Południa.Ten bonus na mistrzostwa świata 50% do 800zł, był dzisiaj do południa. Czy jest dzisiaj do północy? "Akcja bonusowa ważna jest od 03.06. do 27.06.2014 (do godz. 12:00 CEST)."
Brak kursów na awans w początkowej ofercie to u nich częsta sytuacja.Nie wiem czy to u nich normalne, ale nie widzę możliwości zagrania na awans którejś z drużyn w 1/8 finału Mundialu. Może coś przeoczyłem, albo kursy zostaną jeszcze dopisane do zdarzenia?
Popraw pisownie ciężko Cię zrozumieć skoro wziąłeś bonus musisz obrócić go.... przed wypłatą prosta zasada obowiązująca od lat.Witam, mam pewien problem. w piątek wpłaciłem 30 ziko postawiłem kupon na 6 druzyn gdzie ostatni grał wczoraj. Natomiat przed rozstrzygnięciem tego kuponu zrealizowałem bon promocyjny i doładowało mi 45 ziko . Odrazu te pieniądze wydałem na kupon który przegrałem. Dzisiaj zobaczyłem że ten pierzy kupon wszedł i kasa na koncie sie pojawiła i teraz nie moge tych pieniędzy wypłacić. Ten kupon nie powinien miec zadnych powiązań z bonusem... który przegrałem... proszę o odpowiedz czy teraz musze sie stresowac i obracac sporą kwote na zakłady dalsze... czy to moze pomyłka beat...
proszę o odpowiedz
pozdrawiam
Może więcej jakiś argumentów screnny czy coś bo tak osądzić można każdego a fajnie by było to udokumentować. Bo zauważyłem że zaczynają się nagonki bez potwierdzenia na każdego bukmachera...jak dla mnie najgorszy bukmacher. Wczoraj i dziś dwa razy pomyłki w rozliczeniu zakładów - oczywiście na moją niekorzyść. Nie ma pomyłek na ich niekorzyść tylko na moją. Odradzam.
nie ma sensu, dołączył dzisiaj i ciśnie farmazony bez jakichkolwiek argumentów,Może więcej jakiś argumentów screnny czy coś bo tak osądzić można każdego a fajnie by było to udokumentować. Bo zauważyłem że zaczynają się nagonki bez potwierdzenia na każdego bukmachera...
jedno, że nagonki się nasilają, na tych bardziej popularnych, a drugie, to że spotykałem się ze stwierdzeniami, że jakieś firmy krzaki są lepsze niż np. taki ogromny buk jak bet365.Może więcej jakiś argumentów screnny czy coś bo tak osądzić można każdego a fajnie by było to udokumentować. Bo zauważyłem że zaczynają się nagonki bez potwierdzenia na każdego bukmachera...