>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Best of the Best

Status
Zamknięty.
columbia 347

columbia

Użytkownik
(1)
Tenis WTA US Open
01:00
Serena Williams - Karolina Pliskova WYNIK: 2:6 6:7
Typ: Karolina Pliskova +4.50 (AH)
Kurs: 2.380
PINNACLE
Stawka: 10j
zysk: 13.80j ✅ ✅ ✅

Analiza:
Widzieli wczorajszy mecz Sereny z Halep ? Jak widzieli to słuchajta ! Dziś Afroamerykance będzie się grało dużo trudniej. Halep słabiutko serwowala (baloniki) a w wymianach ciągle ryzyko. &quot;Czarna&quot; mimo tak lekkiej gry i balonowego podania przeciwniczki grała z Halep jak z rownorzedna przeciwniczką. Dziś nie może sobie pozwolić na taką grę i będzie to ostre strzelanie na pełnej sile. Tyle że Serena nie grała jeszcze w tym turnieju na takiej szybkości. Pliskova to jest obecnie najtrudniejsza rywalka jaka jest możliwa dla Sereny. Serwis równie dobry i wygrywający. Strzały z forhendu płaskie i kończące. Co najwazniejsza Czeszka wytrzymuje mocne wymiany i nie popełnia błędu. Motorycznie jest bardzo dobra. Jej długie ramiona i atak w punkt to jest coś. Czeszka zagra na luzie i wejdzie w peciwniczke na pełnej mocy. Ja nawet spodziewam się niespodzianki czyli zwycięstwa Pliskovej i nie tylko ja !

Otrzymane punkty reputacji: +11
columbia 347

columbia

Użytkownik
(4)
Tenis ATP US Open
10.09.2016 godz: 00:15
Stan Wawrinka - Kei Nishikori WYNIK 3:1 (23:17)
Typ: Wawrinka +2.50 (AH)
kurs: 1.80
Pinnacle
zysk: 8j ✅ ✅ ✅

columbia 347

columbia

Użytkownik
(5)
Tenis ATP/WTA US Open
Typ Zakładu: Duble (Podwójny)
#1: Stan Wawrinka - Kei Nishikori WYNIK 3:1
wygra Wawrinka , kurs: 2.230 ✅ ✅ ✅
#2: Karolina Pliskova - Angelique Kerber WYNIK 1:2 (3:6 6:4 4:6)
wygra Pliskova , kurs : 2.470 ⛔ ⛔ ⛔
Kurs ogólny: 5.51
Pinnacle
Stawka: 3j
Strata: 3j ⛔ ⛔ ⛔

columbia 347

columbia

Użytkownik
(6)
Tenis: WTA US Open
10.10.2016 godz: 22:15
Pliskova - Kerber WYNIK 1:2 (3:6 6:4 4:6)
Typ: 2-0 w setach Pliskova
Kurs: 4.50
Pinnacle
Stawka: 3j
Strata: 3j ⛔ ⛔ ⛔

Analiza:

Finał US Open 2016 Szanownych Panius !
Myśląc o tym finale widzę finał z przed kilku tygodni WTA Cincinnati ktory wyglądał identycznie. Jednak kurs na Pliskova był dużo wyższy. Typowalem tam zwycięstwo jak i 2-0 w setach na wysoką Czeszke i się nie zawiodłem. Już w tedy było widać duży progres formy i pewności siebie u Pliskovej , a obniżkę dyspozycji czy nawet głodu tenisowego na kolejne zwycięstwa u Kerber. Niby chce ale to wygląda że musi bo to jej zawód a nie że pragnie. Mi już także znudziła się ta Kerber tj mistrzyni wyciągania piłek wzdłuż końcowej lini i zabójczych kontr. Ja już mam jej osobiście &quot;dosyć&quot;. Wracając do tematu i kontynuując wątek to moim zdaniem Pliskova gra obecnie 1000% swoich możliwości, a Kerber max 30-50. Kerber ograła tu same kelnerki z Woźniacka na czele, która może jedynie średnio mocno przebijać i nie potrafić postawić kropki nad kiedy potrzeba, a gra jeszcze w jednym rytmie, żeby Kerber było &quot;łatwiej&quot;. Woźniacka inaczej grać nie potrafi i jest mega przewidywalna a siłowej gry to ona nie ma aby stlamsic Kerber. U Angeliki Kerber zawodzi serwis i regularność w tedy jak trzeba tj serwis ma słaby i bardzo balonowy jest to raczej wprowadzenie piłki do gry a pod presja jest tu bardzo słabo i zawodzi w trakcie wymiany jak trzeba zaryzykować czy przpieszyc w ważnym momencie to ona za dużo myśli i ma przez to za mało czasu. To wracamy do Pliskovej. Czeszka ma to co opisałem wyżej. Te cechy które sa potrzebne do ogrania szwabki, przepraszam Niemki. Ma męski serwis grany w punkt który daje bezpośrednie winersy, bądź duża przewagę pozycyjna. Co najważniejsze Czeszka szybko wygrywa punkty. Ona nie szuka wymian a gra naturalnie a nie z przymusu tj. szybko i bardzo mocno. Atakuje bardzo płasko i bezwzględnie spycha rywalkę do głębokiej defensywy. Bije piłkę płasko i katowo i robi to tak swobodnie że głowa malutka ! Przypominam że Kerber słabo serwuje i będzie miała ona ogromne kłopoty i przegra masę punktów i wiele gemow na własnym serwisie. Czeszka gra na równym poziomie całe spotkania, tu nie ma odpuszczania i zapominania sie gdzie się obecnie jest. Pliskova nie pozwoli się rozkręcić Niemce i grać z kontry. Piłki będą szybko gaszone. To będzie walenie głową w mur dla Niemki. To będzie powtórka z rozrywki (Finał Cincinnati) i nie zagrożone zwycięstw Czeszki Pliskovej. To młoda Pliskova ma ta siłę która jest potrzebna to &quot;zniszczenia&quot; Kerber ! Tu jest możliwy tylko jeden scenariusz. Reprezentantka Czeskiej Republiki wzniesie Puchar US Open&#39;16 na kortach Flushing Meadows ku Niebiosom !!!

columbia 347

columbia

Użytkownik
(8)
Tenis - ATP US Open
Godzina: 22:15
Djokovic - Wawrinka WYNIK 1:3
Typ: Djokovic -3.50 (AH)
Kurs: 1.75
Pinnacle
Stawka:10j
Strata:10j ⛔ ⛔ ⛔
Analiza:
Finał US Open&#39;16 ! juz za niespełna kwadrans, więc krótko i rzeczowo. Nie wierzyłem w Djoka w tym turnieju. Nie ukrywam zaskoczył mnie. Ma ten gaz i pokazuje dominacje i przewagę na korcie nad przeciwnikiem. Bez względu z kim gra to swoją osobą już na starcie powoduje że przeciwnik gra gorzej minimum jeden level. Serwis działa i robi przewagę. Swobodnie wchodzi w kort. Z końcowej linii pełna swoboda i precyzja. Ale najwiekszy podziw jest na returnie jak atakuje i zdobywa przewagę pozycyjna spychając rywala dalej dalej i jeszcze dalej ! I stawia ta kropkę nad i to bardzo efektownie ! Wawrinka ma za słaby serwis. Wymiany gra bardzo miekko. W obronie ma za mało atutów i agresji. Dziś jego przeciwnikiem nie jest pasywny Kei Nishikori tylko Djokovic. Więcej nie warto pisać o Wawrince. Jako że to finał Djok może podarować 1 seta, ale swoje 3 sety wygra wyraźnie i zrobi ten handicap w cuglach ! Championem US Open 2016 zostaje Djokovic !

