Relic Riders za DARMO!
Spróbuj szczęścia w ciągu dwóch dni w popularnej grze typu maszyny Relic Raiders za DARMO!Czekają na ciebie 3 darmowe rundy a pieniądze, jakie możesz wygrać są prawdziwe i TWOJE!
Pamiętaj ze oferta jest ważna od dziś do godziny 23.59, 19go kwietnia b.r.
Kłamią jak z nut. Wysyłają jedno, a ustawiają drugie. W innych promocjach u innych buków jak coś takiego wysyłają to tzn że jest bez obrotu i można bez problemu przelać, a tu nici.... jakie możesz wygrać są prawdziwe i TWOJE!
POTWIERDZAM, przed chwilą ugrałem na ruletce 80zł wszystko już przelane na zakłady bukmacherskie no i przyszła zła seria i z bonusiku zostało 0 euro. Ale i tak 80zł za darmo :spokodfhgfh: dzięki bodi za promo.:spokodfhgfh:Jest to o tyle dobre ..ze co ugrałes przerzucasz na zaklady a bonus dalej Ci zostaje i dalej mozna za niego grac w kasynie.
Tak , ja otworzylem nowe konto i dostalem spiny ????Mam pytanie czy jest to promo takze dla nowych uzytkownikow, czyli ze teraz otworze konto i dostane te spiny?
Tak nowi otrzymują tez spinyZarejestrowałem się jak myślicie obejmnie mnie ta promocja czy raczej nie mam co liczyć że dostane te darmowe spiny ??