Beach
Soccer
Turkey vs
Spain 2 1.111
Russia vs Greece 1.166
Hungary vs
Switzerland 1.21 Marathonbet 1.569 8j
4,55j
Jutro zaczynamy kolejną rundę turnieju. Od razu rzucił mi się w oczy pewien Tripelek z serii "pewniaków", i po prostu jeśli to nie wejdzie to będę mowił o ogromnym pechu. A, że swój limit pecha wykorzystałem dziś w typie "
Walia wygra do zera", gdzie Andora w meczu oddała 1 strzał z karnego i gola wsadziła, sądzę że to jutro da już $$$.
Porównując zestawienia na podstawie poprzedniej rundy:
1.
Hiszpania 3-0-0, gole 24-4
Turcja 0-0-2 (mniejsza grupa), gole 2-5
2.
Rosja 2-0-0, gole 7-3
Grecja 1-0-2 gole 16-13
3.
Szwajcaria 3-0-0, gole 25-5
Węgry 1-0-2, gole 8-8
Hiszpania imponuje skutecznością, zabawili się dziś z Czechami a wczesniej z Bułgarią. Turcja nie powinna sprawić im trudności. Rosjanie swoją grupę rozegrali dość "spokojnie". Wygrali grzecznie z Białorusią i Turcją... ale bukmacherzy przewidują chyba tak jak ja, że teraz mistrzowie świata wezmą się do roboty. O Grecji już piasałem, dali mi $$$ gromiąc Mołdawię... ale co z tego. I kolejni bombardierzy Szwajcarzy. Maradona beach soccera Stankovic jutro powinien znieść słabych Węgrów z powierzchni ziemi. Węgrów, którzy przegrali z przeciętną w tym turnieju Polską i Rumunią. Jutro przewiduję wjazd wszystkich faworytów na pełnym zaangażowaniu i pewne wygrane. Jeśli komuś kurs nie pasuje, można dołożyć
Włochów po 1.25.
Jeszcze planuję singiel/dubel po wyższym kursie, ale dopiero zaraz zacznę mocniej nad nim myśleć. Mam parę pomysłów ale nie chcę walić za dużo na siłę. Jak zdecyduję to dorzucę.