>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bardzo niskie kursy - Czy warto je grać?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Nie jeden śmiałek na forum próbował już grać bardzo niskie kursy, overy, live itd. Czy ktokolwiek na tym zarobił? Odpowiedzcie sobie sami, bądź pokażcie tutaj taki temat.
Ja w ramach testu grałem każdą opcję na Betfair od około 3,33 euro. Niskie kursy na live, over 0,5 czy under wysoki (jeszcze nim będę grał). Nie sprawdzałem jeszcze gry na LAY, na dokładne wyniki.
Jaki jest efekt takiej gry?
Link do tematu
Grałem tak, że jak dochodziłem do podwojenia stawki, czyli w tym przypadku 3,33*2=6,66 to dawałem możliwość wykupienia jednej z opcji która już przegrała.
Poświęcony czas, bilans ujemny. Jeszcze raz spróbuję live, a underem gram dalej, jednak under idzie niezwykle wolno.
Każdy kto uważa, że niskie kursy trzeba &quot;cisnąć&quot; grubo wtedy się opłaca niech się zastanowi przez chwile, jaka jest różnica między zagraniem za 5 zł czy za 7500 zł skoro statystyka bywa niezwykle brutalna dla takich kursów.
W styczniu bodajże tego roku próbowałem swoich sił w Bet365 takiej podobnej zabawy z niskim kursem, raz mi się udało dojść do np. 158 kuponów wygranych z rzędu, a raz poległem na 1.
Każdy lepszy typer, który ma duży Yield, chociażby Obsterwator(M) z tego forum gra niezwykle wysokie kursy. Wniosek jest jeden.
*Jeżeli zły dział tematu, to proszę przenieść do Systemów bądź Działu dla początkujących.

Otrzymane punkty reputacji: +1
magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ale po co grać te niskie kursy na Live? :/ skoro można zdecydowanie złapać nawet lepsze pre i to ze zdecydowanie lepszą skutecznością. Granie 1,05 albo i niższych to jest śmiech na sali.

Otrzymane punkty reputacji: +1
vercyngetoryx 308

vercyngetoryx

Użytkownik
Ale po co grać te niskie kursy na Live? :/ skoro można zdecydowanie złapać nawet lepsze pre
ja sobie myślę, że u wielu graczy, zwłaszcza tych początkujących i nie mających jeszcze pojęcia jak to działa, skąd się biorą takie kursy, a nie inne itp. działa psychologiczny mechanizm: niski kurs = pewny zakład, beton. No bo jak Djoko może przegrać z Veselym czy innym Samem. Zwłaszcza w sportach indywidualnych jest to oderwane od rzeczywistości. Tu czynników wpływających na podejście zawodnika do meczu jest multum. A na mecz gości z pierwszej 30ki rankingu ATP wystawiają kursy 1.18 - 4.50 (dzisiaj Thiem - Ramos), a czasem wystarczy dyspozycja dnia, migrena, kłótnia z dziewczyną czy samopoczucie i jest po kuponie...

cock 756

cock

Użytkownik
Zapominacie, że stopień ryzyka jest adekwatny do kursu.
Pytanie warto poprawić, nie czy warto grać niskie kursy, tylko jak stawkować na niskich kursach.
Ciekawi mnie co zapronujecie dla 1,15 co dla 1,30, bo jeśli stawkowanie ma wyglądać jak dla 1,85-2,10, to fakt - niskich kursów grać nie warto.

O 98

ozon1

Użytkownik
Dla kursow z przedzialu 1,15 -1,30 polecam grupowanie , ze grasz nie ako tylko 3 zaklady po 1,30 jako jeden zaklad po kursie 2 . Mam dwie progresje ktore by zdawaly role w kazdej sutuacji , kosztowaly one jednak kupe hajsu i napewno nie sa do publicznej informacji.Z tych popularnych polecam 1122334455 jeden stopien w gore po porazce i jeden w dol po wygranej , ale to jest stawkowanie na krotka mete.

Do góry Bottom