Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
#135 ???? USA / NCAA / 2.XII
----------------------------------------------------------------
Western Carolina - Eastern KY 1,47
--------------------------------------------------------------- Stawka: 6j EW: 2,85j
Wynik: 70-72 2,85j
nie pierwszy i nie ostatni raz gram za fanatykiem http://forum.bukmacherskie.com/f35/szczesc-boze-buk-zaplac-59920-42.html#post3224578
#136 ???? USA / NBA / 2.XII
---------------------------------------------------------------- Cleveland Cavaliers - Portland Trailblazers 1,8
New Orleans Hornets - Oklahoma City Thunder 1,2 Dallas Mavericks - Detroit Pistons 1,31
AKO 2,84
--------------------------------------------------------------- Stawka: 4j EW: 7,36j
Wynik: 91-91, 79-100, 92-77 4j
mówiłem-> wrzucę na forum to pech! :/
#137 Cypr / Dywizja 1 / 2.XII 16:00
Doxa Katokopia - Ethnikos Ach. draw 3
---------------------------------------------------------------- Stawka: 5j EW: 15j
Doxa Katokopia - Ethnikos Ach. 2,9
---------------------------------------------------------------- Stawka: 5j EW: 14,5j
Wynik: 1-1 5j
jeśli będzie remis lub zwycięstwo gości jestem do przodu 4,5 lub 5 j -uznaję za 1 kupon
kurs na gości zleciał w 3 dni z 4,5 na 2,5... większość buków poblokowała typ- gram na tej podstawie
powyższe kursy z WilliamHill
#157 LM / 5.XII
Barcelona - Benfica 4
---------------------------------------------------------------- Stawka: 1j EW: 4j
Wynik: 0-0 1j
Szkoda, że wczoraj nie siedziałem na forum bo nie wpisałem kuponu, który zagrałem za 2j (o którym zresztą dziś zapomniałem) a mianowicie Olympiacos 1 i Juve 2 15j
#161 LE / 6.XII 19:00
---------------------------------------------------------------- AEL Limassol v Marsylia 2,9
---------------------------------------------------------------- Stawka: 5j EW: 9,5
Wynik: 3-0 9,5
Nie polecam jednak... AEL wystawia chyba też rezerwy... A ja liczę na farta...
... I DZIŚ SZCZĘSCIE BYŁO PRZY MNIE ????