>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Bardzo Słabe Kupony

bsk 184

bsk

Użytkownik
Głównie piłka, granie przeciwko niektórym masówkom, większość typowych u nas buków. Wyłącznie single.
1. Gorodeja - Zhodino 1 DNB @ 2,50 B365. 10j ✅ 15
Puchar czeskiej poczty:
2. Jihlava - Sparta Praga 2 @ 1,8 Expekt 10j ⛔ 10
Młoda Ekstraklasa
3. Górnik U21 - Ruch U21 1 @ 2,75 Expekt 10j ✅ 17,5
Wszystkie typy pobieracie na własną odpowiedzialność.

Otrzymane punkty reputacji: +22
bsk 184

bsk

Użytkownik
6.Genclerbirligi-Bandirmaspor over 3,5 2,00 Bwin 10j ✅ 10j
7. Trabzonspor-Sanliurfaspor over 2,5 1,53 Bet365 10j ✅ 5,3j

bsk 184

bsk

Użytkownik
A league
8. Melbourne V - Perth - Melbourne over 1,5 @ 1,9 Bet365 5 j. ⛔ Pudło z jednego metra przy 1:0.
E-klasa
9. Lech - Śląsk - over 3,5 @ Unibet 3,8 5j. 3:0 ⛔ Gdyby Ślusarskiego zamienić na pachołek drogowy, to sprawiałby większe zagrożenie pod bramką Śląska.
10. M. Donieck - Dnipro 2 DNB @ 1,62 Unibet 5j. ZWROT
Tak to tradycyjnie w weekendy niewiele do grania, chyba że ktoś lubi wtapiać, to sobie może wtopić all in po kursach 1,09 na Barcę, albo rozkminiać szlagier Bayern vs BVB zawodnik po zawodniku cały tydzień. Zamiast tego jednak lepiej se pyknąć czerwone - czarne w ruletce. Stres 15 sekund a nie 90 minut a szanse wygranej nawet większe (marża 1,5% kasyna, 10 % bukmachera).

bsk 184

bsk

Użytkownik
Statystyka listopad
Typów 9.
Skuteczność 5/9
Postawiono 75j.
Zwrot 87,2j
Zysk: 12,2
Yield: + 16,3%

bsk 184

bsk

Użytkownik
Proszę na razie nie pobierać, bo mam czerwoną serię.
East Asia Championship
13. Guam - Australia 1 (AH 4,5, 5) @ 2 Bet365 10j
T-Mobile E-klasa
14. Ruch - Jagiellonia 2 (AH 0,0 +0,5) @ 1,875 Bet365 10j
Liga Europejska
15. Sporting - Videoton 2 @ 4,68 Pinnacle 10 j.
Grudzień -41,25 j czyli dość solidnie.
Czerwona seria trwała jeszcze długo, także dobrze, że nie dawałem. Potem nastąpiło przełamanie i zielona seria. Osobiście gram przeciwieństwem progresji i jak mi typy nie wchodzą to zmniejszam stawkę o połowę, więc straty nie były duże. Odtąd w temacie gram płaską stawką 10 j chyba, że zaznaczono inaczej.
Dawałem ostatnio trochę typów w HP i raczej wchodziły. Zobaczymy teraz czy to po prostu temat jest pechowy, dlatego proszę na razie nie pobierać, a jak będą wyniki - to każdy sam zadecyduje.
E,. Brawa dla pajacki. Nigdy mnie nie zawodzi.
Mam to samo przeczucie co do Stosur, ale ta pewnie jeszcze nie teraz będzie pajacować. Kurs nieatrakcyjny.

17. Filipkens - Schiavone 1 @ 1,5 - do ZUS po emeryturę. ✅ 15j
//Heh myślałem, że nie weszło, a to po prostu dni pomyliłem ????