Otrzymane punkty reputacji: +6
columbia 347

columbia

Użytkownik
(9)
Tenis - WTA Tokyo - Hard
Godzina: 07:30
Maria Sakkari - Yulia Putintseva WYNIK 6:4 6:3
Typ: Maria Sakkari +3.50 (AH)
Kurs: 1.90
Pinnacle
Strata: 10j ⛔ ⛔ ⛔

columbia 347

columbia

Użytkownik
(12)
Tenis - WTA Quebec City - Hard
Godzina: 18:00
Oceane Dodin - Alison Van Uytvanck WYNIK 6:2 6:4
Typ: Alison Van Uytvanck -2.00 (AH)
Kurs: 1.80
Pinnacle

columbia 347

columbia

Użytkownik
(13)
Godzina: 21:45
Alla Kudryavtseva - Lauren Davis WYNIK 3:6 6:7
Typ: wygra Alla Kudryavtseva
Kurs: 2.40
Pinnacle

columbia 347

columbia

Użytkownik
(14)
Godzina: 01:15
Spotkanie: Tereza Martincova - Jessica Pegula WYNIK 6:3 7:6
Typ: wygra 2-0 w setach Tereza Martincova
Kurs: 5.05
Pinnacle
Stawka: 5j
zysk: 20.25j ✅ ✅ ✅

Analiza:
Typ konkursowy https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-17-09-2016-sobota-137804.html#post6116261, ale także bardzo prawdopodobny. Dla mnie to czyste 50/50 że wskazaniem na underdoga. Jest ryzyko bo to 2-0 w setach ale &quot;potrzebuje&quot; tych punktów do klasyfikacji konkursowej. Pegula to amatorka. Jej ubiór i sylwetka o tym świadczą. Jest to &quot;jakaś tam&quot; córka amerykańskiego miliardera , a gra tylko aby nie patrzeć w lusterko bo za urodliwa to nie jest ! Gra na niskim poziomie chwilami zaskakując przyspieszeniem i dynamika. Jej serwis i gra z glebi nie są regularne ani precyzyjne. Gra dobrze ale momentami. Jej dzisiejsza rywalka jest bardziej zawodowa tenisistka. Jest wyższa i ma dłuższe ramiona oraz jest agresywniejsza. Napewno zagra lepiej mocniej i dokładniej w obronie. W ataku jest agresywniejsza i pewniejsza. Atakuje w pierwsze tempo i gra serwis na wysokim poziomie. Polecam ten typ !

Otrzymane punkty reputacji: +6
columbia 347

columbia

Użytkownik
(15)
Godzina: 01:15
Spotkanie: Tereza Martincova - Jessica Pegula WYNIK 6:3 7:6
Typ: Tereza Martincova +3.50 (AH)
Kurs: 2.10
Pinnacle
zysk: 11j ✅ ✅ ✅

Otrzymane punkty reputacji: +40
columbia 347

columbia

Użytkownik
(16)
Godzina: 21:25
Spotkanie:Lauren Davis - Tereza Martincova
Typ: Tereza Martincova +4.50 (AH)
Kurs: 1.97
Pinnacle
Analiza:
Lauren Davis to amerykanska tenisistka. Ona jest gruba. Jest takze niska i ma ponizej 160 centymetrow wzrostu. Davis jest bardzo schematyczna tenisistka. Jej atuty to sila i agresja. Jednak jest ona bardzo przewidywalna. Zawsze atakuje w pierwsze tempo na sto procent. Bardzo mocno uderza z glebi kortu. Jej forehand jest silny i dynamiczny. Jednak pod presja Davis popelnia bledy. Gdy jest inteligentnie atakowana i kontrowana przegrywa szybko konfrontacje. Martincova ma przewage warunkow fizycznych. Jest to dobry matchup dla niej. Ona potrafi atakowac mniejsze rywalki. Jest znacznie wyższa i ma dluzsze ramiona. Posiada przewage precyzji i talentu. Jest skuteczna w ataku w pierwsze tempo jak i takze jest bardzo dynamiczna i regularna z glebi kortu. Jej serwis jest bardzo silny i skuteczny. Punkty wygrywa bardzo szybko i swobodnie. Jest to dobry typ i bardzo duze value (także na zwycięstwo Martincovej @ 3.90). Polecam do gry ten handicap z całego serducha !

Edit:
Martincova grała w drugim secie z kontuzją, mimo to go wygrała po tiebreku (jakby przegrala owy tiebrek typ był by wygrany). W trzecim secie była bez szans, mimo wielu przerw na rzadanie z powodu kontuzji nie skreczowala (nastąpił by w tej sytuacji zwrot zakładu). Niestety przysłowiowy fart &quot;nie pomógł&quot;.

columbia 347

columbia

Użytkownik
(17)
Tenis - WTA Tokyo - Hard
Godzina: 6:40
Spotkanie: Katerina Siniakova v Christina McHale WYNIK: 6:3 4:6 4:6
Typ: wygra Christina McHale
Kurs: 2.40
Pinnacle
Zysk: 14j ✅ ✅ ✅

columbia 347

columbia

Użytkownik
(18)
Tenis - WTA Quebec City - Finał
Godzina: 22:00
Spotkanie: Lauren Davis - Oceane Dodin WYNIK 4:6 3:6
Typ: wygra 2-0 w setach Oceane Dodin
Kurs: 3.75
Pinnacle
Stawka: 5j
Zysk: 13.75j ✅ ✅ ✅

Analiza:
Jest to typ konkursowy https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-09-2016-niedziela-137827-2.html#post6118031 , lecz bez powodu go nie podaje. Jest to niesamowite value ! Upatruje w tym spotkaniu wyraźne zwycięstwo Dodin. Kursowo jest to 50/50 z lekkim faworyzowaniem Davis (dzięki rankingowi i doświadczeniu). Dla mnie wyrazna faworytką jest młoda Francuzka. Znam ten turniej &quot;na wylot&quot;. Oglądałem calutki, calusienki gem set i mecz ;) w Quebec. Wielokrotnie celowalem na tym turnieju w przeciwne handicapy badz porażki obu Pań. Jednak jestem pod wrażeniem tylko gry Dodin. A Davis już wczoraj &quot;powinna&quot; przegrać i to sromotnie (patrz wyżej mój temat). Davis to amerykański &quot;karaczan&quot;. Jest niska i krempa. Gra w tenisa na tkzw. raz. Zawsze uderza mocno i próbuje zyskać tym przewagę sytuacyjna na korcie. Jej gra jest bardzo prosta i przewidywalna. Wczoraj już zawodzila ja skuteczność wygrywanych piłek po pierwszym i drugim wprowadzeniu piłki do gry. Jej styl i argumenty to szybkie agresywne atakowanie z końcowej lini. Mocny forehand to zabójcze uderzenie, jednak już wczoraj ze słabsza rywalka to nie działało. Za to Dodin ma umiejętności, warunki fizyczne i intelekt aby mała Davis &quot;zmieść&quot; z kortu bardzo szybko i efektownie. Zwrocilem na nią uwagę w wygranym secie na Roland Garros w tym roku przeciwko Ivanovic i tylko czekałem na odpowiedni moment kiedy wystrzeli i wlasnie to nastąpiło ! Pokonanie takich rywalek jak: Broady, Van Uytvanck i Boserup , w tak efektownym stylu robi duże wrażenie i zapewne nie tylko na mnie !. Nie dość że Dodin to wysoka energiczna i sexowna Francuzeczka to jest jeszcze bardzo agresywna i skuteczna na korcie. Jej forma rośnie i w efekcie w trakcie decydującego starcia osiągnie dzis szczyt swojej formy/gry na tym etapie kariery. Dodin ma mocny wygrywający serwis. Serwuje kosmiczna ilość asów. Jest wyższa od swojej rywalki około 20 centymetrów. Dobrze się porusza po tych &quot;twardych&quot; kortach. Bije mocno i pewnie piłki z końcowej lini. Zawsze stara się zagrać bardzo płasko i katowo. Nie jest pasywna i w gorszych momentach nie załamuje się , a prze do przodu , ku zwycięstwu ! Najwazniejszy argument to matchup w tym pojedynku. Davis nie potrafi grac z takimi &quot;zyletami&quot; jak Francuska. A Dodin nie ma problemu z dominacja i kontrola spotkania od początku do konca z tak surowymi i przewidywalnymi rywalkami jak Davis. Polecam ten typ z całego serducha !

Otrzymane punkty reputacji: +1
columbia 347

columbia

Użytkownik
(19)
Tenis - WTA Quebec City - Finał
Godzina: 22:00
Spotkanie: Lauren Davis - Oceane Dodin WYNIK 4:6 3:6
Typ: Oceane Dodin +2.50 (AH)
Kurs: 1.75
Pinnacle