Witam. Chciałem opisać swoją historię próby kradzieży pieniędzy przez firmę Bet-At-Home. Wpłaciłem tam ponownie środki kilkanaście dni temu ze względu na otrzymaną wiadomość o promocji reload do 400PLN. Wpłaciłem,otrzymałem ten bonus i powoli go sobie obracałem. Po wykonaniu obrotu postanowiłem część wygranych wydać i zleciłem wypłatę. Po kilku godzinach otrzymałem maila z prośbą o skany dowodu i rachunku w celu weryfikacji,które szybko wysłałem.Po kolejnych kilku godzinach poproszono mnie o przesłanie rachunku przysłanego w formie papierowej (poprzedni był JPG na maila) oraz o zdjęcie mojej osoby z dowodem. Mimo ogromnego zdziwienia tą drugą prośbą wykonałem taką fotografię i wysłałem gdyż chodzi o dużą kwotę pieniędzy ale poprosiłem o wyjaśnienia na jakiej podstawie żąda się moich osobistych zdjęć. Ponieważ firma wysłała mi link mówiący o możliwości żądania od klientów jedynie „dokumentów” i „informacji” nie dałem się zbyć i stanowczo domagałem się przepisów w regulaminie,który zaakceptowałem,pozwalających prosić mnie o moje zdjęcia. Tej informacji nie otrzymałem ale zaczęły się dziać dziwne rzeczy-najpierw poproszono mnie o kolejny rachunek bez wyjaśnień dlaczego a po wysłaniu drugiego rachunku otrzymałem wiadomość,że moje konto jest zamknięte a wypłata nie zostanie przeprowadzona. Na maile firma Bet-At-Home nie odpowiada do tej pory,próby wyjaśnienia na czacie początkowo skutkowały wielokrotnym rozłączaniem się już po wpisaniu moich danych w formularz,a dziś powiedziano mi że złamałem regulamin. Poprosiłem o wskazanie punktu w regulaminie,jaki być może nieświadomie naruszyłem,ale więcej informacji firma mi nie udzieli bo ma taki kaprys i koniec. Wielokrotnie czytałem dzis regulamin ogólny tej strony oraz regulamin oferty w której brałem udział i jestem pewien,że nie złamałem ani jednego punktu. Firma chce mnie npo prostu okraść. W jaki sposób odzyskać moje pieniądze i gdzie szukac pomocy. Z góry dziękuję.