Mam kilka danych dotyczących
Armin zwanego wcześniej
BB, choć słyszałem, że również jako
Berbeć (ale to chyba inny oszust). Niestety nadziałem się na niego miesiąc temu i do tej pory mi kasy nie oddał. Aż wstyd się przyznać że pożyczyłem mu aż 65$. No ale niestety. Ściemnia cały czas i przekłada termin na następny dzień. Teraz trzeba myśleć nad tym jak tą kasę odzyskać lub też jak dorwać kolesia. Podczas pierwszej rozmowy wyciągnąłem trochę danych od niego:
Na pewno nr tel. się zgadza (choć rzadko ma włączony) i miejscowość też na pewno
Jego ip to: 89.228.157.223 i używa chello, więc można go znaleźć.
Jego numery gg: 8772372 (na tym z nim gadam czasami) i 6014306 (na tym się do mnie zgłosił).
Prawdopodobny mail na mb to
[email protected]
Zawsze można złożyć doniesienie na psy (tak wiem, że ich nie lubicie) o wyłudzenie pieniędzy. Myślę, że jak jedna osoba się zgłosi to nie będą sobie nawet dupy zawracać, ale jak zgłosi się kilka osób, to będą musieli coś z tym zrobić. Oni mają lepsze metody sprawdzania danych osób oszustów.
Poszukałem też trochę informacji na jego temat na innych forach:
http://www.szuwi.com/index.php?showtopic=53381&st=0 tu znalazłem go jako eZysk z mailem
[email protected]
Proszę o umieszczanie jego danych tutaj
Dodatkowo też proszę o zbanowanie jego ip na stałe. Przecież admin powinien mieć taką możliwość
wzięte skądinąd ????