>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bet 365 (systemy)

D 2

donnie-darko

Użytkownik
Witam, mam problem, jak ustawić np. w bet365 system 2/3? Nigdzie nie mogę tego znależć. Albo jest &quot;standard&quot; albo &quot;pewniaki&quot;, takie opcje.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
A ja mam inne pytanie. Stawiam hokej (NHL) i zastanawiam sie czym rozni sie bet (suma w meczu) over 5.5 od over 5? Troche to dla mnie nie logiczne bo przy 6 bramkach w meczu wchodza oba a roznica w kursie jest znaczna. Slyszalem cos o zwrotach ale nie znalazlem nic konkretnego na forum a takze na samej stronie bet365.
Do pytania kolegi wyzej 2/3 masz na mysli zaklad ako w ktorym na 3 zdarzenia zeby kupon byl trafiony musza wejsc 2?

zaglebie13 202

zaglebie13

Użytkownik
A ja mam inne pytanie. Stawiam hokej (NHL) i zastanawiam sie czym rozni sie bet (suma w meczu) over 5.5 od over 5? Troche to dla mnie nie logiczne bo przy 6 bramkach w meczu wchodza oba a roznica w kursie jest znaczna. Slyszalem cos o zwrotach ale nie znalazlem nic konkretnego na forum a takze na samej stronie bet365.
Na over 5.5 gola masz zawsze wyzszy kurs bo przy 5 golach tracisz całą stawkę A jak zagrasz over 5 goli to przy 5 golach masz zwrot czyli nic nie tracisz ale kurs jest zawsze niższy.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Tak tam jest analogicznie z over x ( 3,4,5,6) ? I under x (3,4,5,6)? Przy okraglej liczbie zawsze jest zwrot?

Do góry Bottom