WTA Hobart
18. Sloane - Robson 1 @ 1,5 - druga ani nawet trzecia Williams to to nie jest, ale ogarnie. ✅ 5j

19. Minella - Muguruza 1 @ 1,83
- ciekawa zawodniczka. ✅ 8,3

Putinsteva pewnie ogarnie, po czym będę przeciw niej stawiał zaraz po wystawieniu kursów. Bratchikovą będę obserwował, bo jak teraz przejdzie to może zawalczy. Kursy nieatrakcyjne.
(No i nie przeszły, szkoda)
20. Misaki Doi - Keys 2 @ 1,44 - raz mnie zawiodła - zobaczymy. ✅ 4,4
i na koniec:
21. Gajdosova - Oprandi 2 @ 2,1 - za 15 j. ✅ 16,5
Noc udana po prostu.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Radwańska nie chce się przemęczać w tym upale przed AO. Wczoraj na korcie +42 st. C. Pewnie Radwańska wygra, ale widzę value.
22. Radwańska - Vinci 2 @ 3,75. 5j.
23. Na Li - Keys (+4,5) @ 1,9 10 j.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Na koniec nie tyle kupon, ile analiza dla początkujących!
Jak zacząć grać? Nie za swoje! Bonusy u bukmacherów.
Wiele jest tutaj tematów, w których ludzie pytają jak grać. Postanowiłem zebrać kilka informacji.

Są różne strategie i dobre rady, ale każdy robi co woli. Są ludzie, którzy mają dostatecznie dobre nerwy do gry live i nie jadą all in jak są pewni typu. Są ludzie, którzy są tak obeznani, że im wchodzą długie taśmy (choć trzeba zauważyć, że są to ludzie nieliczni). Wreszcie są ludzie, którzy grają wyłącznie single po kursach większych od 1,5 i szukają value. Ale nie o tym jest ten temat.

Temat jest o tym, że zabawę w poszukiwanie własnego stylu najlepiej rozpocząć od gry za cudze pieniądze, tzn. za bonusy od bukmachera.

Zaprezentuję w kilku krokach jak mieć pieniądze od bukmachera na dzień 8.01.2013:

Krok 1. Rejestracja w Betclic. Bukmacher beznadziejny, ale bonus dobry. Zakład bez ryzyka za 100 złotych. Wpłacasz 100 złotych. Obstawiasz singlem 100 na jedno zdarzenie trzydrogowe (zwycięstwo, remis, porażka) i gotowe. Nie szukaj sensacji. Znajdź typ w okolicach 1,8-2,0 od dobrego typera z dużą reputacją. Nawet jak przegrasz, masz 100 złotych z powrotem i wypłacasz bez żadnego ryzyka. Jedyna rzecz, to weryfikacja konta. Skan dowodu i powinno być bez problemu.

Po tym kroku powinieneś mieć 80-100 złotych do przodu.

Krok 2. Rejestracja w internetowym STSie. Rejestrujesz, wpłacasz 200 i otrzymujesz bonus 200 złotych. Wypłacasz początkowe 200. Dla pewności zaczekaj, aż Ci wpłyną na konto. Żadnego ryzyka nie ma. Zostaje Ci 200 złotych na obstawianie, a to nie Twoje pieniądze! Bonus trzeba obrócić stawiając zakłady po kursach większych niż 1,7. Kupony można łączyć. Podziel pieniądze na części 20 - 40 złotych i stawiaj. Może być trudno, bo bukmacher ten ma dużą marżę (15%), niskie kursy i dochodzi jeszcze podatek 12%. Tak więc, żeby ugrać ten bonus musisz być niezły pomimo prostych warunków obrotu. Ale to przecież nie Twoje pieniądze, graj i się ucz.

Krok 3. Jest już bardziej ryzykowny, ale nadal grasz częściowo nie za swoje. To rejestracja naraz w Bet365, Sportingbet oraz WiliamHill. W pierwszym otrzymujesz bonus 100% o najłatwiejszych obecnie warunkach obrotu, w pozostałych dwóch otrzymujesz freebety w razie przegranej wkładu, tzn. zakłady w których otrzymujesz tylko wygraną bez wkładu.

Sam wyciągnąłem te bonusy bez problemu grając w zupełnie inny sposób, natomiast można podjąć mniejsze ryzyko za cenę mniejszych zwrotów. Bez problemu bowiem można znaleźć zdarzenia, które będą miały różne kursy u tych bukmacherów na zdarzenia typu over/under. Najlepiej poszukać różnych linii over/under u tych trzech bukmacherów. Zazwyczaj bukmacherzy niewiele mylą się wystawiając linię punktów. Jeżeli u tego z niższą linią ustawisz over, a w tym z wyższą under, to jest duże prawdopodobieństwo, że trafią się punkty z tego przedziału. Ryzykujesz trochę mniej niż by się wydawało, bo jak nie trafisz w przedział to tracisz 10-20% kapitału, bo drugi zakład przecież wygrywa. No i pamiętaj, że uruchomiłeś w ten sposób freebety ze Sportingbetu i WilliamHill oraz obracasz bonus 100% w Bet365, który w końcu wypłacisz jak dokonasz obrotu.

Krok 4 - to oczywiście dalsze bonusy, które znajdziesz tu:
http://forum.bukmacherskie.com/f22/

Od raz początkującym odradzam bonus w Expekcie, Bwin oraz Bet-at-home. Dość trudne jak na początkujących warunki, zwłaszcza w tym pierwszym. W tym ostatnim opłata od wypłaty skutecznie zabija zyski niedzielnych graczy. Jeżeli chodzi zaś o ostatniego bukmachera, to utarło się, że to &quot;bukmacher dla początkujących&quot;, ale przecież nie każdy początkujący to idiota. No chyba, że jest taka zasada , że każdy początkujący musi przegrać , bo chyba innego wytłumaczenia nie ma. Przy wysokich marżach, śmiesznych kursach i ubogiej ofercie w Bet-at Home nie warto zaczynać.

PAMIĘTAJ! Nie oszukuj bukmachera, nie zakładają wielu kont w celu powtarzania tych kroków i wyciągania bonusów. Obowiązuje zasada jedno gospodarstwo/IP - jedno konto. W końcu i tak Cię znajdą i capną. Zabić nie zabiją, konto zablokują, pieniądze stracisz.

RADA! Wiem, że niektórzy płacą za typy na różnych blogach. PRZEMYŚLCIE to. Dlaczego ktoś sprzedaje typy zamiast samemu obstawiać i robić więcej? WIEDZ, że progresja to droga do wtopy wszystkiego co masz. Gdyby można było tak stale wygrywać, to byłoby to zabronione a bukmacherów by nie było.

Pomogłem, kliknij dzięki. O, tam po prawej na dole.

Otrzymane punkty reputacji: +2
bsk 184

bsk

Użytkownik
Radwańska nie chce się przemęczać w tym upale przed AO. Wczoraj na korcie +42 st. C. Pewnie Radwańska wygra, ale widzę value.
22. Radwańska - Vinci 2 @ 3,75. 5j. ⛔
23. Na Li - Keys (+4,5) @ 1,9 10 j. ✅ 9j

24. Sharapova - Filipkens under 16 1,97. 20 j Marathonbet ✅ 19,4j

Widziałem wszystkie mecze obu Pań w Australii, do których były streamy.

bsk 184

bsk

Użytkownik
25. Gilles Simon - Andy Murray DW 0:3 @1.3 5j ✅ 1,5j
26. Milos Raonic - Roger Federer (Tie-break w meczu) TAK @1.50 5j ✅ 2,5j

27. A. Radwańska - Na, Li 1 @ 1,57
5j ⛔ 5j
28. Jorge Maqueda Pena over 2.5 @1,81 5j Betsson ⛔ 5j

bsk 184

bsk

Użytkownik
29. PLKKK Artego Bydgoszcz (-29.5) - AZS Rzeszów 1 @1,97 Marathon 10j ✅ 9,7j
30. Djokovic - Murray - under 41,5 @ 1,96 Marathon 5j ⛔ (skoro taka massówka idzie na over setowy). edit: jednego gema zabrakło.

31. Chorwacja (-1) - Słowenia o 3 miejsce 1 @ 1,90 Marathon 10j ✅ 9j

bsk 184

bsk

Użytkownik
34. Puig - Voegele 1 @ 1,85 Marathon 20 j straszna kpina i fatalny typ z mojej strony. Większość betów mi nie wchodzi o włos, tutaj totalne dno ze strony Monici.
35. Arvidsson - Cornet 2 @ 2,75 5 j ✅ 8,75j

bsk 184

bsk

Użytkownik
Nie czekając na rozstrzygnięcie:
Styczeń 2013:
Postawione: 185 j
Zysk: 89 j
Yield: 48,11%
Grudzień 2012:
Postawiono: 50j
Strata: 41,25j