>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BET24 darmowe spiny.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Relic Riders za DARMO!
Spróbuj szczęścia w ciągu dwóch dni w popularnej grze typu maszyny Relic Raiders za DARMO!Czekają na ciebie 3 darmowe rundy a pieniądze, jakie możesz wygrać są prawdziwe i TWOJE!
Pamiętaj ze oferta jest ważna od dziś do godziny 23.59, 19go kwietnia b.r.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Bo musisz to 30 razy obrócić.

ALE NAPRAWDĘ PROSZĘ SIĘ NIE CHWALIĆ_TYLKO PISAĆ O WAŻNYCH SPRAWACH&gt;

artur202 4

artur202

Użytkownik
Relic Riders za DARMO!

Spróbuj szczęścia w ciągu dwóch dni w popularnej grze typu maszyny Relic Raiders za DARMO!Czekają na ciebie 3 darmowe rundy a pieniądze, jakie możesz wygrać są prawdziwe i TWOJE!
Pamiętaj ze oferta jest ważna od dziś do godziny 23.59, 19go kwietnia b.r.

Nie nie Bodi nie chodziło mi o chwalenie sie tylko o to,że hmm wygrane pieniądze są twoje tak napisałeś no własnie ja próbowałem to przetransferować do zakł. bukm. i nie mogłem natomiast treaz dodałeś,że trzeba obrócić 30 razy więc teraz to wiem,że zostanie 0 euro.:spokodfhgfh:

artur202 4

artur202

Użytkownik
DOBRA PANOWIE JUŻ WSZYSTKO WIEM, SŁUCHAJCIE WYGRAŁEŚ NA TYCH DARMOWYCH SPINACH NP. 5 EURO TERAZ WCHODZISZ SOBIE NP. NA RULETKE, ALBO BLACK JACK I STAWIASZ 2 EURO JEŚLI WYGRASZ TO MOŻESZ TO PRZETRANSFEROWAĆ DO ZAKŁADÓW BUKMACHERSKICH. PODSUMOWUJĄC WSZYSTKO POWYŻEJ WYGRANEJ W 3 DARMOWYCH SPINACH MOŻNA PRZELAĆ DO ZAKŁADÓW BUKMACHERSKICH.

L 147

luminat

Użytkownik
Trzeba to obrócić, a do obrotu nie zalicza się ruletek i tym podobnych. Nie da się tego przelać bez obrotu - tzn jak masz kwotę poniżej której wygrałeś z darmowych spinów - z przyjemnością przegrałem tą kwotę. W kasynie nigdy nic nie wygrasz, chyba że masz chwilowego farta ;)
... jakie możesz wygrać są prawdziwe i TWOJE!
Kłamią jak z nut. Wysyłają jedno, a ustawiają drugie. W innych promocjach u innych buków jak coś takiego wysyłają to tzn że jest bez obrotu i można bez problemu przelać, a tu nici.

bodi 70

bodi

Użytkownik
Jest to o tyle dobre ..ze co ugrałes przerzucasz na zaklady a bonus dalej Ci zostaje i dalej mozna za niego grac w kasynie.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Jest to o tyle dobre ..ze co ugrałes przerzucasz na zaklady a bonus dalej Ci zostaje i dalej mozna za niego grac w kasynie.
POTWIERDZAM, przed chwilą ugrałem na ruletce 80zł wszystko już przelane na zakłady bukmacherskie no i przyszła zła seria i z bonusiku zostało 0 euro. Ale i tak 80zł za darmo :spokodfhgfh: dzięki bodi za promo.:spokodfhgfh:

bdjoe 0

bdjoe

Użytkownik
po jakim czasie od rejestracji przyszlo do Was na poczte info o tym bonusie ?

edit: no juz przyszedl, okolo 40 m

luniu 20

luniu

Użytkownik
Zarejestrowałem się jak myślicie obejmnie mnie ta promocja czy raczej nie mam co liczyć że dostane te darmowe spiny ??

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Opłaca się Wam rejestrować z powodu 3 darmowych spinów? Większość z Was ugra kilka centów z nich które i tak pewnie przegra przy obrocie.
Nie mniej powodzenia i sory za OT :roll:

shen 408

shen

Użytkownik
panowie wiecie jakie sa waunki obrotu tego ? :p bo pare zl sie udalo wyciagnac a infa o obrocie nie widzialem

niegazowany 0

niegazowany

Użytkownik
ja mam problem z zalogowanie sie na stronie.zarejestrowałem sie wczoraj i do dziś nie mogę sie zalogować.wie ktoś co może być przyczyna?

Do góry Bottom