>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bellator 149: Shamrock vs. Gracie 3

Status
Zamknięty.
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA

Data: 19.02.2016
Miejsce: Toyota Center, Houston – USA
Walka wieczoru
Ken Shamrock vs. Royce Gracie
Kimbo Slice vs. Dada 5000
Emmanuel Sanchez vs. Daniel Pineda
Emanuel Newton vs. Linton Vassell
Melvin Guillard vs. Derek Campos
Walki wstępne
Justin Wren vs. Juan Torres
Davis Sylvester vs. Jeremy Mahon
Charlie Ontiveros vs. James Christopherson
Ruben Esparza vs. Clovis Hancock
Adrian Yanez vs. Daniel Santos
Ike Villanueva vs. Richard Knepp
Mike Trinh vs. Joe Zamora
Jason Langellier vs. Anthony Ivy
Manny Lozoya vs. Jake Norsworthy
Leomana Martinez vs. Casey Jones
Chris Soliz vs. Alex Macedo
Jonathan Davis vs. Shawn Solis
Hunter Scott-Gregg vs. Ricardo Deluque
Zapraszam do dyskusji na temat gali.​

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Kimbo Slice - Dada 5000 ✅ Kevin Ferguson pokonał Dhafir Harris przez TKO (ciosy i zmęczenie), runda 3, (1:32)
Typ: 1 @1.25 Pinnacle

Kimbo uliczny zabijaka, który ostatnio powrócił, może i nie ma kondychy może i jest wolny, ale cios w łapie ma i to wystarczy. Co mu po walce z jego byłem ochroniarzem, który tam teraz podsyca jeszcze to wszystko. To jest biznes coś musieli wymyśleć. Do tego Kimbo to maszynka do robienia hajsu na horyzoncie pojawiła się walka z Fedorem przecież takie coś sprzedało by się ogromnie. Ten cały Dada 5000 to walki z ziomkami o rekordzie 0-10... Szanujmy się Kimbo go zabije.

Emanuel Newton - Linton Vassell⛔ Linton Vassell pokonał Emmanuela Newtona przez jednogłośną decyzję (30-26, 29-27, 29-27)

Typ: 1 @1.81 Pinnacle

Emanuel Newton niedawny mistrz, a teraz dwie przegrane z rzędu, bądź co bądź solidny zawodnicy bo Liam McGeary i Phil Davis, ale jednak przegrane. Mówił że to wszystko przez sex: „Miałem sex na trzy, może cztery godziny przed walką, to było głupie. Jeszcze raz zostałem złapany na rzeczach, które uważałem za ta niedotyczące mnie, muszę zrozumieć, że jestem człowiekiem i muszę ciężko trenować i wyrzekać się takich błędów. Przy pierwszym obaleniu Phila uszkodziłem sobie żebra.”
Tak nie ma co kombinować jest wysoko cieniony w rankingach, jest wielopłaszczyznowy. Już raz pokonał Vassell&#39;a. Anglik jest większy, ma większy zasięg i doświadczenie parterowe, ale Newton to stary lis i wątpię, aby przegrał tak ważną walkę w swojej karierze. Zrobi dobry game-plan i rozjedzie rywala na pełnym dystansie.

Kimbo Slice - DADA 5000 Najgorsza walka ever.???? ⛔ Kevin Ferguson pokonał Dhafir Harris przez TKO (ciosy i zmęczenie), runda 3, (1:32)

Typ: Under 1,5 rundy @1.20 Betsafe

To trzeba opisywać? Walka max 2 minut, czarne ziomki bez kondychy z ciosem w łapie. Teoretycznie jak ktoś lubi ryzyko to niech próbuje under 0.5 rundy @2.20 w Unibet.;)⛔

Ken Shamrock - Royce Gracie✅ Royce Gracie pokonał Kena Shamrocka przez TKO, runda 1, (2:22)
Typ: Under 1,5 rundy @1.80 Pinnacle

Jeden 52 lata, drugi 49 lat. No dajcie spokój gdzie takie dziadki mają wytrzymać 3 rundy? Brazylijczyk szybko podda, albo już stary Ken go ubije.

Otrzymane punkty reputacji: +8
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom