A 0 armani91 Użytkownik Sierpień 8, 2012 #1 Witam! Ostatnio zauważyłem, że na BAH bardzo długo rozliczają kupony. Dotyczy to raczej spotkań obstawianych w nocy. Też tak macie, to wina BAH? Pozdrawiam
Witam! Ostatnio zauważyłem, że na BAH bardzo długo rozliczają kupony. Dotyczy to raczej spotkań obstawianych w nocy. Też tak macie, to wina BAH? Pozdrawiam
T 29 tomato99 Użytkownik Sierpień 17, 2012 #2 A kogo innego miała by być? Zdarza się że jeden kupon pare godzin ale jakoś mi to nie przeszkadzało zbytnio. PZdr
A kogo innego miała by być? Zdarza się że jeden kupon pare godzin ale jakoś mi to nie przeszkadzało zbytnio. PZdr
4,6K kuchcik Użytkownik Sierpień 18, 2012 #3 Jak kiedyś tam grałem to w nocy były takie rzeczy normalnością ze w nocy nawet nie było co liczyc na rozliczenie. mam wrażenie jakby tam ludzie rozliczali bo w miarę szybko robią to tylko w dzień...
Jak kiedyś tam grałem to w nocy były takie rzeczy normalnością ze w nocy nawet nie było co liczyc na rozliczenie. mam wrażenie jakby tam ludzie rozliczali bo w miarę szybko robią to tylko w dzień...
11 arturs123 Użytkownik Czerwiec 13, 2013 #4 Jeśli chodzi o BAH, to późnym wieczorem czy w nocy kuponów nie rozliczają. Pewnie nikt tam nie pracuje w nocy
Jeśli chodzi o BAH, to późnym wieczorem czy w nocy kuponów nie rozliczają. Pewnie nikt tam nie pracuje w nocy
W 26 wislaks Użytkownik Czerwiec 14, 2013 #5 Po północy nie rozliczają, a jakieś tam spotkania w live są więc trochę dziwne.