To jest nic. Ja zleciłem wczoraj o 12.22 w południe (niedziela ). A dziś (poniedziałek) o godzinie 17.30 przyszedł sms z inteligo że kaska jest już na koncie. :jupi: Przyznam że jestem mile zaskoczony ????<u>BAH</u> jest ok jak dla mnie gram tam od dwóch lat wyplata kasy jest szybko ???? np w poniedziałek zlecisz wypłate to juz w srode po południu masz ,ogolnie fajny buczek ????
czyli jednym słowem dla amatorów, można sobie pograć za przysłowiowe 5 zł, plusem jest, że nie aż tak często zamykają konta oraz nie zmieniają Ci na przegrane wygranych typów ( co dzieje się nagminnie na bwin ), ale na dłuższy dystans buk nie do polecenia ze względu na dużą marżę jaką pobiera na kursach.Jak dla mnie jest to dobry bukmacher dla początkujących. Prosta nawigacja. Nie miałem problemu z wpłatą i wypłatą kasy.
michauek to nie tylko w tenisie jest mało możliwości w drugiej lidze wloskiej nie można grać nawet under over.W BAH największą lipą jest to że jest mało dodatków do danych spotkańTo jest jakaś kpina chyba nie ma dziś w ofecie m.in. Australian Open - kwalifikacje , a jak już jest tenis to bez żadnych dodatków a np. w Bwin dzis na jeden mecz mamy nawet po 9 mozliwosci zakladow. Ogolnie szybko sie stąd wyniose chyba.