>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet with me...

Status
Zamknięty.
gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Snooker
S.Maguire vs J.Robertson 1 1.3
M.Allen vs A.Higginson 1 1.3
M.Selby vs K.Doherty 1.27 Marathonbet 5j ✅
✅5,73j
Z Psotnickiem gramy, chłopaki muszą oddać to co dziś chciał zabrać Trampek ;)

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Beach Soccer
Turkey vs Spain 2 1.111
Russia vs Greece 1.166
Hungary vs Switzerland 1.21 Marathonbet 1.569 8j ✅
✅4,55j
Jutro zaczynamy kolejną rundę turnieju. Od razu rzucił mi się w oczy pewien Tripelek z serii &quot;pewniaków&quot;, i po prostu jeśli to nie wejdzie to będę mowił o ogromnym pechu. A, że swój limit pecha wykorzystałem dziś w typie &quot;Walia wygra do zera&quot;, gdzie Andora w meczu oddała 1 strzał z karnego i gola wsadziła, sądzę że to jutro da już $$$.
Porównując zestawienia na podstawie poprzedniej rundy:
1. Hiszpania 3-0-0, gole 24-4 Turcja 0-0-2 (mniejsza grupa), gole 2-5
2. Rosja 2-0-0, gole 7-3 Grecja 1-0-2 gole 16-13
3. Szwajcaria 3-0-0, gole 25-5 Węgry 1-0-2, gole 8-8
Hiszpania imponuje skutecznością, zabawili się dziś z Czechami a wczesniej z Bułgarią. Turcja nie powinna sprawić im trudności. Rosjanie swoją grupę rozegrali dość &quot;spokojnie&quot;. Wygrali grzecznie z Białorusią i Turcją... ale bukmacherzy przewidują chyba tak jak ja, że teraz mistrzowie świata wezmą się do roboty. O Grecji już piasałem, dali mi $$$ gromiąc Mołdawię... ale co z tego. I kolejni bombardierzy Szwajcarzy. Maradona beach soccera Stankovic jutro powinien znieść słabych Węgrów z powierzchni ziemi. Węgrów, którzy przegrali z przeciętną w tym turnieju Polską i Rumunią. Jutro przewiduję wjazd wszystkich faworytów na pełnym zaangażowaniu i pewne wygrane. Jeśli komuś kurs nie pasuje, można dołożyć Włochów po 1.25.
Jeszcze planuję singiel/dubel po wyższym kursie, ale dopiero zaraz zacznę mocniej nad nim myśleć. Mam parę pomysłów ale nie chcę walić za dużo na siłę. Jak zdecyduję to dorzucę.

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Beach Soccer
Italy vs Poland 1.56 ⛔
Belarus vs Estonia 1.4 ✅ Marathonbet 2.184 5j
⛔ 5j
tyle szans....ostatnia minuta i remis ????

Dziś postanowiłem oszczędzić Polaków i źle na tym wyszedłem. Jutro już tak nie będzie. Włosi są lepsi, właśnie ograli Estonię 8-3, a gdy już do tego dodamy słabą formę naszych to dla mnie 1.56 na Italię staje się bet of the day! Do tego dokładam Białoruś, która dobrze się prezentuje na turnieju. Dziś piękny wynik z Polakami. Nie ukrywam, że tego meczu boję się bardziej, bo po takich wysokich wygranych i przegranych różne rzeczy mogą się podziać w głowach... lecz mam nadzieję, że dzisiejszy mecz pozytywnie nastroi Białorusinów i jutro mając wysokie morale wyjdą w pełni zmotywowani na jakby nie patrzeć groźnych Estończyków i odniosą sukces. Dubel dla mnie bardzo ładny... i polecam!!!

