>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bazy danych - kupno

S 0

sepuku

Użytkownik
Witajcie,
jest wiele stron, które oferują ładnie wyglądające tabele ze statystykami i mają też historyczne dane. Wszystkie swoje statystyki muszą brać z jakiegoś źródła.
Pytanie czy też oferta do Was. Porozmawiajmy ogólnie. Macie jakieś namiary na bazy danych (powiedzmy piłki nożnej na początek) dotyczące statystyk meczowych sięgające nawet dekad wstecz? Mogę kupić z kilku źródeł różne pakiety, tak by pokryć większość interesujących mnie statystyk do dnia dzisiejszego.
Może sami jesteście w posiadaniu fajnych baz danych, które pomogą Wam zarobić dodatkowe parę groszy. Napiszcie co i w jakiej szczegółowości posiadacie, lub zaproponujcie gotowe serwisy, które się tym specjalizują ????
Pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Raczej nie będziesz miał większego problemu z danymi/wynikami reprezentacji narodowych.
Soccerway ma sporą bazę danych.
Jeżeli chcesz połączyć te dane z jakimiś założeniami bukmacherskimi to moim zdaniem wyniki np. z lat &#39;80 nie są kompletnie adekwatne do teraźniejszości.
Najlepiej wziąć pod uwagę ostatnią dekadę.
Poczytaj w Google o firmach dostarczające dane firmom bukmacherskim.
Sprawdź ten wpis:
https://forum.bukmacherskie.com/f303/oferta-pracy-analityk-sportowy-134859.html#post6042543

hyperdyne-sys 54

hyperdyne-sys

Użytkownik
Soccerway jest ok, ale ja na przykład chciałbym bazę danych, gdzie mógłbym wyświetlać wyniki, nawet sprzed paru miesięcy, po kursach. Załóżmy, że chcę sprawdzić wyniki meczów piłkarskich, w których na gospodarza był kurs z przedziału 1,10-1,50 (albo w konkretnym dniu, albo nawet w jakimś przedziale czasowym). Opcjonalnie można jeszcze ustawić, czy wyniki mają być z wszystkich lig, czy konkretnych.
Nie wiem, czy jakaś strona oferuje takie możliwości.

fix5 46

fix5

Użytkownik
podepnę się tutaj z podobnym pytaniem.

słyszał ktoś o bazie meczy piłki nożnej zawierającej wynik, kursy i statystyki z kazdej minuty meczu live?

K 0

kristofix

Użytkownik
jeśli chodzi o piłke nożną to totalcorner ma 99% meczy które da się pograć.

&quot;da się pograć&quot; czyli jest w Azji i bf.

Do góry Bottom