>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

BBuk który nie chce skanu dowodu osobistego

T 0

tomrod

Użytkownik
Który buk nie chce skanu dowodu osobistego
Wiecie moze który bukmacherzy nie chcą skanu dowodu osobistego przy wypłacie. Pytam się bo nie mam skanera aby im go zeskanować a nie bede latac na poczte zeby wyslac im to gowno. A przy okazji wiecie moze u jakiego buka mozna wplacic pieniazki poprzez poczte bo mam obecnie debet na koncie bankowym i dopoki go nie splace to nie moge wykonywac przelewow

banji 13

banji

Forum VIP
Ostatnio wypłacałem z GB i nawet nie jąkneli o jakiś skan :wink: Ale zapewniam Cie ,że nigdzie to nie jest regułą i jeśli trafisz na kogoś nadgorliwego to zapyta o scan.

rooni 135

rooni

Forum VIP
Jest wiele bukmacherów którzy nie chcą skanu dowodu osobistego. Np. Betgun czy gamebookers. Moim zdaniem najlepszy jest Gamebookers ponieważ mozna dokonać szybkiej wpłaty/wypłaty. I jest to buk który stara się rozwiązywać problemy a nie wszystko olewać i oczywiście są dobre kursy :wink:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ronnie zmartwię Cię z jednym odnośnie GB-wpłacać kasę trzeba na konto zagraniczne do Austrii i to jest ich poważny minus. Ja się zapytałem czy GB będzie oferować mecze debli w tenisa oni odpowiedzieli ze wkrótce tak oraz niebawem zagoszczą challengery.

Proszę pamiętać że GB to jest &quot;młody&quot; buk lecz robi niesamowite postępy o dobro klienta, kursy są prze super takie jak w sts lub buku naziemnym, oczywiście przed meczami faworytów kurs spada na łeb na szyje ale i tak jestem zadowolony z tego buka ????

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Jak sie robi tranzakcje ze sie wpłaca przez mb i potem wypłaca to wtedy chyba nie chcieli dowodu.A jak wczesniej w gb przelewałem do banku to chcieli :|

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A jeśli już się o dowód spytają a ktoś nie ma 18 to co wtedy ?
Duży problem ? Miał ktoś taki przypadek ?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
A to ciężka sprawa sie wtedy robi. że mi zablokują konto to tam olać ale gorzej z pieniędzmi. A jeśli bym grał, poczekał aż skończę 18 lat, i wtedy wypłacił ? Nie będą się pluć ze grałem a nie miałem 18 ?

W 2

wislak

Forum VIP
A to ciężka sprawa sie wtedy robi. że mi zablokują konto to tam olać ale gorzej z pieniędzmi. A jeśli bym grał, poczekał aż skończę 18 lat, i wtedy wypłacił ? Nie będą się pluć ze grałem a nie miałem 18 ?

yh a na jaką date ur sie regłes? jak na zmysloną to ci nie wypłacą tak czy tak...

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jeszcze się nie rejestrowałem. Dopiero chcę sprawdzić wszystko i chyba odpuszcze... no zobacze jeszcze ;) Dzięki wielkie za pomoc Wislak ????
No i ostatnie pytanie i was nie męcze.
Czyli :

1. Podaje swoją prawdziwą datę urodzenia.

2. Podaje swój adres

#1 Czyli jeśli skończę 18 i zobaczą że data sie zgadza ale grałem jak nie miałem 18 to coś mówią ?

#2 Po co dokładniej im mój adres ? Przysyłają jakieś reklamy do skrzynki czy coś ?

M 62

moreno

Użytkownik
Jeszcze się nie rejestrowałem. Dopiero chcę sprawdzić wszystko i chyba odpuszcze... no zobacze jeszcze ;) Dzięki wielkie za pomoc Wislak ????
No i ostatnie pytanie i was nie męcze.
Czyli :

1. Podaje swoją prawdziwą datę urodzenia.

2. Podaje swój adres

#1 Czyli jeśli skończę 18 i zobaczą że data sie zgadza ale grałem jak nie miałem 18 to coś mówią ?

#2 Po co dokładniej im mój adres ? Przysyłają jakieś reklamy do skrzynki czy coś ?
może zarejestruj konto na ojca albo matkę
to wtedy nie będziesz miał żadnych problemów :mrgreen:
za niedługo też zakładam konto na necie (expekt lub betgun) i mama się przyda :jezora:

Do góry Bottom