>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BET24! 1000 Zł BONUSU!

Status
Zamknięty.
X 0

xxlrobert

Użytkownik
Firma bet24.com na spotkania orange extraklasa przygotowala bonus dla kazdego uzytkownika w wysokosci TYSIąCA ZłOTYCH! Wystarczy obstawić jeden kupon w na wszystkie spotkania orange typujac wygra nie wygra lub remis. Jest osiem spotkan, trzeba zagrac za 10 zł.
Warta spróbować szczęścia, 10 zł to nie duża kwota a może akurat będzie szczęście :p:

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
ciekawa promocja ale troche trudno bedzie trafic wszystkie 8 spotkan orange ekstraklasy zreszta jakby ktos trafil wszystkie grajac po najnizszych kursach (watpie zeby cala liga weszla po takowych i cala kolejka zakonczyla sie bez remisu :mrgreen: ) to ten 1000zl bylby polowa wygranej z tego kuponu za 10zl :] wiec jakby trafic nawet bez promocji to chyba kazdy bylby bardzo szczesliwy tylko ze wszyscy chyba wiemy jakie sa szanse na takie zdarzenie... zwlaszcza jak graja ze soba chociazby groclin-belchatow, zaglebie sosnowiec-polonia bytom czy tez zaglebie lubin-lech poznan:/ szanse raczej mniejsze jak 1/100 a w sumie to policzylem i szanse sa 1/6561 bo tyle wlasnie jest mozliwych kombinacji wynikow, a wynik moze pasc kazdy w kazdym spotkaniu w naszej rodzimej lidze. Promocja zeby buk zarobil na ludziach ktorzy zobacza jedynke z trzema zerami do wygrania i odrazu postawia wiec nie dajmy sie oszukac!!! ????

X 0

xxlrobert

Użytkownik
Tak masz calkowita racje, zdzierstwo ???? nie tylko bet24 takie promo robil. Bylo i w unibet jak i expekt jednak takiego bonusu nie byla :p no i spotkan mniej.

Dokladnie, mecze o ktorych mowisz sa trudne do wytypowania. Reszta jakies szanse sa...

Jednak ja postawilem... do wygrania 17 koła. W bet-at-home byloby 24 koła. Jak przeanalizowałem to bet24.com ma najgorsza oferte i najniższe kursy. Zreszta sami sprawdzcie ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Bueehehehehe co wytypować poprawnie 8 meczy naszej Orżnąć Extraklasy :?:

NIEMOŻLIWE :!: to promocja dla głupich, ile osób wpłaci te 10zł i zagra i niech znajdą 100 jeleni i mają 1000zł jak nic. DEBILIZM I GłUPOTA NIE BRAć NIE GRAć TEGO BONUSA :!:

Q 0

quest

Użytkownik
czy ja wiem, czy to takie niemzoliwe...jak dawali poprzednio 400 zł za poprawne wytypowanie 8 spotkań tylko 1 mecz Groclinu mi nie wszedł...

X 0

xxlrobert

Użytkownik
Jeszzcze 6 spotkan i wygralem 18 tysssięcy złotych &lt;lol&gt;
Nie ma co sie dziwic, bukmacher slaby to i promo slabe ???? trzeba jakos zarabiac :p

&#39;&#39;Wpłaciłem, jestem głupi&#39;&#39; ???? Nie to żebym to zrobił dla tej &#39;&#39;promocji...&#39;&#39; ale... postawiłem. ????

A 63

awax

Użytkownik
Jednak ja postawilem... do wygrania 17 koła. W Bet-at-home byloby 24 koła
no to jak już sie zdecydowałeś postawić to trzeba było to zrobić na BAH, jak trafisz to będziesz miał 17 koła + 1000 bonusu, który pewnie trzeba jeszcze obracać... a tak to miałbyś 24 koła...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom