zaraz bedzie tak ze przy wyplacie 100zl beda wolali 99zl prowizji? Totalne dziadostwo.

Do góry Bottom