>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BEGAWIN 100% initial bonus do 150 Euro

K 0

karpiu1234

Użytkownik
po 8 dniach od zlecenia wyplaty kasa na koncie ???? moze i jest to duzo ale zwazajac na swieta jestem zadowolony... skorzystalem z opcji wyplaty na konto bankowe , piszac do nich e-maila powiedzieli ze moge tez na MB wiec chyba jest to u nich mozliwe ????
pozdrawiam

S 0

sheva07

Użytkownik
po 8 dniach od zlecenia wyplaty kasa na koncie ???? moze i jest to duzo ale zwazajac na swieta jestem zadowolony... skorzystalem z opcji wyplaty na konto bankowe , piszac do nich e-maila powiedzieli ze moge tez na MB wiec chyba jest to u nich mozliwe ????
pozdrawiam

Mam pytanko: ile kasy wzięli od Ciebie za przelew?

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Sheva07 w sumie dokladnie to nie wiem bo nie pisze ale jak liczylem to euro policzyli cos za 4.02 a bylo wtedy 4.10 ... mam nadzieje ze pomoglem w jakis sposob ???? pozdro

gdn 0

gdn

Użytkownik
odradzam wszystkim tego buka, po tym jak trafiłem dwa kuponki z hokeja, po kursach 2.7, 2.6 za 150 Euro, zablokowali mi możliwość puszczania singli. Aby puścić kupon musze postawić przynajmniej na trzy zdarzenia. Tragedia, zwłaszcza gdy do końca obrotu troche zostało.

gdn 0

gdn

Użytkownik
koszykówka wlicza się w obrót ? moim zdaniem to nie jest head to head (z tym mamy do czynienia np w skokach narciarskich albo F1), jak ktoś obracał ten bonus niech napisze

Do góry Bottom