>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet24 - 3 spiny do MegaFortune.

Status
Zamknięty.
delpotro 7

delpotro

Użytkownik
&quot;Szanowny Kliencie,

promocja w Kasynie nie obejmowala polskich klientów.

W związku z tym, iż wszystkie środki zostały przegrane na zakładach sportowych, kwestia staje się nieaktualna.
W razie ponownego kontaktu dotyczacego tego samego tematu, prosimy o zalaczenie tego numeru LTK143014977328X.

Z powazaniem,&quot;

Wspolczuje tym ktorzy ugrali cos i mysleli ze jest wszystko ok. Ja ugralem ale stracilem na zkladach wszystko. Pytalem sie o obrot i tak mi odpisano wlasnie

arturo_pl 0

arturo_pl

Użytkownik
&quot;Szanowny Kliencie,

promocja w Kasynie nie obejmowala polskich klientów.

W związku z tym, iż wszystkie środki zostały przegrane na zakładach sportowych, kwestia staje się nieaktualna.
W razie ponownego kontaktu dotyczacego tego samego tematu, prosimy o zalaczenie tego numeru LTK143014977328X.

Z powazaniem,&quot;

Wspolczuje tym ktorzy ugrali cos i mysleli ze jest wszystko ok. Ja ugralem ale stracilem na zkladach wszystko. Pytalem sie o obrot i tak mi odpisano wlasnie
jak nie obejmowała to po co te spiny dawali na polskie konta? bezsens

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
na szczescie przegralem wszystko bo jakbym wygral i sie dowiedzial o tym to tak bym ich zj***l ze nie wiem. No niestety to prawda ze wielu Polakow jest tak walnietych ze zaklada po 50 kont na tym samym buku i mysli ze wygrane im beda wyplacac

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Bez sensu , nie dość , że stronka jest w języku polskim , na konta polskich graczy trafiają spiny , to teraz ta promocja jest już nieaktualna :kwasny4565: Może rzeczywiście pozakładali po parę kont na siebie i jak zwykle po promocji :/ Skoro promocja nie jest dla Polaków , to chyba pasuje zamknąć temat :kwasny4565:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom