>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BDO: World Darts Championship 2017 - Frimley Green (07.01.2017-15.01.2017)

Status
Zamknięty.
luken7 121

luken7

Użytkownik
Meczu Polaka nie mialem okazji ogladac ale za to ogladalem Labanauskasa w meczu z Whiteheadem i tak jak mowi przedmowca 3 i 4 set bardzo dobry w wykonaniu Litwina . Kilka ladnych zamknietych zamkow +100 i okolo . Jak wpadl w rytm mozna bylo myslec ze to poziom PDC lecz jak to bywa na poziomie BDO raz 140 raz 100 a pozniej kilka kolejek po 60 albo nizej . TAk czy inaczej po tym co widzialem mysle ze Labanauskas jest tutaj zdecydowanym faworytem . PAtrzac na drabinke w srode z kim gra nasz polak Krzysiu Ratajski myslalem ze kurs na Litwina bedzie w okolicy 1,30 wiec kurs 1,55 biore z pocalowaniem reki ;)
Labanauskas 1,55 Marathonbet
Double bez analizy ;
Labanauskas+ Noppert = ako okolo 2 ;)

Otrzymane punkty reputacji: +20
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
de Vos-Fitton 4-5 (2-2 po 4. setach)
Over 6.5 seta 1.33 b365✅✅✅
Adams-Hughes 4-5
Over 6.5 seta 1.30 b365✅✅✅
Waites-Noppert 3-5 Cuda się zdarzają ????
Over 6.5 seta 1.36 b365
✅✅✅
Przed nami ćwierćfinały i szczerze mówiąc widzę trzy, może trzy i jedna trzecia wyrównanej pary. W pierwszym meczu ciężko wskazać wyraźnego faworyta. BDO charakteryzuje się tym, że zawodnicy najczęściej nie są w stanie utrzymać równego poziomu w ciągu trwania całego spotkania. Tak de Vos, jak i Fitton potrafią zagrać na avg 100, żeby po chwili nie móc przekroczyć 85. Spodziewam się tutaj ciekawego pojedynku i co ważne zaciętego. Dwa sety dla każdego powinny tutaj wskoczyć. Następnie Wolfie z Jezzą i tutaj widzi mi się podobny pojedynek. Adams popisał się kilkoma zamkami 100+ w ostatnich meczach. Może nie wygląda już tak dobrze, jak w ostatnich latach, ale to dalej solidna marka. Jamie także miewa swoje przestoje i nie widzi mi się tutaj white wash, bądź 5-1 w którąś ze stron. Na koniec tych typów, jak i całego dnia pewnego rodzaju wisienka na torcie. Noppert wdziera się tutaj przebojem. Wyczyścił wczoraj do zera Veenstrę, mimo że był słabszy na średniej o jeden punkt od swojego rodaka. Na razie Holender gra tak przekonywująco, że buki postanowiły wystawić aż 3.00 na W8sa, czyli obrońcę tytułu. Fakt, Scotty2Hotty gra nierówno, ale trzeba docenić powrót z 0-2 z McGeeney&#39;em. Tak samo we wcześniejszym meczu potrafił ukraść seta czekałtem 142(t20+t20+d11). Wydaje mi się, że obrońca tytułu nie polegnie tak wyraźnie, jeżeli w ogóle przegra. Przed północą powinniśmy obejrzeć epicki pojedynek, jeżeli chodzi o standardy BDO, więc nie widzi mi się tutaj szybkie zakończenie.

Otrzymane punkty reputacji: +6
drixcez 14

drixcez

Użytkownik
Witam. Przed nami półfinały. Najpierw pod lupę chciałbym wziąć mecz Noppert-Fitton.
Noppert w ćwierćfinale pokonał 5;3 Waitesa,który nie jest tak dobry jak ostatnio,ładny mecz, fajny checkout 141 Nopperta. Fitton wygrywa 5;4 z de Vosem, całkiem fajny mecz, de vos miał okazję pokonać Fittona. Fitton wg mnie nic specjalnego. Dlatego uważam,że Noppert powinien raczej bez większego problemu pokonać Fittona.
Mecz ; Durrant-Hughes. Durrant w meczu z Labanauskasem pokazał,że potrafi grać wygrywając 5;2. Hughes z Adamsem wygrywa 5;4 ledwo,Wolfie dobry mecz.
Niech chce się więcej rozpisywać, bo nie ma sensu po prostu polecam AKO :
Durrant - Hughes = Over 7,5 seta| 1,22
Noppert - Fitton = Noppert - 1,5 seta| 1,44
AKO : 1,77
Bukmacher ; Bet365
Hughes dramat... Szkoda gadać...
---

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom