>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet at home- bonus pomocy

S 6,4K

sopel1916

Użytkownik
Witam wczoraj wpłaciłem swoje pierwsze 100 zł do buka bet at home dostając 50 zł bonusu. W regulaminie pisze ze muszę w przeciągu 90 dni postawić x4 kurs powyżej 1,70. Tylko czegoś ja nie rozumie. Mam wygrać 4 kupony z kursem powyżej 1,70 za dowolną kwotę, czy kupony muszą być za wartość tego bonusu czyli 4x 50 zl? Z góry dzięki za pomoc

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
W regulaminie pisze ze muszę w przeciągu 90 dni postawić x4 kurs powyżej 1,70. Tylko czegoś ja nie rozumie. Mam wygrać 4 kupony z kursem powyżej 1,70 za dowolną kwotę, czy kupony muszą być za wartość tego bonusu czyli 4x 50 zl? Z góry dzięki za pomoc
jest napisane, rozumiem... &quot;Wpłaconą kwotę łącznie z dopisanym bonusem należy w ciągu 90 dni cztery (4x) razy obrócić po minimalnym kursie 1.70 (w zakładach kombinacyjnych lub pojedynczych) przed możliwością żądania wypłaty. Klienci, którzy wpłacili kwotę większą niż 700 PLN muszą dokonać obrotu na łączną sumę 4200 PLN.&quot;
100 - wpłacona kwota
50 - dopisany bonus
100 + 50 = 150
150 x 4 = 600
600 - tyle musisz w sumie obstawić w singlach @ 1.70 lub ako @ 1.70 (lub wyższe), ażeby spełnić warunki bonusu. Czy będzie to 300 kuponów po 2pln, czy też 12 kuponów po 50pln, to nie ma znaczenia. Liczy się suma obstawionej kasy.

S 6,4K

sopel1916

Użytkownik
bet at home
Yhy teraz już rozumie, żałuje troche że wplaciłem w bet at home, troszke mało ofert na dane mecze maja, no ale musze pograć troche zeby ten bonus wykorzystać. Jak przez 90 dni nie wykorzystam bonusu to on zniknie ? Prosze o rade jak najlepiej postawić żeby jak najszybciej zarobić na ten bonus

anzelmo 268,5K

anzelmo

Użytkownik
90 dni to bardzo dużo nawet przy takiej ofercie jaka maja: jest week ,plus reprezentacje puchary tak przepadnie jeśli nie wykonasz obrotu

S 6,4K

sopel1916

Użytkownik
mam rozumiec ze licza sie tylko wygrane zaklady??
I takie pytanie który buk w tej chwili ma najlepsze oferty , najwieceej ofert? którego polecacie? bo po bet at home jestem zawiedziony. ???? kiedys korzystalem z bwin ale juz teraz jest niedostepny

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
mam rozumiec ze licza sie tylko wygrane zaklady??
I takie pytanie który buk w tej chwili ma najlepsze oferty , najwieceej ofert? którego polecacie? bo po bet at home jestem zawiedziony. ???? kiedys korzystalem z bwin ale juz teraz jest niedostepny
Liczą się wszystkie zakłady postawione, wygrane cy przegrane - to nie ma znaczenia.
Jeśli chodzi o dużą ofertę i ciekawe rynki - sprawdź Bet365 i Unibet.

S 6,4K

sopel1916

Użytkownik
Jeszcze jedna kwstia jest dla mnie teraz nie jasna, jesli chodzi o obracana kwote. mam obrocic 4x150 zl = 600 zl
a wiec stawiam za 10 zl kupon wiec obrcilem 10 zl z 600? czy stawiam za 10 zl a wygralem 100 wiec juz obrocilem 100zl z 600zl ?

Do góry Bottom