>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Baza skanów dowodów osobistych

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
autorowi tematu proponuje nie zakladac konta w banku, nie brac zadnych pozyczek i zyc odcietym od swiata - wtedy nikt nie wykorzysta dokumentu tozsamosci.

nazgull 24

nazgull

Użytkownik
Zgadzam się z @tommy83 ..I niby co my teraz mamy zrobić ???my naiwni,którzy wysyłali potulnie tym oszustom,mafią swoje cenne skany dowodów obywateli RP ??
Spać spokojnie nie będziemy,to już wiemy..Ale co robić??!!
Pomóżcie !!
A tak poważnie to czemu mają służyć takie tematy na forum bukmacherskim ?

S 13

sheltie3706

Użytkownik
jeszcze na tym forum się tak nie uśmiałem, to jakiś kolejny etap straszenia ludzi żeby czasami kont u zagranicznych bukmacherów nie otwierali ? Mój dowód traci ważność w czerwcu mam nadzieję że do tego czasu nie wezmą na mnie pożyczki żadnej, ale przecież mają nasze zdjęcie i dane to co to za problem zrobić nowy dowód z nową ważnością haha

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a ja mam inny pomysl . Mafia nie bedzie wyludzala pozyczek tylko bedzie szantazowala 500 tys graczy z Polski , ze doniosa do nich do US . Beda przjezdzac BMW pod dom ze skanem i albo dasz 2 tys albo donos ihih

ja28 92

ja28

Użytkownik
autorowi tematu proponuje nie zakladac konta w banku, nie brac zadnych pozyczek i zyc odcietym od swiata - wtedy nikt nie wykorzysta dokumentu tozsamosci.
Autor tego tematu przekazał do Bet365 skan dowodu z zaklejonym nr PSL i nr. dowodu. Dowód ma datę ważności do 23.03.2025 r. Autor może spać spokojnie, bo na podstawie danych widocznych nie można zrobić dowodu który policja potwierdzi że jest autentyczny.

Nie chodzi tu o sam skan lecz o zrobiony na jego podstawie nowy dowód w którym wszystko jest autentyczne z wyjątkiem zdjęcia. Dla mafii to żaden problem, ma fałszerzy na etacie, chodzi tylko o te autentyczne dane.

A temat powstał jako ostrzeżenie czym może się skończyć taka bezmyślność.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Moj wujek jest jednym z glownych bossow mafii w Europie , zapytalem go o to i mowil , ze nic nie slyszal o tym procederze , ale jesli cos uslyszy to zablokuje te dzialania ( mojego wujka szanuje kazdy gansgster i nikt nie sprzeciwi sie jego decyzjom), gdyz szanuje graczy . Mozecie spac spokojnie . ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Zadbaj o zdrowie wujka, aby nie skończył jak ten Alfons Capone ???? szef mafii z Chicago, którego dopadł syfilis...

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
przecież 90% zakładanych konto to na słupów wiec nie wiem o co się tak marwice
O słupów - bo zgodnie ze staropolskim przysłowiem:
szanuj słupa swojego bo zawsze możesz mieć droższego ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
ja28 92

ja28

Użytkownik
Zgadzam się z @tommy83 ..I niby co my teraz mamy zrobić ???my naiwni,którzy wysyłali potulnie tym oszustom,mafią swoje cenne skany dowodów obywateli RP ??
Spać spokojnie nie będziemy,to już wiemy..Ale co robić??!!
Pomóżcie !!
Odpowiedź jest prosta. Wyślij im emaila że w związku z zamknięciem działalności w Polsce i zamknięciem Twojego konta prosisz o zniszczenie skanu dowodu osobistego. Poproś o pisemne potwierdzenie zniszczenia. I to wszystko.

Do góry Bottom