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Beach Soccer

Azerbaijan vs Hungary 2 2.15 Marathonbet 2j ⛔

zabrakło czasu, znów wygrana 3-4 dopiero po dogrywce.
⛔2j

Switzerland vs England 2 (+4) 1.99 Marathonbet 3j ⛔

⛔3j

Jutro dzień zaczynają Węgrzy w meczu z Azerami. Azerbejdżan nie ma już szans na miejsca 1-2 w grupie, Węgrzy jakby nie patrzeć jutro będą grali przed Szwajcarami, więc będą grali wówczas o miejsce 1. I to jest wg mnie motywacja jaka może im przynieść korzystny rezultat. Nie sądzę, aby wygrali na tyle wysoko aby odrobić 5 bramkową przewagę jaką mają nad nimi teraz Szwajcarzy. Mecz powinien być zacięty a wynik na styku, oby wygrany przez Węgrów... I popołudniu na piasek wejdą Szwajcarzy z wielokrotnie już opisywanymi przez nas Anglikami. Jeśli Węgrzy wygrają Szwajcarzy będą potrzebowali tylko wygranej, więc nie będzie trzeba mocno narzucać tępa. A Anglicy mimo wszystko walczyć będą. Liczę też, że Stankovic dostanie więcej wolnego a wóczas handi +4 jest bardzo wysokie. Proponuję te mecze w singlach bo tak jest bezpiecznie. Można też połączyć po pięknym kursie 4.279. Stawki w miare rozsądne.

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
W związku z tym, że wrzesień idzie bardzo w kratę, raz mocno ⛔ raz mocno ✅, postanowiłem teraz juz zrobić sobie rozliczenie. Piszę to jeszcze przed uruchomieniem kalkulatora, a robię to aby samemu zobaczyć jaką obrać drogę dalej. Poniższy typ już zapodany (i jego nie liczę) ale wiem, że rozliczenie to wyjdzie mi (i może Wam) na dobre. A więc:
Bilans wrzesień:
Zainwestowane: 264,5 j
Suma zwrotów: 288,48 j
Bilans: ✅23,98 j
Jak widać, bilans kolejny raz jest na ✅. Mimo to wiem, że w pewnym stopniu powróciły stare grzechy i stawkowanie jednostek nie jest tak dobre jak być powinno i jakie było chociażby w sierpniu. Bo gdyby było lepsze to ✅ byłby znacznie większy. I taki jest cel na kolejną połowę miesiąca. Stawkować mądrze, aby znacząco powiększyć ilośc wygranych jednostek w temacie.
i gramy dalej typem puszczonym przed rozliczeniem:

UFC :siata:
G.Tibau vs P.Hallmann 1 1.45
Serbia vs France 2 1.72 Marathonbet 3j ✅
✅4,48j

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
Beach Soccer
Ukraine vs Romania 1 1.533
Russia vs Italy 1 1.64 Marathonbet 5j ✅
✅7.57j
Rumuni prezentują się bardzo korzystnie w tym turnieju, ale Ukraina jeszcze lepiej! Sądziłem tak jeszcze przed dzisiejszymi meczami...ale dziś Ukraińcy jeszcze mocniej dołożyli. Prowadzili dwoma bramkami z Hiszpanami, aby ostatecznie przegrać po dogrywce. Z Hiszpanami świetnie prezentującymi się na tym turnieju, co słusznie zauważył Marfi. Nie ukrywam, że mecz widzałem w urywkach ale sam wynik mówi sam za siebie. Prawda jest taka, że nawet gdyby dziś Ukraińcy przegrali mocno z Hiszpaniami, stawiałbym na nich mocno w jutrzejszym meczu. Dla mnie bet of the day!
Rosja-Włochy...Mecz z fazy play-offs. Dziś grałem przeciwko Rosjan ale moja analiza nie była absolutnie przeciw mistrzom świata. I właśnie nawiązując do niej... jutro Rosja wg mnie ruszy mocno z kopyta. Swoje siły znacząco oszczędzali, a i tak pewni wygrywali. Po przeciwnej stronie Włosi, którzy stoczyli wiele ciężkich i zaciętych pojedynków. O wiele rozstrzygnięć musieli mocno walczyć, i wg mojej oceny wcale nie grają super piły. W mojej subiektywnej ocenie jutro Rosja pokaże w 99% na co ją stać, bo teraz już nie pora na oszczędzanie się i pokona gospodarzy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom