Kimbo Slice - Dada 5000 Kevin Ferguson pokonał Dhafir Harris przez TKO (ciosy i zmęczenie), runda 3, (1:32)
Typ: 1 @1.25 Pinnacle
Kimbo uliczny zabijaka, który ostatnio powrócił, może i nie ma kondychy może i jest wolny, ale cios w łapie ma i to wystarczy. Co mu po walce z jego byłem ochroniarzem, który tam teraz podsyca jeszcze to wszystko. To jest biznes coś musieli wymyśleć. Do tego Kimbo to maszynka do robienia hajsu na horyzoncie pojawiła się walka z Fedorem przecież takie coś sprzedało by się ogromnie. Ten cały Dada 5000 to walki z ziomkami o rekordzie 0-10... Szanujmy się Kimbo go zabije.
Emanuel Newton - Linton Vassell Linton Vassell pokonał Emmanuela Newtona przez jednogłośną decyzję (30-26, 29-27, 29-27)
Typ: 1 @1.81 Pinnacle
Emanuel Newton niedawny mistrz, a teraz dwie przegrane z rzędu, bądź co bądź solidny zawodnicy bo Liam McGeary i Phil Davis, ale jednak przegrane. Mówił że to wszystko przez sex:
„Miałem sex na trzy, może cztery godziny przed walką, to było głupie. Jeszcze raz zostałem złapany na rzeczach, które uważałem za ta niedotyczące mnie, muszę zrozumieć, że jestem człowiekiem i muszę ciężko trenować i wyrzekać się takich błędów. Przy pierwszym obaleniu Phila uszkodziłem sobie żebra.”
Tak nie ma co kombinować jest wysoko cieniony w rankingach, jest wielopłaszczyznowy. Już raz pokonał Vassell'a. Anglik jest większy, ma większy zasięg i doświadczenie parterowe, ale Newton to stary lis i wątpię, aby przegrał tak ważną walkę w swojej karierze. Zrobi dobry game-plan i rozjedzie rywala na pełnym dystansie.
Kimbo Slice - DADA 5000 Najgorsza walka ever.???? Kevin Ferguson pokonał Dhafir Harris przez TKO (ciosy i zmęczenie), runda 3, (1:32)
Typ: Under 1,5 rundy @1.20 Betsafe
To trzeba opisywać? Walka max 2 minut, czarne ziomki bez kondychy z ciosem w łapie. Teoretycznie jak ktoś lubi ryzyko to niech próbuje
under 0.5 rundy @2.20 w
Unibet.
Ken Shamrock - Royce Gracie Royce Gracie pokonał Kena Shamrocka przez TKO, runda 1, (2:22)
Typ: Under 1,5 rundy @1.80 Pinnacle
Jeden 52 lata, drugi 49 lat. No dajcie spokój gdzie takie dziadki mają wytrzymać 3 rundy? Brazylijczyk szybko podda, albo już stary Ken go ubije.